На метан до Италия през Гърция

• 1 376
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, планираме пътуване до Италия през Гърция с ферибот. Колата ни е с фабрична метанова уредба. Ще се движим до Игуменица и после от ферибота слизаме в Бари. Ще стигнем малко преди Рим и обратно.
Моля ви, ако някой е пътувал, или има информация да сподели:
1. Начесто ли са газ станциите и лесно ли се намират?
2. Дали ще имаме проблем някъде с накрайника за зареждане?  Колата ни е Фолксваген Кади със стандартен накрайник на фабрична метанова уредба.

# 1
  • Варна
Здравейте, планираме пътуване до Италия през Гърция с ферибот. Колата ни е с фабрична метанова уредба. Ще се движим до Игуменица и после от ферибота слизаме в Бари. Ще стигнем малко преди Рим и обратно.
Моля ви, ако някой е пътувал, или има информация да сподели:
1. Начесто ли са газ станциите и лесно ли се намират?
2. Дали ще имаме проблем някъде с накрайника за зареждане?  Колата ни е Фолксваген Кади със стандартен накрайник на фабрична метанова уредба.

Аз съм с Туаран Еко , т.е.същата уредба като на  Фолксваген Кади.В Гърция до преди 2 г.НЯМАШЕ метанстанции.Сега има в 4 бензиностанции ЕКО.Ще заредите  Солун до летището и ще ви стигне до Игуменица.Другите 3 метанстанции  са в Атина пак бензиностанции ЕКО.В Италия има стотици метанстанции под  път и над път Simple Smile Накрайниците са само като за нашите коли.

# 2
Благодаря за информацията!

# 3
  • Sofia
Дали авторката може да сподели успяха ли да заредят в Гърция? Ние също планираме пътуване, колата е фабричен метан и на бензин изминава само около 100км, притеснявам се да не закъсаме Simple Smile

# 4
  • Варна
Аз съм с Туаран Еко , 14 л. бензин , минава около 120 - 150 км. в зависимост от карането.В багажа нося за зор заман тубичка бензин , но малко поскрита да не я виждат митничарите.На бензиностанция ЕКО до летрище МАКЕДОНИЯ в Солун сме зАреждали десетина пъти , замо веднъж преди 2 г. не успяхме - беше нещо развалена Sad

Общи условия

Активация на акаунт