За тези, които четат любовни романи №31

• 85 627
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Само като ѝ мернах заглавието и реших, че дори няма да я пробвам.

# 121
  • София
В другата тема често търсят книги на Мегън Марч, та реших и аз да надникна в "Порочен милиардер". Направо съм смаяна от вулгаризми и толкова подробни описания.
тая е трудна за издържане .. а като гледам по групите из ФБ как масово се препоръчва, направо съм в ужас ..
Аз лично не можах да дочета първата, а май са цели три.

Явно след нюансите пазарът е залят с подобна литература. Отдавам го на някаква мода.

# 122
Не понасям подобни книги с описания на секс сцени подробни и зле написани. Идват ми в повече.Тази авторка ще я  подминавам значи. Хубаво че споменахте.

# 123
  • Пазарджик
Здравейте, има една книга която искам да препрочета, но не се сещам за заглавието, нито автора, дали някоя от вас може да ми каже коя е:
Героинята е Катрин - Кет- тя е фотографка, която едва свързва двата края, защото издържа (плаща за обучението) брат си или сестра си (не съм сигурна), и има катастрофален първи брак, а той е някакъв милионер който строи кораби(май така беше), който вижда във всяка жена златотърсачката, която го използва заради парите му.
Моля кажете как се казва тази книга, дано някоя от вас да се сеща за коя говоря

# 124
Книгата е на Елизабет Лоуел, но не помня заглавието. Провери в Читанка. инфо и ще я намериш.

# 125
  • Euskal Herria
Прочетох двете книги на Мона Кастен - "Ново начало" и "Да се довериш отново". Точно леко четиво за релакс. Харесаха ми, донякъде ми напомниха "Ще те чакам на Джей Лин".
Обаче моля, ако някой е чел книгите в оригинал, да каже дали и там героите ръмжат, квичат и се боксират. Непрекъснато срещах изразите "изквичах", "изръмжах", "избоксирах го в рамото" и пр. И не знам това е разбирането на преводачката или авторката така го е написала.

# 126
  • София
И без да съм ги чела, мога да ти кажа, че е от преводачката.

# 127
  • Euskal Herria
Иначе погледнах - и двете книги имат посочени и редактор, и коректор. И винаги в такива случаи се чудя кой не си е свършил работата.

# 128
  • Пазарджик
Книгата е на Елизабет Лоуел, но не помня заглавието. Провери в Читанка. инфо и ще я намериш.

Проверих не е на Елизабет Лоуел
Други идеи?

# 129
  • София
Иначе погледнах - и двете книги имат посочени и редактор, и коректор. И винаги в такива случаи се чудя кой не си е свършил работата.
В случая е по-скоро редакторът. Аз вече претръпнах.

# 130

Други идеи?
Все си мисля ме е нейна - До края на света
https://chitanka.info/text/27343#textstart

# 131
  • Пазарджик

Други идеи?
Все си мисля ме е нейна - До края на света
https://chitanka.info/text/27343#textstart

Да точно тази е, много благодаря!
 bouquet

# 132
  • София
По повод последните коментари за твърде много натуралистичен секс в романите, който наистина взе и на мен да втръсва, взех, че попаднах на една невинна книжка без секс засега - поредицата Академия на проклятията. Поредицата е на една рускиня - Елена Здвездная. Много приятно романтично колежанско фентъзи, има любов и магия, интригуваща е и писана с чувство за хумор. Главната е устатница, главния е могъщ и покровителствен. Прочетох много бързо първите две книги и сега се ослушвам за следващите преведени. Малко ми е странен руския стил на писане и изразяване. Свикнала съм да чета все английски и американски автори, но се свиква.

# 133
  • София
Меди, руският ми е доста "ръждясал", ще мога ли да ги чета в оригинал, или да търся превод?

Прочетох тази поредица – https://www.goodreads.com/series/198785-mindf-uck Раздвоена съм. Хареса ми като идея, изпълнението куцаше на моменти. Психо-криминалната нишка е основна, любовният елемент е второстепенен. Като цяло ми хареса, но аз чета писхо-трилъри. Мисля, че няма да се хареса на хора, които не обичат такива.

# 134
  • София
Аз на български ги четох. И моят руски е хванал ръжда. На български са преведени първите 6 (май). Но в нета открих само първите две. Има ги в мейлбукс и Замунда.

Общи условия

Активация на акаунт