🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 11 (тема 4)

• 104 402
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 110
 Тази чернокосата се оказа много проклета и заядлива  Rolling Eyes За какво ли не се заяде...със Сашка за хавлията, после месото било жилаво, после нямала време да го дояде, после десертът защо не бил на чиния...баси злобната мрънкялница

# 1 111
Тази чернокосата се оказа много проклета и заядлива  Rolling Eyes За какво ли не се заяде...със Сашка за хавлията, после месото било жилаво, после нямала време да го дояде, после десертът защо не бил на чиния...баси злобната мрънкялница
Просто показа нивото си.....жалко млада жена, с претенции! Sad

# 1 112
 накрая каза, че барът не бил подходящ за хранене. Голямо мрънкане, голямо чудо. Първата вечер се правеше на много миличка, но бързо си показа истинското лице - злобарка.

# 1 113
накрая каза, че барът не бил подходящ за хранене. Голямо мрънкане, голямо чудо. Първата вечер се правеше на много миличка, но бързо си показа истинското лице - злобарка.
Да, доста елементарна е! Sick Като някоя махленска клюкарка, покривката, та покривката....!

# 1 114
  • София
Абсолютна досадница с поведение на лелка...  ooooh!

# 1 115
Да кажа и аз,че никому неизвестната възмургава костадина(или както там се казва)
е изключително елементарно същество.Дано повече не я дават по телевизора Sick

# 1 116
Утре ли ще е петата вечер от тази седмица? Нали в понеделник нямаше! newsm78 ООООх, да сега го върнах да го гледам!

# 1 117
 Този Дий ми е леко като надрусан. И въпреки това най-неприятна тази седмица си остава чернокосата Костадина или Константина, забравих как се казва. Толкова пък злобна, баси злото същество  Sad

# 1 118
Гледам сега Дий,първо влезе в онзи магазин Дар от Боговете,там цените са УАУ! Grinning
Тази с черната косица е ужасна,наистина.Ми няма да си виждала такава хавлия,защото това е покривка.
И накрая Манчев нали е Водолей,няма как да си мушне да не казвам къде въпроса за хавлията,все трябва да бръкне в тъпата тема.

# 1 119
  • софия
Тази седмица беше абсурдна. Константина и Турийска удариха дъното

# 1 120
Само да попитам от какво е направена фигурката на Сашка с формата на ангел,която пази от врагове?
Зелен камък е,но в момента съм изключила.

# 1 121
 Оффффффф чернокосата злобарка Константина пак започна с тази прословута покривка/хавлия! Баси кухата лейка, толкова ли няма какво друго да коментира  newsm78

# 1 122
Този пък влезнАл в гугъл да провери,клоун.
Не спря да се клати,свят ми се зави докато го гледах,срамни буби ли има?!

# 1 123
Този пък влезнАл в гугъл да провери,клоун.
Не спря да се клати,свят ми се зави докато го гледах,срамни буби ли има?!

Аз имам чувството, че се е друсал.

# 1 124
Тоя Ди ме шашна, не очаквах от него такова изпълнение....явно приятелката доста се е намесила, не само с ягодовото сорбе! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт