ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 18 738
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Роси, браво Hug

Дона, за мен лично ръката на Марио на лицето на Зорница е едно от най-красивите неща не само в целувките им, но и като символ на неговото отношение към нея - на грижа, любов, закрила, нежност. Сякаш я пази и защитава от околния свят.

# 16
Роси, браво Hug

Дона, за мен лично ръката на Марио на лицето на Зорница е едно от най-красивите неща не само в целувките им, но и като символ на неговото отношение към нея - на грижа, любов, закрила, нежност. Сякаш я пази и защитава от околния свят.

Започваш добре, продължавай, можеш още Heart Eyes Искам повече Kissing Heart

# 17
Благодаря за новата тема, Хъмбъл!

# 18
Дона, абе тези сценаристите май са ти приятели. Аз ако бях на тяхно място, Тони като ги хвана в апартамента, Зорница щеше да е поне със свалена блуза и просната на масата. А те мислят за твоето момче, виж колко рано ги секнаха. JoyАз не за друго ама не ми се искаше такова обещаващо начало, пък така бързо да свърши да му се невиди.

# 19
Дона, абе тези сценаристите май са ти приятели. Аз ако бях на тяхно място, Тони като ги хвана в апартамента, Зорница щеше да е поне със свалена блуза и просната на масата. А те мислят за твоето момче, виж колко рано ги секнаха. JoyАз не за друго ама не ми се искаше такова обещаващо начало, пък така бързо да свърши да му се невиди.
Да, пощадиха го Тони. Grinning Ако ги беше видял прегърнати и голи в леглото или пък Зорница облечена с тениската на Марио как се разхожда из апартамента, щеше да е още по-гадно за Тони.

# 20
След леко побутване на сивите ми клетчици, кое как да го съединя, направих това (ограничение от 5mb ме убива и качеството на гифчетата също, едно7-8мб ще е перфектно, ама...), надявам се да ви хареса:
HeartHeart EyesHeart

# 21
Ееее Дона щеше да го утеши, какво се притеснявате?

# 22

Нищо не сте разбрали. Аз съм от сценаристите, просто съм под прикритие тук - крада идеи за новия сезон Joy Баламосвам ви по цял ден Stuck Out Tongue Winking Eye

Хммм....чудя се какво сериозно да напиша по темата. Още в коридора си знаех, че Тони ще е вътре...и някакси...нали. Честно казано нямаше нужда от разголена от разголена Зорница на масата или Зорница в тениска на Марио, защото Тони вече знаеше за тях - нали ги видя в линейката?  Така че както и да ги беше посрещнал,  щеше да е гадно. Въпреки, че е много тежка (емоционално) сцена, там Тони(Димитър) ми е любим - хареса ми гневен.

Не че бих отказала Зорница на масата - знаете ме Wink

Ееее Дона щеше да го утеши, какво се притеснявате?
Heart EyesHeart EyesHeart Eyes с памук ми вадиш душичката Wink

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 21:34 от Анонимен

# 23
Иначе в тази сцена освен засмукващата целувка, много хубав е и гласът на Марио - когато Зорница му казва “Значи аз съм единствената Ви грешка, господин Идеален?”, той изръмжава като мечок “Мхм” (не помня кой го беше определил така, май беше Москита) - това ръмжене е адски добро!

# 24
  • София

Нищо не сте разбрали. Аз съм от сценаристите, просто съм под прикритие тук - крада идеи за новия сезон Joy Баламосвам ви по цял ден Stuck Out Tongue Winking Eye

И до сега си траеш, така ли?

# 25
Ааааа, Дона, сменила си си аватара с рибешката прекрасна целувка Heart

# 26
И до сега си траеш, така ли?

Мхм, не издържах и реших да се изфукам. Знам, че си разочарована от мен и тайната ми, но в своя защита ще кажа, че първоначалната идея за сезона  беше Марио да умре, а Зорница да се влюби в Тони. Обаче толкова много ви обичам, че се борих със зъби и нокти с целия екип на сериала да променим сценария и историята да се развие така, както я видяхте HugHugHug За моите лигаварници всичко правя Heart
Stuck Out Tongue Winking Eye

Ааааа, Дона, сменила си си аватара с рибешката прекрасна целувка <3
Много ми харесва Дидинце....цял ден си я гледам и ме разтапя Heart Eyes Ми рибешка е - те са две делфинчета, които се целуват Blush

# 27
Иначе в тази сцена освен засмукващата целувка, много хубав е и гласът на Марио - когато Зорница му казва “Значи аз съм единствената Ви грешка, господин Идеален?”, той изръмжава като мечок “Мхм” (не помня кой го беше определил така, май беше Москита) - това ръмжене е адски добро!

Гласът на Велислав е едно от най-големите му предимства. Много мъжки, въздействащ глас .

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 22:13 от Veracruz

# 28
Хъмбъл, благодаря за новата тема Hug
Не ми остава друго, освен да предложа една много хубава /поне според мен/ снимка на Диана:

# 29
  • София
Според сценарият на Хъмбъл, Марио ще полудее/ умре в новия сезон. А Зори имТони ще се утешат взаимно. Моля те да направиш нещо и по този въпрос, защото сърдечните ни вълнения ще създадат много работа на Св. Кирил.

Вера, какъв глас - нищо не му се разбира, фъфли и си мънка под носа Wink

Общи условия

Активация на акаунт