На море в Гърция 2018 - III

• 79 809
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ама то карането по джапанки и чехли е опасно, може да се заклещи джапанката и да стане голяма беля. Никога не съм карала по джапанки, даже и по токчета, това за джапанките даже от баща ми го знам от едно време. По токчета не карам защото не усещам педалите добре.

# 511
  • София
Не само джапанки, кожени чехли и подобни са забранени  и то отдавна. Трябва крака да е стегнат отзад. Като ни казаха роднините за глобени чехльовци, че по нашия край пътуват много надолу, настана спешно издирване на гуменки 46 номер.Mask Е, промърмори ММ, че ТИР-а в Европа го е карал задължително с обувки, ама откъде да знае, че и в Гърция не дават с чехли.Grin

# 512
Здравейте,относно новините за чума които чувам,вярно ли е че на границата на Маказа проверяват каква храна си носиш и конфискуват?

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 20:14 от Жабаа_жаборанаа

# 513
Моля за малко информация! Преведох капаро чрез Western Union онлайн. Изискваше се само име и държава. С лична карта и тракинг номер получателят може да си вземе парите от всеки офис. Но... хотелът е изпратил и данни като адрес, местонахождение и пита защо не съм ги упоменала. Не знам как да реагирам!

# 514
  • София
Може да е верига хотели и да има хотели с това име в 10 града в тази държава. Трябва да посочите явно и други данни, като адрес, за да е ясно за кой точно хотел става въпрос.

# 515
Може да е верига хотели и да има хотели с това име в 10 града в тази държава. Трябва да посочите явно и други данни, като адрес, за да е ясно за кой точно хотел става въпрос.
Семеен хотел е и ги изпратих на име. Парите не са много. Но сега не знам ще имам ли резервация или не. Не откривам къде да се въведат данните, освен при името на получателя.

# 516
  • София
Е, то не пречи и семейни хотели с еднакви имена да има в много гръцки градове. Но щом има и име на получателя, вече би трябвало да няма проблем. Пишете на хотела и ги питайте дали са успели да си получат парите и дали имате резервация.

# 517
Е, то не пречи и семейни хотели с еднакви имена да има в много гръцки градове. Но щом има и име на получателя, вече би трябвало да няма проблем. Пишете на хотела и ги питайте дали са успели да си получат парите и дали имате резервация.

Огромна благодарност! Писах им и чакам отговор. Дано всичко е наред.

# 518

Иначе за плажа, ако не отидете ще съжалявате, много е як. То и пеш може да се отиде, но си е вървене.

За това ли говориш? Наистина изглежда приказно! Не може ли поне до хиксчето да стигнем с кола? Simple Smile Пеша пак няма да ни бъде!:)

# 519

Иначе за плажа, ако не отидете ще съжалявате, много е як. То и пеш може да се отиде, но си е вървене.

За това ли говориш? Наистина изглежда приказно! Не може ли поне до хиксчето да стигнем с кола? Simple Smile Пеша пак няма да ни бъде!:)
И с кола може, но ако е ниска, спортна опира.

# 520
Момичета, в момента сме в Аспровалта, но за съжаление водата е много мътна и има вълни.През май минахме и  беше чиста.От времето ли е така?Как е в момента на други места? Интересува ме,ако има някой в района Вурвуру  дали и там е така или водата си е  чиста

# 521
На Вурвуру си е чиста, като момина сълза

# 522
  • Варна
Здравейте, в момента сме на Кефалония, в Ласи, времето е чудесно, препоръчвам с две ръце градчето и плажа, широка ивица, с повече свободна зона и по-малко платена, чадър и два шезлонга -8 евро, много подходящ за деца, с фин златист пясък. Вчера си взехме от пристанището прясни морски неща, които си приготвихме в апартамента, но предната вечер вечеряхме в таверна Сиртаки и храната беше много вкусна. След малко потегляне към Миртос, който видяхме на идване от Фискардо и наистина изглежда вълшебен от горе.

# 523
  • Бургас
Sani, с коя фериботна компания пътувахте до Лефкими /Корфу/?

# 524
  • София
Sani, с коя фериботна компания пътувахте до Лефкими /Корфу/?
От този сайт черпих информация-https://www.lefkimmilines.gr/,, на самите фериботи пишеше Agia Triada, но по спомен. Но гледам, че са вдигнали цената на колата от 5 на 10 евро.

Общи условия

Активация на акаунт