СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 252
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 135
  • София, "Младост 3"
Дидева да подаваме към теб май вместо към МОН,шансът да си приключила всикчи класирания до 12 е по-голям от шансът МОН а изкарат читаво класиване май

# 136
  • София
Тия в МОН са като кандидата за пилот К.Донев . Joy
Висшата математика я знаят, ама простата, която Дидева прави, са я повтаряли няколко пъти. Проблем им е.
Щом изкараха ТУЕС с бал двеста и нещо и никой не се зсмисли, ми чак и обосновка направиха...

# 137
Дидева здравей, тая табличка я видях за момичетата, а за момчетата дали си пускала?
Хах. Момчетата в 91 НЕГ също почти съм ги уцелила. Joy 439,50 ми е била прогнозата.
Не съм пускала. Пращах на ЛС, но за младежи бях направила само за първите 20 паралелки по минимален бал миналата година.
Дидева здравей, тая табличка я видях за момичетата, а за момчетата дали си пускала?
Хах. Момчетата в 91 НЕГ също почти съм ги уцелила. Joy 439,50 ми е била прогнозата.
Не съм пускала. Пращах на ЛС, но за младежи бях направила само за първите 20 паралелки по минимален бал миналата година.
Мен ме учуди липсата на понижение на баловете конкретно за френската. Очаквах много по-ниски стойности. Интересно ми е, колко от приетите с високите балове, реално са се записали.

Точно това си мислех и аз. И ако имахме някаква представа колко места остават за второ класиране, можехме да прогнозираме и надолу другите училища с паралелки с френски, но уви.
Не мога да разбера защо е тази тайнственост, защо не се публикуват тези данни, а трябва да ни държат още седмица в неведение и напрежение. Тази година половината лято ще си мине в очакване, това е меко казано гадничко според мен... или греша?!
ФЕГ-а, 133-то, 35-то, 22-ро имат покачване на минималния бал, особено последното. Във ФЕГ-а повишаването на бала при момчетата е очеваден. Май тази година има голяма навалица в диапазона 370- 400 точки /при момчетата/.

[/quote
Точно така, прогнозата ти за момчетата е убийствено точна! За 91 за младежите си прогнозирала Мин бал 436, та ние сме с 437!ЗА 73 си прогнозирала 420 Мин бал за момчетата и там сме с точно 419,5! Наистина, убийствено точни прогнози! Ще си изям шапката, ако не успеем за половин точка! За мен прогнозите ти са феноменални! Благоверния ( понеже се занимава с анализи), беше направил едни сложни калкулации и се опитваше да ми ги обясни ... ама нейсе почти нищо не схванах! А твоята табличка...., ами тя слънце! Ясно, ясно, че и супер точно! Та  малкия на 525 място в статистиката ( доколкото си спомням), а последното момче прието миналата година е било на 525 място - та такава логика ми докарваше мъжът! Доколкото разбирам именно това разпределение използваш при калкулациите! За мен обаче ще висока топка тая работа! Ще стискам палци още няколко дни и каквото стане! Само дето ме човърка едно съмнение , че след гафа на първото класиране, корекциите са само за паралелките със сгрешеното балообразуване и май не всичко е коригирано...Но това са само мои луди мисли?... Мира не ми дават, а и мъжът твърди че не е коригирано всичко..и има някакви модели математически в главата с което ги обяснява....В крайна сметка сме вързани с чакане ! Хайде да си пожелаем и късмет и успех, па да става каквото трябва! 😊

# 138
Мисля, че си гледала баловете за второ класиране на Uprising.

# 139
И какво сега, да се надяваме ли, че ще излезе някаква справка за София с приетите деца, или е обречена кауза. Thinking

# 140
Мисля, че си гледала баловете за второ класиране на Uprising.

👍сега я погледнах пак!

# 141
Извинявам се за глупавия въпрос, но от къде мога да видя детето ми кое подред е в статистиката. Таблица ли е, има ли я някъде и от къде да я изтегля?Flushed

# 142
  • София
На сайта на съответното РУО е пубилкувана статистиката.

# 143
Дидева да подаваме към теб май вместо към МОН,шансът да си приключила всикчи класирания до 12 е по-голям от шансът МОН а изкарат читаво класиване май
И шансът всеки да е точно, където иска, е 99.99%. Heart Eyes
Стига да се е подредил все пак срямо бал и статистики Stuck Out Tongue Winking Eye

# 144
И какво сега, да се надяваме ли, че ще излезе някаква справка за София с приетите деца, или е обречена кауза. Thinking
Ще излезе същото като след първо. Справка за баловете. Ще пуснат и свободните за трето класиране места.

# 145
Ха, 10-та страница 😂😁😂! Аз миналата седмица позакъсах с работния процес, заради МОН-ьовците и тази (поне до около 12-ти😂) се налага да наваксам. Нооо ще ви следя изкъсо. И ние чакаме втори (тото) шанс. То по скоро аз, девойката си знае училището и развя байряка. Успех на всички, дано всяко дете намери място, там където желае.

# 146
ТМ,как си ,волейболистът как е?
  Мента,питах те и преди,пита и сега/даже ти се карам/кажи как го джуркаш това мохито!Пие ми се та ми се реве!
Ах, палавнице.Аз и кекс джуркам. Тук да не е готварския. Барманите ми джуркат мохитото, аз им нося прясна мента. Зора беше, докато започна да я познавам. Бабите на пазара все жожън ми набутваха  hahaha
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s& … vp6MVhBlYL92kk_Fv

# 147
  • София
Голям праз, те са от едно семейство, става мохито с джоджен, както и боб с мента Laughing Е, малко е...екзотично, ама като е на зор човек, с всичко става Satisfied

# 148
  • София
Пила съм мохито с пресен джоджен, на една планинска вила, ама тва е друга история Joy
Още се чудя, джоджена ли беше много добър или...? JoyJoy

# 149
Голям праз, те са от едно семейство, става мохито с джоджен, както и боб с мента Laughing Е, малко е...екзотично, ама като е на зор човек, с всичко става Satisfied
То, като е на зор човек, и други работи стават, но не е за тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт