ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 143
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Само дето няма да ви се случи, защото няма да живеят заедно Stuck Out Tongue Winking Eye
За Тони и Еленово говорим, нали? Не за Марио и Зорница?

Аааа Дона, дай ми сценарий без Банков!

ПП сега забелязах, че когато напиша Тони, телефонът ми ми подсказва следващата дума да е Стораро Animal Joy Cat

# 586
Зайко, подозирам, че ще бъде твърде ангажиран с други работи, та да има време за кафе Wink

Да, Ди, казвам, че Тони няма да живее с тях Simple Smile

# 587
Зайко, подозирам, че ще бъде твърде ангажиран с други работи, та да има време за кафе Wink
Да приготвя закуска на Албена?

# 588
Само дето няма да ви се случи, защото няма да живеят заедно Stuck Out Tongue Winking Eye
За Тони и Еленово говорим, нали? Не за Марио и Зорница?

Аааа Дона, дай ми сценарий без Банков!

ПП сега забелязах, че когато напиша Тони, телефонът ми ми подсказва следващата дума да е Стораро Animal Joy Cat
Е, Банков е набит. Освен това имаме предпоставка Марио да бъде целуван и утешаван, АКО МЕ РАЗБИРАШ КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА Wink
Стораро? Всичко е си кажеш ти! Почни да пишеш по-често в темата за Тони Ковачев, за да ти излиза по подразбиране
случайност или не, пуснах си Bad medicine на Bon Jovi, докаот работа Wink

# 589
Да приготвя закуска на Албена?
Тая толкова ли е скована, че една закуска не може да си приготви?
Друг трябва да я храни, моля ти се. Нали имат кафене в Свети Кирил - да яде там. Или да минава на диета.

# 590
Е, Банков е набит. Освен това имаме предпоставка Марио да бъде целуван и утешаван, АКО МЕ РАЗБИРАШ КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА Wink
Стораро? Всичко е си кажеш ти! Почни да пишеш по-често в темата за Тони Ковачев, за да ти излиза по подразбиране
От онези с техниката на Марио ли целивки?
Абе той телефонът си го прави Animal Joy Cat аз нямам нищо общо Animal Joy Cat Има отделна тема за Тони Коваев ли?
Тая толкова ли е скована, че една закуска не може да си приготви?
Друг трябва да я храни, моля ти се. Нали имат кафене в Свети Кирил - да яде там. Или да минава на диета.
Злобееш нещо. Animal Joy Cat

# 591
А, значи тия двамата не са сковани, че не могат да си изпържат филии, а тя била. Grinning

Тони има да си обгрижва Албенка, ония двамата не ги мислете, те от закуски няма да имат нужда Wink

# 592
Оправи си цитирането. Излиза, че аз говоря за Тони Стораро.  Да не реши някой, че съм разлюбила Тони Ковачев.
Не, Димитрова, няма потделна тема, в тази тема пиши за Тони Ковачев, за да ти запомни телефона новите предпочитания.
Не, няма такова нещо. Аз? Да злобея? Що? Какво лошо има да смятам, че една модерна жена трябва да умее сама да си приготви закуска?

А, значи тия двамата не са сковани, че не могат да си изпържат филии, а тя била. Grinning

Тони има да си обгрижва Албенка, ония двамата не ги мислете, те от закуски няма да имат нужда Wink
Тони не е скован. Гаранция-Франция
Албена е съвременна, еманципирана жена - феминистка. Тя няма нужда от обгрижване.

# 593
Оправи си цитирането. Излиза, че аз говоря за Тони Стораро.  Да не реши някой, че съм разлюбила Тони Ковачев.
Чакай бе, Кикот, нещо стана, оправих го Animal Joy Cat Спокойно, никой не разбра, че ти говориш за Тони Стораро.
Всики знаем, е в твоето сърце има само един Тони.
++++

# 594
++++

# 595
Ди, това е най-веганското и био нещо, което намерих в магазина:
Скрит текст:
Йеааа,  одобрявам  Grin харесва ми надписа Giant, а изглежда миниатюрно. (около десет минути търсих Ю-то на клавитурата ми Grinning )

Чукча след екскурзия в Египет разказва:
- Там снегът е жълт и горещ, а елените плюят!
Нашите елени дали плюят?  Animal Joy Cat Animal Dromedary Camel

# 596
Ди, това е най-веганското и био нещо, което намерих в магазина:
Скрит текст:
Йеааа,  одобрявам  Grin харесва ми надписа Giant, а изглежда миниатюрно. (около десет минути търсих Ю-то на клавитурата ми Grinning )

Чукча след екскурзия в Египет разказва:
- Там снегът е жълт и горещ, а елените плюят!
Нашите елени дали плюят?  Animal Joy Cat Animal Dromedary Camel

голямо е, от снимката изглежда нюню

Плюят. Когато ги ядосат. В операционната. Няма да казвам какво прави Лъва, когато го ядосат.

# 597

Те с друга закуска ще закусват сутрин. За нея са си достатъчни само те. Wink Grinning От пърженото се пълнее хаха.

# 598
Те с друга закуска ще закусват сутрин. За нея са си достатъчни само те. Wink Grinning От пърженото се пълнее хаха.

# 599
Ти къде се обаждаш неподготвена? Я марш да работиш!
Много ти разбира главата от закуска.

Общи условия

Активация на акаунт