ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 166
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Дулсинея, само защото съм бяла и добра Innocent

YES!!!!!!!!!!!!!!
Ох, няма да се спи спокойно тая нощ Joy
Майче, ай стига бе! Такъв облизан ли? FlushedJoy
Тц. Истината е в екранната му партньорка на този (никът ми е нейното име Wink )

# 541
Зайо, вярно е. На нея бая драми ѝ се събраха. Някой друг имаше ли два лоши финала подред?

Днес нали гледах малко от 4ти сезон - липсва ми тази Магда - не зная как да я опиша, но има разлика в Магда преди и след Васко. Преди Васил е по-комична, забавна в дивотиите си в болницата. След Васко стана една драматична....

# 542
Да, да, ама той с екранната си партньорка ли ще върви? Stuck Out Tongue Winking Eye

Оххх, аз пък ще спя спокойно тази нощ JoyJoy

# 543
Майче, ай стига бе! Такъв облизан ли? FlushedJoy
Мхмммм, даже бих......аре,  няма да казвам Grinning

Тц. Истината е в екранната му партньорка на този (никът ми е нейното име Wink )
Верно??? Знаех и първото име, ама фамилията хич не я помня. Е то гледах до 5-ти сезон де, спомените ми не са големи  Joy

# 544
Да, да, ама той с екранната си партньорка ли ще върви? Stuck Out Tongue Winking Eye

Оххх, аз пък ще спя спокойно тази нощ JoyJoy

Той нека да дойде с екранната си партньорка, пък ние ще я влюбим в Тони, който ще ѝ спаси живота Joy

Майче - да Simple Smile На тази Дона се кръстих Simple Smile Много харесвам героинята - силна, секси, интелигентна жена със самочувствие, която е в свои води в офиса. Пада си по културни мероприятия - опера Joy

# 545
Вече се обърках за какво говорим.
Марио като бащата Мазов - да, приемам! Ще е голям смях като майка орлица и Зорница, която не се вманиачава толкова. Особено, ако е момиче, това искам да го видя и да се посмея!

# 546
Вече се обърках за какво говорим.
За мъже. А и за една друга Дона, дето я сгаджосах с Тони Joy
Ще е голям смях като майка орлица и Зорница, която не се вманиачава толкова. Особено, ако е момиче, това искам да го видя и да се посмея!

HeartHeartHeartHeartHeart

Обещайте ми, че Марио ще е майка орлица за бременната Зори

# 547
Каква бременна Зори, какви пет лева 😂само да почне сезона, ще видите как сценаристите ще ви свалят от розовия облак с прашка 😁😂

# 548
Каква бременна Зори, какви пет лева 😂само да почне сезона, ще видите как сценаристите ще ви свалят от розовия облак с прашка 😁😂
Добре, според теб каква драма може да измислят за тях? Ама сериозно питам

# 549
Ако откачи стил следродилен Мазов, виждам как Зорница ще го избягва и ще се крие от него за малко спокойствие, и ще търси помощ от Тони като вече спец в тези неща Grinning, а той какъв ще и се пада сега, тези роднински връзки хич не ги разбирам Grinning

# 550
Идвам да ви поздравя с една много готина песничка, която слушам за 20ти път подред Grinning Heart
https://www.youtube.com/watch?v=2-wsWZXV7KU

Аз виждам Марио като много търпелив и внимателен баща, разбира се ще си има своите изблици на мании Grinning Иии съм убедена на 100%, че ще се залепи като гербова марка за бременната Зори Heart Heart Heart

# 551
Ако откачи стил следродилен Мазов, виждам как Зорница ще го избягва и ще се крие от него за малко спокойствие, и ще търси помощ от Тони като вече спец в тези неща Grinning, а той какъв ще и се пада сега, тези роднински връзки хич не ги разбирам Grinning

Aaaa, нещо не ме кефи тая идея за Марио, нито пък Зорница да се крие от него. Grinning Друго ще трябва да е. Това нали го минахме вече с Мазов? Само, че на мен не ми побира главата вече каква драма може да им спретнат, чак се плаша хахаха.

# 552
Хъмбъл, падам с теб, наистина Joy

Айде сега специалистките, кажете ми на това как му се вика Grinning Говорим си тук за мъже /по Дона Stuck Out Tongue Winking Eye /, обсъждаме предложението на Майчето за ново попълнение, междувременно решавам да си потърся нещо за гледане по ТV, щраквам на Нова и - "Фермата", не риалитито, а филма. И кой играе там? Гейбриъл Махт Flushed Нещо да кажете, а?

# 553
На Зорница и една операция от апендицит да и спретнат пак гарантирам,че ще гледаме следродилен Мазов и ще и иде да се крие по мазета и тавани от Марио. Joy

# 554
Случайност?

Общи условия

Активация на акаунт