🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 11 (тема 4)

• 104 378
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 140
Йоана Захариева е дъщеря на една българска актриса, Анета Сотирова. Или бъркам?
Анета Сотирова е майка на певицата Белослава. Не знаех, че баща и бил познат като Доктора, който движел в бизнеса с известни български мафиоти.

# 1 141
  • Sofia
Не съм чувала за такова тъмно минало на баща и...потърсих в нета и пише,че движел с Иван Славков и Янчо Таков,заедно с Янчо били хванати за незаконна търговия с кожени палта...кокошкарски истории...

# 1 142
И аз не бях, ама като пуснах гугъл търсачката и излезнаха разни работи. Дали са верни, не знам.

# 1 143
В голямо затруднение съм..за другата седмица познах Ваня Дж, Рени и Патрашкова, но другите двама...Ц

# 1 144
  • софия
Не съм чувала за такова тъмно минало на баща и...потърсих в нета и пише,че движел с Иван Славков и Янчо Таков,заедно с Янчо били хванати за незаконна търговия с кожени палта...кокошкарски истории...
Кокошкарски, кокошкарски, ама имат бая апартаменти по Оборище, къщи на Луксозенец и в полите на Витоша, където не може да се строи и разни други имотчета и притежания. От лекарската заплата и хонорарите на Сотирова...

# 1 145
...кокошкарски истории...
Това тук, не ми прилича баш на кокошкарска работа:
http://19min.bg/news/4/14725.html

# 1 146
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А,другата седмица ще е неизлъчвана петорка.
Ваня и преди е участвал,посреща ги в Ст.Загора на стадиона.

# 1 147
  • Sofia
И Патрашкова е участвала пак с бай Данчо като помощник,и тя не е голяма кулинарка...

# 1 148
И Патрашкова е участвала пак с бай Данчо като помощник,и тя не е голяма кулинарка...
Не съм сигурна дали е било "Черешката на тортата" предаването, в което Патрашкова каза рецепта за печени фъстъци. Звучеше ми добре, но запомних само, че се напръскват с уиски. И друго не помня, а още ми е любопитна цялата технология на приготвянето им.
Но като цяло, останах с впечатление, че не може и не обича да готви.

# 1 149
Хубав е Джаферович,станал е веган.А аз се чудех защо ми изглежда болен.

# 1 150
Ваня Джеферович се справя отлично засега.

# 1 151
  • Sofia
Беше майтап,яде си месо Animal Pig

# 1 152
Аз ли съм бавноразвиваща Grinning
Много обича жена си и си личи,което ми харесва.Тя май не иска да живеят тук...

# 1 153
Харесва ми Ваня. Харесват ми двамата с жена му. Харесва ми и мястото. Мисля, че и вечерята ще ми хареса.

# 1 154
не е ли веган.. прееба се шегата

Общи условия

Активация на акаунт