Отговори
❄🤍 ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА НИ ТЕМИЧКА, ЯНУАРСКИ МАМИ! 🤍❄

Продължаваме заедно обратното броене до най-чаканата среща – тази с нашите януарски бебчета. 👶🍼

Тук ще си споделяме всичко по пътя дотам – прегледи, ритничета, растящи коремчета, вълнения, покупки и приготовления… понякога малко притеснения, но най-вече много радост и очакване. 🥰

Януари 2027 ще започне по най-прекрасния начин – с нов живот, нова любов и едни мънички крачета, които ще преобърнат света ни. ❤

Пожелавам на всички леко и спокойно бременеене, хубави прегледи и здрави бебчета!

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
🌿 ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

🤰 Бременност по седмици
Grizalche – Бременност по седмици
Тук аз имам малко пръст. 🤭💕

🩺 Женска консултация – прегледи и изследвания по време на бременност
НЗОК – Бременност: най-важните прегледи през 9-те месеца

💼 Майчинство и обезщетения при бременност и раждане
НОИ – Обезщетение за бременност и раждане

👶 Помощи при бременност, раждане и отглеждане на дете
АСП – Семейни помощи

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
🍼 НАШИТЕ МАМИ ПО ТЕРМИН
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

🎀 10.01.2027 — Mama_kas 👧

💙 27.01.2027 — Ariya 👦

🤍 30.01.2027 — vi-ct-or-ia

💙 30.01.2027 — Inmortal 👦

🎀 31.01.2027 — 🐟 Дори 🐟 👧

🎀 08.02.2027 — Vladi92 👧

💌 Ако искате да ви добавя в списъка, напишете термин и по желание пола на бебчето в коментар.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
📖 ПРЕДИШНАТА НИ ТЕМА
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

🔗 Линк към старата тема:
Тема 1 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1873611

❄ 🍼 ❄ 🍼 ❄

Шават, ритат малки крачета –
растат януарските ни човечета!
🤍

Нека ни е уютно и спокойно тук, да си бъдем полезни, да се подкрепяме и заедно да отброяваме оставащите месеци до срещата с нашите зимни бебчета. 🥰❄👶

Последна редакция: сб, 29 авг 2026, 19:18 от 🐟 Дори 🐟

# 1
Поздравления за прекраснито интро, Дори ❤
Записвам се с термин 30.01.2027г. 🍀

# 2
Ако искате може да пишете вашия термин и дали момиче/ момче и да ги слагаме в темата. 🥰 Аз започнах с мен

# 3
  • Бургас
27.01, момче Hug

# 4
08.02.2027 момиче

# 5
10.01 момиче 💝

# 6
30.01 - момче 🍀

# 7
Момичета, бях 10 дни на антибеотик Оспексин заради възпален синузит. Пия все още и пробиотик. Антибеотикът ми свърши в четвъртък. Пускала съм микробиология преди 10 дни, преди АБ, която беше чиста. Днес от сутринта имам жълто-зелено течение на превръзката (извинявам се за описанието) без мирис, парене и сърбеж. АГ каза във вторник да пусна секрет, но докато излезе ще минат още 2-3 дни. Тя каза, че не е голямо забавяне. Имали ли сте подобно течение?

Последна редакция: сб, 29 авг 2026, 18:58 от Happiness 24

# 8
Ако искате може да пишете вашия термин и дали момиче/ момче и да ги слагаме в темата. 🥰 Аз започнах с мен
Моят термин е 28.01.2027 и чакаме момиченце 💕

# 9
Момичета, бях 10 дни на антибеотик Оспексин заради възпален синузит. Пия все още и пробиотик. Антибеотикът ми свърши в четвъртък. Пускала съм микробиология преди 10 дни, преди АБ, която беше чиста. Днес от сутринта имам жълто-зелено течение на превръзката (извинявам се за описанието) без мирис, парене и сърбеж. АГ каза във вторник да пусна секрет, но докато излезе ще минат още 2-3 дни. Тя каза, че не е голямо забавяне. Имали ли сте подобно течение?

Аз имах. В началото на бременността пих два вида антибиотик едно след друго заради възпаление. Точно между първия и втория антибиотик ми се появи течение, само че бяло беше при мен. Пуснахме микробиология, излезе чиста. То си продължава и до днес, ту повече, ту по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт