ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 170
  • 754
  •   1
Отговори
# 525

Перла, бива, бива Joy Вървиш в правилна посока Simple Smile Ужасна съм, знам. Хората иколо мен ме мразят.
Ми може да го питаме, ако се навие, тотално ще припадна

ама и тук е странен
Е щом като бива, спирам. Няма да пробвам повече Joy Сега пък странен бил. Ми той една по-нова снимка няма, какво да го правя...

А за оня актьор - да знаеш, че няма да стоя настрана ако се навие Joy Ти си гледай Митето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 526
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Давай де - третия път е на късмет!  Wink Сега усещам, ще ме забиеш в десятката (не пречи да е оускана снимката)
Аз това се чудя - ако оня се навие, Митето бая трябва да се постарае....

# 527
Доне , твоето момче  на снимката  нещо се е маскирало  като  ергенче  на селска сватба Stuck Out Tongue Winking Eye
Споко , ако има проблем с името , ще им се представиш официално , с главни букви Joy , за да бъде като крясък
/както ни направи забележка една сърдита  кака /.

# 528
Яни - защото читалищната поезия не е по темата и не е мястото форума да я пиша

Ели - точно се мудех как да го определя на тая снимка Joy Абе оная Кака не може ли да замине ...нали знаете с кое изречение почват мвждузвздните войни? Joy (.....far far away)

# 529
Яни - защото читалищната поезия не е по темата и не е мястото форума да я пиша
Чакай да стигнем до там, после ще я мислим тая читалищна поезия. Grinning

# 530
В банята слушах песен и веднага идвам да поздрави Моски с нея. Писана е за Марио.

https://www.youtube.com/watch?v=mNU3aIJs88g

# 531
За кой актьор говорите, че щял да е конкуренция на Тони?

# 532
За кой актьор говорите, че щял да е конкуренция на Тони?

Евентуално може да е конкуренция. Не е уточнени още. Щото Тони си е Тони Wink

Матю някой си

# 533
Mathew Goode

Моля, моля, заплюла съм си го още като излезе филма. На страна!

# 534

Във филма е мнооого готин. Иначе не

А наш МитЮ е готин и извън филма Wink

# 535
Дулсинея, само защото съм бяла и добра Innocent

Майче, що да е конкуренция? Stuck Out Tongue Winking Eye Той на собствено основание ще си присъства Joy
Дона и защо пък да не е готин? Те ще го барнат за сериала, да е по наш вкус Simple Smile

# 536
А наш МитЮ е готин и извън филма Wink
Не смея друго да кажа.
Така е!

# 537
Ъъъъъъ, не ми харесва хич.

Аз си мислех някой като този да ми докарат Heart Eyes, a и го бива в любовните сцени Joy
Скрит текст:

# 538
Майче, ай стига бе! Такъв облизан ли? FlushedJoy

# 539
Изгледах сега финала на сезон 4.Само аз ли забелязах,че имаме два гадни финала един след друг за Магда.
В четвърти сезон и взе пари назаем и изчезна на финала,а тя то чакаше. Scream Не че я харесвам,ама егати и тъпото два пъти подред.
Не ви споделям лошите предчувствия за Еленови.Калин и Наталия,Мазови,останаха заедно въпреки всичко,вярвам,че и при тях ще е така.А и Марио ми е малко като Мазов,ще му отива да е откачено притеснителен баща и изнервящо грижовен към съпругата си.Сега като се откопчи от него Тони,подозирам че ще подкара Зорница защо не е яла,спала и откога е на работа. Wink

Общи условия

Активация на акаунт