ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 143
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Драма.
Банков се връща разведен,понеже жена му е изключително въодушевена от факта,че докато тя е в кома,той я зарязва,заживява с друга жена и и прави дете и решава,че и на снимка не желае да гледа униката.Доцента решава да се върне в св.Кирил понеже нали Зорница поне го обича.Но о ужас Огнянова я няма,само госпожа Ковачева.Той се пропива,заради дълбока депресия в която е изпаднал,а Зорница се занимава цял сезон,да го изстъргва от асфалта,понеже е добра душа,а Марио и се нерви. Драма Cry

# 571
😢 поне си помечтах...

# 572
Знаех си аз, че Хъмбъл не иска повече да гледа Батко в ОЖ Grinning
има нещо вярно. С тези епизодични появявания в 5ти, ако продължи така и в новия сезон, си е чиста загуба на качествен материал, според мен..🙄

# 573
Прогнозата за 6 сезон взе да става твърде мрачна и кървава /по Хъмбъл и Димитрова/ Joy
Отивам да си легна, понеже тази нощ щях да спя спокойно Sleeping Дано до утре поне кървавата баня и умрелите да отпаднат JoyJoy

# 574
има нещо вярно. С тези епизодични появявания в 5ти, ако продължи така и в новия сезон, си е чиста загуба на качествен материал, според мен..🙄

Хъмбълче, нали трябва да гледаме Жекова, Коко, Стаменова, Захариев, Албенка, чак и ВНУЧКА на Ина ... Grinning Съвсем не съм съгласна Батко да го няма обаче! Ще се радвам много да го дават много повече Heart Имам усещането, че ще врътнат една драма покрай миналото на Зори - я някой бивш, я някой скелет от гардероба. Все пак нищо не знаем почти за нея и могат да измислят каквото си поискат.

Зайо, нека Банков се гърчи, а Зори да го гледа и да не и пука хич Grinning

# 575

Хъмбълче, нали трябва да гледаме Жекова, Коко, Стаменова, Захариев, Албенка, чак и ВНУЧКА на Ина ... Grinning Съвсем не съм съгласна Батко да го няма обаче! Ще се радвам много да го дават много повече Heart Имам усещането, че ще врътнат една драма покрай миналото на Зори - я някой бивш, я някой скелет от гардероба. Все пак нищо не знаем почти за нея и могат да измислят каквото си поискат.

Зайо, нека Банков се гърчи, а Зори да го гледа и да не и пука хич Grinning
искам Велислав главен, в центъра на сюжета..😭😢

# 576
Фиф тя само ще контролира да не си сложи край на живота,понеже е състрадателна. Joy
Иначе с Марио ще си се претитват по анатомия на чувствата. Heart
Аз заспивам с Вергов в Революция Z.
Лека нощ.

# 577
Добро утро и по-бързо моля, нямам време!
По ред на номерата да ви видя - единият да гълта бързо супресорите, другият - витамините за бременни! Айде, айде, че Тасев ме чака за операция деееее
Мерси за кафето и пържените филии, чао! Не, Зорница, не ми навирай тая филия в устата, изядох половин, стига ми.
Дай целувка, не ти, брат ми, стига си ме бъзикал, тая шега омръзна. Да, очевидно само на мен омръзна,  Зорница се смее! Оффф, чао!

Вергов в Революцията е много як Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 06:58 от Анонимен

# 578
Хаххахахха Дона, смея се на спирката. Представих си го. Animal Joy Cat

# 579
Хаххахахха Дона, смея се на спирката. Представих си го. Animal Joy Cat

Виж ги какви са сладички!

# 580
Даааааа, сега дай и за прибирането вечер

Имам сюжет за шести сезон по Хъмбълски
Скрит текст:

# 581
Перличке, и какво, промени ли си мнението за "облизания" Grinning

Искам повече интересни мед. казуси и комични ситуации, и по-малко излишни глупости!

Дона, добре е сутрешната им рутинна Joy
Това с целувките си го представих как се шегуват с него и след като се по разсърди малко, за да го придобрят го изпращат и двамата с целувки.

# 582
Само дето няма да ви се случи, защото няма да живеят заедно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 583
В онази сцена когато Зорница го беше захапала за Пламена имаше един много сладък момент. Когато каза ок не съм спал с нея и тя започна да се хили. Той я погледна и каза Е много смешно Зорница. Предполагам, че като вземат да го бъзикат с Тони ще има същата реакция.
Е, Москита няма да живеят, ама нали се разбрахме, че Тони ще минава сутрин на кафе и да им пържи филии. А може и да са като в Всички обичат Реймънт. Joy Едни приятели така двама братя нарочно си купиха апартаменти един до друг.

# 584
Майче, това ще е най-целуваният мъж в болницата Joy Преди да се появи Тони Джуниър, разбира се - него трима ще го целуват Joy
Даааааа, сега дай и за прибирането вечер
Добър вечер, принцесо!....ти да не би да си ходила да пазаруваш? Ама стига си се товарила, трябваше просто да ми се обадиш!  Да, телефонът ми е беше у мен, докато ме разпитваха в полицията..... Не, нищо ми няма на окото, просто е насинено, не бе, нищо не е. Просто...сбихме се с Банков  по време на спешна операция. е, подразни ме де! Какво да направя, като ме дразни с това въртене на очите и въздишки...освен това ми каза "уморен съм"! Тим представяш ли си? Не бе, не ме е обидил, и теб не е обидил просот не го дишам. Ама и Врабчев наля масло в огъня. Еми Врабчев, Тасев, Мазов и Захариев ни разтърваваха. Не, Тони се хвърли да го бие - ей, щях да го пречукам и него! Ами тук освен окото и устата ми е сцепена и по корема имам синини. Не, не, няма нужда да целуваш насинените места, не, Зорница, стига, ох, добре, да и тук също ме боли Joy
Само дето няма да ви се случи, защото няма да живеят заедно Stuck Out Tongue Winking Eye
О, я, стига, това е моят сценарий! Stuck Out Tongue Winking Eye
Предполагам, че като вземат да го бъзикат с Тони ще има същата реакция.
Е, Москита няма да живеят, ама нали се разбрахме, че Тони ще минава сутрин на кафе и да им пържи филии.
Именно,  някой да й припомни! Хахахаха, ако двамата с Тони почнат да го бъзикат, ще полудее Joy

Ди, това е най-веганското и био нещо, което намерих в магазина:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт