ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 18 666
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Според сценарият на Хъмбъл, Марио ще полудее/ умре в новия сезон. А Зори имТони ще се утешат взаимно. Моля те да направиш нещо и по този въпрос, защото сърдечните ни вълнения ще създадат много работа на Св. Кирил.

Вера, какъв глас - нищо не му се разбира, фъфли и си мънка под носа Wink
😃😂👌👍

# 31
Според сценарият на Хъмбъл, Марио ще полудее/ умре в новия сезон. А Зори имТони ще се утешат взаимно. Моля те да направиш нещо и по този въпрос, защото сърдечните ни вълнения ще създадат много работа на Св. Кирил.

Вера, какъв глас - нищо не му се разбира, фъфли и си мънка под носа Wink

Аз всичко си му разбирам, ама това е защото постоянно му следя устните 😂
А иначе, центрирането на личицето на Зорница му е запазена марка на Марио.
Не може да му се отрече, че е изключително романтично и ”хот”

# 32
И в заключение на Марио му е хот гласа, гърба, ръцете... А кое не му е всъщност. Абе казах ви аз, че Ковачеви и Зорница къртят по сексапил. Сега и като няма да му придават болнав вид на Тони и ще е с хубавата прическа ще му разгърнат потенциала и на него. Kissing Face И Зорничка сме се разбрали да ми я гласят, за да му пада ченето на робота.
Очаквам още по-секси Зори и Тони, а за Марио просто не виждам накъде повече. Joy

# 33

Така. Сценарий - лошото нещо на Марио в шести сезон. Пуснах една (само една) сълза, докато го писах.
От вас очаквам по две Wink Мисля, че ще ви хареса Simple Smile
П.С. не знам медицински дали са точни нещата, надявам се да не се вглеждате Simple Smile

Скрит текст:
Всичко започва сутринта с мъж, който влиза в болницата, държейки с лявата си ръка момиченце и нейното плюшено мече. С дясната с ръка вади то джоба си пистолет и го насочва към рецепционистката с искане дъщеря му да бъде прегледана. Настава суматоха. Появява се не кой да е, а Супер Марио Ковачев Simple Smile С напрегнат поглед и бавни движения увещава мъжа да вземе детето със себе си и да го заведе до стая за преглед. Бащата не му вярва, крещи и иска прегледът да се случи пред очите му, на рецепция. Марио го убеждава, че няма как да се случи на рецепция, инструктира всички да не викат полиция и да ги оставят тримата сами и тръгват по коридора - Марио, който носи детето на ръце, а зад него мъжа, който е опрял пистолета в кръста му, с пръст на спусъка.  Всички ги гледат как се отдалечават.
Обаче се оказва, че Захариев още в началото е писал СМС на Галя, която вика полиция. Полицаите влизат в болницата и се озовават в другия край на коридора. В мига, в който ги вижда, бащата инстинктивно мърда пръста си и прострелва Марио в кръста.
(бащата и момичето му се оправят, всичко е наред, не са важни в случая)
Марио бива веднага въведен в операционната - оказва се, че има разкъсан ляв бъбрек. Зорница се мие и се опитва да влезе, но ревящият в момента Тони я спира и се опитва да я убеди да не влиза в операционна, че е твърде разстроена. Зорница не го слуша и той я хваща за ръцете и насила я извежда навън. Води я в стаята за рапорт, пуска й мониторите и двамата гледат операцията.
Операцията е успешна, но по време на нея Марио изпада в кома. Местят го в реанимация. Сега просто трябва да чакат и да се молят да се събуди. При него отиват всички колеги -
Захариев, който с усмивка му казва да спре да му създава главоболия.
Романова, която му разказва как не го е харесвала в началото, защото е много наперено копеле, но му говори какъв професионалист е, колко го уважава като колега и как тази напереност му помага в професията
Тасев и Фотева, които го молят да се събуди, защото вече няма с кой да делят сексмобила.
Мазови (пак са се скарали заради Младши), които се надяват да се събуди, защото им трябва арбитър за спора относно новият начин за лекуване на разширени вени
Сестра Жекова, която не успява да каже нищо, защото не спира да плаче. Не казва нищо, но погледът й говори колко много страда за доктор Ковачев
Пенев и Владов, които му признават, че е голямо говедо като шеф, но е пич и ще се радват скоро да изпият по бира.
Трите влъхви - Генадиева, Стаменова и Кръстева. Те му разказват как в изминалите месеци той се е превърнал в сърцето на Спешното, припомнят му колко промени са настъпили вследствие на негови идеи и как не познават друг човек, който да работи като инатливо магаре, когато на масата има умиращ пациент. Припомнят му, че пациентите го чакат и че ако загине, с него ще загинат две сърца - на любимите му хора.

Зорница.....зорница сяда до него и го гали по бузата. Припомня му как са се запознали и как от първата минута са успешен тандем. Припомня му лошите им моменти - подмятанията, обидите; но също и хубавите - усмивките и целувките. Разказва какво е мислела а него в началото, какви епитети му е лепвала в съзнанието си; разказва му, че се надява да ги забрави, защото сега той е толкова различен за нея, че той е това, което е чакала цял живот и това, което не е вярвала, че заслужава. Но сега го има и е щастлива, защото раните са излекувани, миналото е забравено - благодарение на любовта му. Опитва се да си спомни коя е любимата й целувка. Казва му, че не успява, защото за нея целувката предстои.
Целува го нежно и излиза.

Тони. Той връща брат си в миналото. Припомня му момента, в който Марио го е завел в болницата, където специализира. Как го е разходил из коридорите, вкарал го е в няколко кабинета, в една операционна и накрая е позволил на брат си да присъства на преглед. Тони за пръв път му разказва една история - 15 минути е наблюдавал брат си как преглежда пациента, как поставя диагноза. Вижда огромната благодарност в очите на болния човек и възхищението на останалите специализанти в стаята. За Тони Марио винаги е бил бог и точно в тези 15 минути той си е казал, че иска да е като брат си, някой ден да поставя диагнози, също като Марио. Да се радвеа на уважението и възхищението на околните. Като Марио. Говори как нищо няма да е същото без брат му, как не може да лекува, ако не вижда Марио всеки ден по коридорите на болницата. Накрая завършва с "Не умирай брат ми, имам само теб!  ( Stuck Out Tongue Winking Eye )
Марио помръдва кутрето на десния си пръст, но Тони не го вижда, защото е от лявата страна, а и очите му са замъглени от сълзи.
Зад гърба му се оказва Зорница, която е чула цялата реч. Сяда от дясната страна на Марио и отчаяно му говори, как той няма избор, той просто трябва да се събуди "Защото ще ставаш баща, идиот такъв, ти ще се събудиш и ще видиш раждането на детето си! Не бъди егоист и не ни оставяй сами!".
Тони я поглежда въпросително, тя му кимва. Прегръщат се и той й обещава, че Марио ще бъде най-добрия баща, защото "Знам го. От личен опит" и й се усмихва.
В този момент тя вижда как Марио отваря очите си. Извиква силно. Натискат бутона и в стаята връхлитат лекари и сестри.
Останалото ви е ясно - любов и най-пухкавото розово бебе Simple Smile И, Слава Богу, лекуващ Тони Joy

# 34
И в заключение на Марио му е хот гласа, гърба, ръцете... А кое не му е всъщност.

Очаквам още по-секси Зори и Тони, а за Марио просто не виждам накъде повече. Joy

Не са му хот гърдите Joy Ама компенсира с другото Wink
 З и Т - ъхъ, ъхъ!!!!. Но пък З си е доста секси от 5 сезон - все пак червената рокля Wink

Да си кажа, извинявам се за изтърканата развръзка на историята ми, мноооого е клиширано, но някакси ми харесва така Heart

# 35
  • София
И когато Марио се събуди и види Зорница

Дона, аз ти прощавам. благосклонна съм, Белгия биха Wink

# 36
И когато Марио се събуди и види Зорница

Дона, аз ти прощавам. благосклонна съм, Белгия биха Wink

Мистър Марио Дарси Heart Добър план има мистър Дарси Wink

# 37
Че как не са му хот гърдите бе Дона Scream Нещо имаме разминаване във вкусовете май Joy

# 38
  • София
Ти само говори с екипа за тапетите, че сценарият ще замине Wink

# 39
Ти само говори с екипа за тапетите, че сценарият ще замине Wink
Отивам утре да ги купя, че и по-тънко ще излязат от нова баня Joy Старата беше разрушена...така и не разбрахме от какво Anguished сякаш е минавало торнадо вътре..... Scream
Че как не са му хот гърдите бе Дона Scream Нещо имаме разминаване във вкусовете май Joy
Слушай ся....в гръбче Бате си е Бате. Но по отношение на гърдите Малчо е.....с едни гърди напред Joy

Не мога да говоря мръсотии в момента, пак си прочетох историята и си пуснах сълза. Емоционално ми е.
Утре.

# 40
Майче, разкошно гифче си направила Kissing Heart
Мога ли да си го крадна и да си го сложа в подписа? Innocent
Дона, като за неромантична, добре се справяш :Р
Зайко, аз пак съм в твоя отбор -всичко си му е таман на място на Батьо Heart

# 41
Ще махнеш своя подпис? Той е толкова....твой? Леле!

Благодаря ти Kissing Heart Представи си какво ще бъде, ако стана романтична Stuck Out Tongue Winking Eye

# 42
Ау Дона е на романтична вълна. Joy
Въпрос на вкус. Аз харесвам точно такива леко оформени гърди и ръце, всичко в повече, ми е в повече,  в смисъл, че не ми харесва. Stuck Out Tongue Winking Eye
На онази снимка на Диана от заведението дето коментирахме, че са и дълги краката, само на мен ли ми изглежда много отслабнала?
Москита, виж с тебе може и да се скараме за някой мъж много са ни еднакви вкусовете нещо Joy

# 43
Зайко, да! Все в един момент ще станем на кълбета Joy
Аз също не искам да виждам мускуляци. Харесвам слаби, сухи и върлинести мъже, които имат типичната мъжка структура на кофа Grinning

Дона, ми не е ли време за промяна? Thinking

# 44
.

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 00:14 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт