🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 11 (тема 4)

• 104 339
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 275
Този с брадата (Ерсин) е фронтмен на Jeremy? и тях много ги харесвам. Сега, като човек той може и да не е супер интересен или забавен, но групата много ме кефи мен.

Аз тази група не я знам, но все пак предаването представя участниците като личности, а не е музикално предаване. На мен ми е супер скучен и безличен, а към групата нямам никакво отношение, изобщо не съм чувала за съществуването и. Тя не е и важна, защото предаването е съвсем друго.

# 1 276
Amiamo, мъжът на Патрашкова не е художник, а само търгува с картини и е колекционер. Все пак кум й е Боян Радев.

# 1 277
Ами да, ето представят го - скучен, ок.

Подгряваха Куин (или каквото е останало от тях). Е, не са Рени, но все е нещо. Wink

# 1 278
  • София - Рим и обратно
Патрашкова ми хареса тая вечер, и изненадата ми хареса, на ниво. Рени си е простичко момиче, нищо ново.

# 1 279
  • София
Amiamo, мъжът на Патрашкова не е художник, а само търгува с картини и е колекционер. Все пак кум й е Боян Радев.

Благодаря за информацията! Ясно защо имат толкова много картини.

# 1 280
  • София
Защо е с тези очилца всеки път

Гледам и във фб всички коментират очилата, логично е, че щом не ги маха са диотрични. Не всички носят със стандартна форма. На мен лично не са ми  удобни тъмните за у дома, но тя от много години си носи тип слънчеви.

# 1 281
За очилата тя сама обясняваше някъде - че са й станали нещо като запазена марка. И си е късогледа, да.
Точно с тези е като Елтън Джон Simple Smile

# 1 282
  • Sofia
Тя поднесе ли им рибените рулца?

# 1 283
  • София
Тя поднесе ли им рибените рулца?
Да, след салатата. Бяха с бял сос и гарнитура.

# 1 284
Джаферович вече го очаквам да изскочи и от тостера ми. Много ми е неприятен, а и жена му е отблъскваща. Направо са ми гадни като комбинация.

# 1 285
И аз като Барбарела.
Тези хора покрай Сървайвър ли станаха известни? Интересно, че сме от един град, а никога не съм ги мяркала.
Много се напъват иначе да са в светлината на прожекторите. Той играе ли изобщо футбол?
Чудно ми е как при толкова много изяви не могат да спастрят пари за една сватба, та се налага тържествено да й обещава, че някога щяло да има...
Това, че говори с такава любов за покойния си баща е трогателно, когато се случи един-два пъти, но всеки път да се връща към тази лична драма, вече е прекалено и според мен е някакъв странен опит на Ваня да трупа активи, акцентирайки върху страданието и мъката си. В крайна сметка от една възраст нататък всеки си има някаква болка в живота, но не може всеки път все за това да се говори. Хората съчувстват, припознават се понякога в чуждите драми, но така да продължаваш да си чоплиш раната, преглъщайки кило кебапчета с ред напиращи сълзи пред гостите, дето си поканил уж да им е хубаво, вече леко ми бие на цинизъм.

# 1 286
И на мен Ваня и жена му никак не са ми симпатични, дои той ми е абсолютно безличен и неинтересен, повече и от нея! Омръзна ми да гледам все едни и същи в тая Черешка, с все едни и същи изтъркани номера и лафове! Sick

# 1 287
Какво са виновни хората. Канят ги, приемат. Вероятно и други канят, които не приемат и затова гледаме все едни и същи лица. А, някои пък сигурно искат да бъдат поканени, но не са сред избраните и така.
На мен не ми направи лошо впечатление Ваня, че говори за баща си. Напротив, мило ми стана и тъжно. Спомените не избираш кога да те връхлетят. Може дори и в тоалетната. И, какво. Спомена си е спомен, идва ти да го споделиш. Мъката също си е мъка и тя напира да бъде споделена. Вече, дали ще го направиш е твой избор, но не виждам лошо в това. Едва ли е преекспониране. И опит за натрупване на актив. Не знам, не би трябвало да бъде.

ПП Ваня каза, че вече не играе футбол и едва ли ще играе, заради някакви травми. Търси си друго поприще.
Засега се показва на телевизора. Laughing

# 1 288
Права си. Тоалетната е прекрасно място за размисли и сантименти. Аз колчем вляза вътре, неминуемо се сещам за някои родни звезди. Или всъщност точно обратното.

# 1 289
В Сървайвър гледах Ваня и много го харесах. Беше умен, хитър, играеше играта стратегически.

Патрашката вчера ми наду главата, по едно време спрях звука.
А бай Данчо го харесвам много, достоен човек ми изглежда.

Изумих се как с лека ръка Рени разказваше, че забременяла от някакъв и го зарязала.
Все си мисля, че абортите (по желание) са някак срамни и не се раздуват наляво надясно.

Общи условия

Активация на акаунт