СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 258
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 120
Мили дами,

приемете едно гигантско БЛАГОДАРЯ от мен за всичко, което писахте и творихте последния месец. Открих ви случайно и слава-богу, защото ако не бяхте вие не знам дали щях да оцелея емоционално и психически през този период на голяма чакане и после .. още по-голям гаф. Благодаря и за инфото, и за сметките, статистики, стъкмистики и пр, но най-вече за сълзите от смях, които предизвиквате. Още дълго време като видя череши и ще се сещам първо за вас Smiley. Страхотни сте ...

На всички, които чакат поредната заветна дата им желая много късмет и нека децата попаднат на желаното място.

А от прогнозите на Дидева ще се възползвам пак следващата година Innocent

Тя сагата при нас приключи, но аз хвърлям по едно око на темата, да не изпусна случайно някое поетично откровение Smiley

# 121
Ако става дума за Обрешков, кандидатите от Пловдив, Русе вероятно не са се записали. Има и софиянче в СХН.

Това е към мен, нали? И оттам ли има кандидати?Simple Smile

# 122
Има, да. На последната страница са.

# 123
   Привет!Благодаря за новата тема!
   Не само че не искам да ви изпусна,ами продължавам да чакам с вас.
   Иначе,у дома,наборът активно почива-фитнес,волейбол,риба.Сега и сестра му си дойде с гаджето за една седмица и размазването е на макс-В събота чакаме племенника и ваканцията може да избухва!Заръча ми да прочета Хамлет,че НемА нерви,и да му го разкажа.Илиада щял да гледа с баща си,ми той готов за догодина.
    Хахахаха-не е познал!

# 124
Нещо съм изпуснала,  коя таблица на РУО коментирате с приетите деца?

# 125
  • София
Нещо съм изпуснала,  коя таблица на РУО коментирате с приетите деца?

За София още не са я публикували! Joy

# 126
Значи не съм изпуснала, мерси. Simple Smile

# 127
ТМ,как си ,волейболистът как е?
  Мента,питах те и преди,пита и сега/даже ти се карам/кажи как го джуркаш това мохито!Пие ми се та ми се реве!

# 128
  • София
Стискаме ви палци от морето! Чак не мога да повярвам, че драмата приключи. Наздраве с един джин 🍹

# 129
  • София
ТМ,как си ,волейболистът как е?
Екстра си е. Чака си прием в НПМГ, а аз скептично гледам на неговата убеденост. 6 точки го делят от там. На мен и първото класиране ми хареса. Определено, ще има полза, но каквото се падне. Предстои волейболен лагер и ..... шапка на тояга. Swimmer BaseballSoccerSwimmerBicyclistComputerDvdCallingCameraGame DieShoe

# 130
Мен ме учуди липсата на понижение на баловете конкретно за френската. Очаквах много по-ниски стойности. Интересно ми е, колко от приетите с високите балове, реално са се записали.

Точно това си мислех и аз. И ако имахме някаква представа колко места остават за второ класиране, можехме да прогнозираме и надолу другите училища с паралелки с френски, но уви.
Не мога да разбера защо е тази тайнственост, защо не се публикуват тези данни, а трябва да ни държат още седмица в неведение и напрежение. Тази година половината лято ще си мине в очакване, това е меко казано гадничко според мен... или греша?!

# 131
На първо. Няма как да знам реалните балове за второ от тази година. Simple Smile
Дадох го просто като пример. Вижда се, че прогнозата е била доста близо до реалността. За две от паралелките съвпада напълно.
Дидева здравей, тая табличка я видях за момичетата, а за момчетата дали си пускала? Може й да съм я пропуснала! То така или иначе скоро ще е ясно всичко, ама аз да питам? Чакам за 91 НЕГ да падне бала с 3 точки,  а за 73 СОУ с 4 [ за младежи иде реч). На база на статистиките и с двамата съм точно на ръба, даже с първия шанса ми се струва малко по - голям! Сума сметки натворихме в къщи с благоверния, ама докато не излезе финалната МОН лотария, няма сън!😏

# 132
  • София
Това лято определено ще го запомня!
На наборката май хич не й дреме. На 11ти заминава на екскурзия по Европата.

# 133
  • София
Мен ме учуди липсата на понижение на баловете конкретно за френската. Очаквах много по-ниски стойности. Интересно ми е, колко от приетите с високите балове, реално са се записали.

Точно това си мислех и аз. И ако имахме някаква представа колко места остават за второ класиране, можехме да прогнозираме и надолу другите училища с паралелки с френски, но уви.
Не мога да разбера защо е тази тайнственост, защо не се публикуват тези данни, а трябва да ни държат още седмица в неведение и напрежение. Тази година половината лято ще си мине в очакване, това е меко казано гадничко според мен... или греша?!
ФЕГ-а, 133-то, 35-то, 22-ро имат покачване на минималния бал, особено последното. Във ФЕГ-а повишаването на бала при момчетата е очеваден. Май тази година има голяма навалица в диапазона 370- 400 точки /при момчетата/.

# 134
Дидева здравей, тая табличка я видях за момичетата, а за момчетата дали си пускала?
Хах. Момчетата в 91 НЕГ също почти съм ги уцелила. Joy 439,50 ми е била прогнозата.
Не съм пускала. Пращах на ЛС, но за младежи бях направила само за първите 20 паралелки по минимален бал миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт