Преди 10 дни почина чичо ми, лъчезарен, мил, услужлив човек, който всичко обичаха и уважаваха. Никога на никому нищо лошо не стори, но съдбата го отне от нас по - ужасен начин. На 05.12.2009г. той отиде за да помогне с изолацията на едно мазе в нова къща, но човека, който отговаряше за строежа ги подложи на риска да влязат да лепят изолациите 1 час след като е бил нанесен грунда (за тези, които не знаят, трябва поне 48 часа да минат за да е безопасно), съответно в момента в, който за запалили горелката всичко е експлодирало, ударната вълна го е изхвърлила извън помещението и той е бил без никакви наранявания, но се е втурнал вътре да извади другите 2 момчета, едното от които почина на същия ден, а другото (братовчед ми) все още се бори за живота си в центъра по изгаряния в Пирогов със 75% изгаряния.
Чичо ми беше млад - на 40 години, остави син, който 2010г. ще е абитуриент и сега най-много има нужда от него, млада съпруга, майка, която не може да понесе мъката, брат (татко ми), който едва се бори с болката, племенница, която го обичаше наравно с баща си и още много много скърбящи приятели и роднини.На погребението дойдоха повече от 300 човека, и както някой беше казал - "Може да разбереш какъв е бил човека, според това, колко хора има на погребението му". Всички много го обичаме и се чудим как да намалим мъката, която чувстваме, но ... живота трябва да продължи, но никога няма да е същия.
До колкото знам (дори и да ви звучи глупаво) в рода ни има някаква такава поличба - най-малкия брат умира на 40 години по ужасен начин:
* прадядо ми е умрял на 40 не знам точно как;
* дядо ми е умрял също на толкова, когато военните са отрязали някакъв електрически стълб и той се е стоварил върху колата му и е спукал черепа му;
*и чичо, който умира на 40 от експлозия.
Дано не съм сгрешила нещо с пускането на този пост тук, ако съм сгрешила, изтрийте мнението ми и съжалявам!

Пожелавам на всички ви успехи и най-най-важното ЖИВОТ и ЗДРАВЕ!!!!