За тези, които четат любовни романи №31

• 85 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен ,
Приключих с прочита на Най-сексапилният мъж на Дж. Джейм и останах изключително доволна - много сладка ,лека и забавна книжка .
ladychar86 препоръчвам ти я , ако си търсиш нещо забавно и леко Simple Smile
Започнах Най-доброто в теб на К. Хувър и историята веднага ме грабна ... усещам ,че ще се превърне в следващата ми любима книга. Тематиката е изключително сериозна и болезнена , но начина на писане е много приятен.

# 211
  • София
И аз я харесах Simple Smile Излезе ли последната...май май днес ли беше?
Ха, вярно, че е днес. Направих маратон с първите 5, след това минах на нещо друго и съм дотам. Колко имам да наваксвам...

Сега минах на К. Ашли, обаче... Да ѝ бях един редактор на тази жена как щях да съкращавам. Много описателна, като прескачам ми харесва, но пък само да прескачам писва. А понякога ми се чете нещо подобно. Ей това чета https://www.goodreads.com/book/show/18038459-kaleidoscope Хем ми е любопитно, хем се дразня.

За Мегън Марч се чудех "Безмилостен крал". Видях, че в ГР е отбелязана и като дарк, което за мен е плюс. Става ли за четене?

# 212
Не мисля, че ще ти допадне. Аз прочетох първата и втората. Третата така й не я започнах, освен секс почти нямаше друго.
Пробвай тази ако искаш https://www.goodreads.com/book/show/36531070-jane-doe
 Не съм я чела, в списъка ми е, но не ми остава много време.

# 213
  • София
А, само секс не, отпада значи.

П.П. Джейн Доу май е чист трилър.

# 214
https://www.goodreads.com/book/show/34450909-scandalous

Прочетох тази, не е толкова добра като 1вата, но пък като се има предвид боклука, който прочетох последния месец - става. Някой чел ли е 4тата за  Bane, чудя й се.

# 215
  • Разпиляна във въображението
Започнах "Деветте кръга" на Диана Петрова. Нещо съм със смесени чувства. Мацето е от един час в България и вече получи първото си удоволствие. Ще живее с фризьор, а най-добрата й приятелка е жълта журналистка, която е интервюирала главния. Нещо леко познато ми идва.

# 216
https://www.goodreads.com/book/show/35378505-bane
Добра колкото първата от поредицата, препоръчвам.

# 217
Някой ако успя да намери 10та на Кейт Даниелс, да ми я метне моля Hug

# 218

Аз също я търся, въпреки че вече историята започва да ми избледнява Simple Smile Но все пак е постижение да ни задържи толкова дълго интереса.

# 219
Тя е последна, трябва да се изчете Wink
Дано е последна де, наистина се поизчерпа
Почнали са спиннофф за Хю, не е зле

# 220
Виж тук:
Да, Джейн Доу май е трилър с много малко романтика, обаче ми се чете нещо такова дарк и резюмето ми хареса.

# 221
  • Euskal Herria
Понеже случайно попаднах на сериала "Друговремец" - по книгите на Диана Габалдон, ще помоля, който е чел/гледал и има желание, да даде кратко резюме на историята - какво става, какъв е финалът. Поне да знам дали е "и заживели щастливо", или овреме да махам розовите очила Simple Smile.

# 222
Цялата поредица е за тия двамата, и е хиляди, може би милиони страници. Единствената поредица за пътуване във времето, която не съм изчела Simple Smile
Не знам дали изобщо има край?

# 223
  • Варна
Цялата поредица е за тия двамата, и е хиляди, може би милиони страници. Единствената поредица за пътуване във времето, която не съм изчела Simple Smile
Чака се уж последната девета книга. Аз изчетох до средата на седма и я метнах в девета глуха. Парадоксът в тая поредица е, че много добре написана ама нищо не се случва. Изключително подробна, досадна пак. Едната от книгите започваше с описание на един ден, беше над 100 страници. Все някого изнасилват, все някой отвлечен, все почват от начало. Сериалът ако изкара докрая сигурно е по-добър вариант, защото режат яко бозата и карат по същество.
Резюмета има в нет-а, а аз ги преразказвала донякъде в темата за книгата.

# 224
  • София
Чака се уж последната девета книга. Аз изчетох до средата на седма и я метнах в девета глуха. Парадоксът в тая поредица е, че много добре написана ама нищо не се случва. Изключително подробна, досадна пак. Едната от книгите започваше с описание на един ден, беше над 100 страници. Все някого изнасилват, все някой отвлечен, все почват от начало. Сериалът ако изкара докрая сигурно е по-добър вариант, защото режат яко бозата и карат по същество.
Резюмета има в нет-а, а аз ги преразказвала донякъде в темата за книгата.
Сетих се за онази книга, за която Шай беше казала, че в половината книга двамата главни стоят зад някакъв храст Joy 
Така и не се престраших да започна "Друговремец". Хем не обичам пътуване във времето, хем нямам нерви да чета н-страници за цвета на перденцата в кухнята.  Сериалът е по-добре, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт