СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 135
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 405
Аз само да кажа на Пенева, че хич не я харесвам Rage Всички, които сте успели след две момчета да връзвате опашчици и да плетете плитки, да купувате роклички и кукли - хич не ви харесвам Rage Да си знаете! Laughing

Я кажете сега, коя е тази Пенева, която май само аз не познавам???Simple Smile
Аз съм едната - досадница, дошла от осмокласната тема малко да ви дам кураж и инфо (при нужда), нали миналата година се пекох на същия огън Wink
Другата е една (явно любима) г-жа Пенева (май учителка), та аз да се дистанцирам, да не стане объркване нещо Hands V

Белинда,
Скрит текст:
нещо си объркала възрастовата разлика явно... аз смятах, смятах (точно 10 години), та термина на "кифлата" беше точно на РД на баткото, ... ама на, избърза и е на Бъднивечер Wink Ама да знаеш, батковците много по-спокойно биха приели трето момче... колкото по-голяма става, толкова по-често "мяуче" и ги изкарва от равновесие (тийн равновесието е мноооого нестабилно Wink). Пък и бях обещала на таткото "красива синеока девойка". (И на двама ни е "второ издание", вече има голяма дъщеря... проверено! Че моя бившия има и трети син след тези двамцата...). Наскоро заяви, че е брутално излъган, горкичкия! "Момиче, красиво - ОК, ама защо не предупреди, че ще е зеленоока! (сиво-зелени очи) Ми това е, не си изпълняваш обещанията!"

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 12:02 от peneva_a

# 406
# 407
  • София
Пенева, ама какви лекомислени и ненужни обещания за пол и вид на детето си давала ти? Flushed Моля моля, ние работим с материали на клиента - квот' си направят - това раждаме! Triumph

# 408
# 409
Но си бях казала, че ако тази година оцелея, ще съм безсмъртна. Bowtie

Същото е и при мен. Щерката 12ти клас -матури. Младежа 7ми клас - матури.
Кандидатстване и на двамата.
Щерката я приеха в Техническия във Варна( там я има специалността, която иска). Сега кат луда търся квартира.
Да се нареди всичко, да се успокоя и да се напия като хората😂

# 410
  • София
В тази седмокласна тема няма цензура.
Онсъжда се всичко Joy
Той па живота, да не започва и да не свършава със 7ми клас!

# 411
# 412
  • София
Ех, Пенева,
Скрит текст:
...тъй ми каза и моят доктор - ако искаш момиче, сменяй майстора, ама като не слушах навреме, на ми сега Joy

РУО...вече не може да ме учуди, да речем Disappointed Не очаквах различно развитие. На практика няма механизъм, по който да компенсират децата. Какво - да им присъдят служебно по 100 т. ли? Беше ясно, че ще измислят някакво оправдание, за да се измъкнат. Ужасна работа, много ми е мъчно! Единственият полезен ход в момента е да накажат квесторите, но това не променя положението на децата, уви!

# 413
  • София
В тази седмокласна тема няма цензура.

Няма, я! И червена точка й сложихме, а Дидева и червен бутон тури за неразбралите. Joy

# 414
  • София
Белинда, и със същия майстор може да се получи различно. Ето, при мен и при Пенева стана от третия път. При теб - на четвъртия ще стане. Обещано! HugJoy

# 415
  • София
Аха, то на чужд гръб и сто тояги са малко Laughing

# 416
Листингите Bowtie в Класиране все още ги редят. Сега им осъществих един кънтръл профилактично Satisfied

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 12:49 от beauty_magnolia

# 417
  • София
...те са направо за кънтръл+алт+дел и енд таск, мен ако питате, ама хайде...

# 418
  • столицата
Търпение още малко.
Белинда, Санака, харесва ми посоката, която давате на темата Simple Smile

# 419
Много жалко за 12-те ощетени от тъпигьози деца. На Кастрева внуците ако изпитат същото на някой изпит,  да видим тогава какви ще ги приказва . Да си квестор е много отговорно, трябва да си отваряш очите, да съобщаваш за най-малката нередност и да търсиш на всяка цена съдействието/намесата на директора, той е човекът, който решава и носи отговорност за решенията си при възникнал казус. Каналът за съобщаване при проблем/нередност по време на изпит е : квестор в зала  - квестор в коридора - директор или председател на комисия по провеждане на изпита в училище. Последният идва в залата, запознава се с проблема и взима адекватно решение. Квесторите в зала нямат право на самоволни решения , засягащи бъдещето на децата. Те са там, за да са в полза, а не във вреда.

Общи условия

Активация на акаунт