СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 061
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 435
Признаха за човешката грешка, не че това ви грее и ще ви върне нервите...
https://offnews.bg/obshtestvo/choveshka-greshka-dovela-do-gafa-s … istar-684187.html

Мерси  Peace
"Третият, за чието наказание министърът ще настоява, е началникът на Регионалното управление на образованието в София Ваня Кастрева, който е крайният отговорен за контрола."
Корабът, корабът ...

# 436
Ако смяташ темата, като подходяща да бъде продължена, просто пиши на модератор да смени името. Авторът, дори да е на линия, не може да редактира, след като изминат 24. часа от публикуване на първото мнение.
Така. За само четирите училища...15 паралелки по 26 деца...390 общо. Да кажат върху класирането на колко от тях грешката е оказала влияние, както и колко още деца са прекласирани в други училища, защото тази промяна е като вълна... Да не говорим, че тук и други разминавания бяха споменати, но да речем, че в един форум не може да се вярва на всичко.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 17:17 от Анонимен

# 437
  • На планетата Земя
Peruanka, пиши на модератор, само той може да смени заглавието.

Абе що няма бутон за класиране???  Shocked Много съм притеснена. Подадохме документи за записване. Сега дали сме отпаднали и отиваме на трето класиране?  #Crazy #Crazy #Crazy

Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 17:45 от Mileto

# 438
Peruanka, пиши на модератор. Само той може да редактира след 24ч. от пускането на тема. Може и да помолиш да добавят някои неща и в началния пост

# 439
  • София
Космическите потайности са необятни и е непредсказуемо, на колко от тях им трябва майка  Innocent

# 440
Нали казаха, че уж само 20 деца в крайна сметка са били ощетени и то просто с идна паралелка разлика в същата гимназия.....

# 441
  • Wonderland
Peruanka, пиши на модератор, само той може да сменин
Абе що няма бутон за класиране???  Shocked Много съм притеснена. Подадохме документи за записване. Сега дали сме отпаднали и отиваме на трето класиране?  #Crazy #Crazy #Crazy

Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз се притеснявам Heart Eyes Записах го в желаното училище, но не ми дадоха никакъв документ. Ще тръпна в очакване до утре да видя дали системата ще отрази синковеца като записан.

# 442
Ако няма промяна от миналата година, няма да го отрази като записан. Просто няма да има ред за второ класиране и няма да може да подава онлайн за трето. Последното е малко евентуално и според зависи Simple Smile, защото миналата година имаше бъг и първоначално записаните можеха да подават заявление за участие в трети етап на класиране.

# 443
  • край голямата локва
Искам да пожелая на всички деца които  чакат второ класиране, да попаднат на точното за тях място.

А на майките им-здрави нерви и  само едно второ класиране.  Laughing

p.s И при нас класирането изчезна от два дни, така и не видях в системата че кандидатът е записан.

# 444
  • София, Младост
Спокойствие и късмет пожелавам на участващите във второ класиране!

# 445
  • София
Докато не ги чуя и видя като действие, изразените намерения на министъра ми се струват само като "прах в очите"- не знам кой и кога го е казал, но да го цитирам... Joy
Не знам, що за мърлявщини трябва да надробиш, в рамките на по-малко от два месеца и за нито едно, да не излезеш като пич, да се извиниш и да се посрамуваш. Последният пример е от днес, с изявлението, че децата са си виновни.
Образованието, здравеопазването и социалната сфера са ресори особено деликатни, не може д-р Ваня Кастрева, всеки път да излиза и с нарицаващ тон да размахва пръст! Не може! Та дори и да са виновни родителите и да не знаят как става балообразуването, такава им е организацията в училищата и разяснителната кампания. Не всеки чете Дидева! И в крайна сметка става дума за децата ни, нашите и бъдещето на тая държава. Тези, които се чудим как да задържим в България, а в същото време им се показва, колко е безсмислено да правиш усилия и да се стараеш, в същата тази България!
Не ме грее лично, няма да ми върне нервите, но трябва да има наказание! Заради нашите деца, а най-вече за да спре не се вреди на следващите!

Ферман изписах, ако случайно някой МОН-чо чете... Може би има много читави хора и в РУО-София и в МОН, но един такъв екземпляр им о...ра целия професионализъм и реноме!

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 20:15 от oblachna

# 446
  • София
Облачна +

# 447
Има ли информация кога ще излезе второто класиране?

# 448
  • София, Младост
Според утвърдения график до утре 17:30 Confused

# 449
Сещам се как миналата година се стигна до уволнението на директора на СМГ. Няма да припомням кой го уволни и защо. Ще е смешно, ако за толкова много грешки в рамките на около два месеца ( да не се връщаме по-назад) и уникален гаф, засегнал около 10 000 деца(защото свалянето на класирането засегна всички в София, независимо от крайния резултат), наказанието да е някаква забележка, мъмрене, предупреждение или нещо подобно. За мен РУО - София-град отдавна трябва да има нов началник.

Общи условия

Активация на акаунт