СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 190
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 180
  • София
То този ник oblachna  някак и с анасоновите напитки е свързан.Stuck Out Tongue Winking Eye

Thinking Днес май ми е от ония дни, в които съм блонди! Joy

# 181
  • София
То този ник oblachna  някак и с анасоновите напитки е свързан.Stuck Out Tongue Winking Eye

Thinking Днес май ми е от ония дни, в които съм блонди! Joy
Мента+мастика=облак Joy

# 182
  • София
Дидева, Desem JoyJoyJoy

# 183
Мента+мастика=облак Joy
С радост забелязвам, че здравият разум и задълбочените познания в някои области все още не са напуснали тази тема. Bowtie

# 184
Ледът е за градушка. Сменяй ника веднагически.

# 185
  • София
Аз щото мастиката само с диня, за десерт,таковата....
След рИкията и бирата...

# 186
Аз щото мастиката само с диня, за десерт,таковата....
След рИкията и бирата...

Следва пълна програма, фнимавай.

# 187
  • София

Не съм д-р Мушанова, чесНа дума, веравй ми Joy

# 188
  • София
Мента+мастика=облак Joy
С радост забелязвам, че здравият разум и задълбочените познания в някои области все още не са напуснали тази тема. Bowtie
Имаш предвид математиката, нали? Joy

Няма как - миналата година преподава материала за 6 клас (по неволя Fearful), тази бях разногледа (поне не преподавах) - 4 и 7 клас, за моя радост помня много от преди, но и се обогатих покрай децата Joy

# 189

Не съм д-р Мушанова, чесНа дума, веравй ми Joy
Не ти, Мушана имах предвид. Ти ходи да оправяш времето, че пак заваля.

# 190
На седмокласниците позволено ли им е мастика с диня? За племенника питам...

# 191
  • София
само ако изпълнят рецептата както трябва - динята се инжектира с мастика с голямта спринцовка, като на 1кг диня се падат 100г мастика (да се знае! Stuck Out Tongue Winking Eye ) оставя се в хладилник за 6 часа и чаак тогава може да се консумира, дамм
Като стана дума какво не пиете - аз джин не мога да близна (много парфюмиран, бе), от червеното вино ми се запушва носа (серизна съм, но само след третата чаша, не е чак толкова зле работата), от бирата преяждам, та не ми остава много избор, освен да си пия ракийката на свекъра, та поне на тоя фланг някоя червена точка да получа от него Joy Но виж, мента със спрайт си пийвам и на работното място Joy
Днес гледам в кварталия супер някаква мента с лимон и мента с малини, казах си "б..си тъпнята", а сега умувам що не си купих по една бутилка, да ги пробвам...

# 192
само ако изпълнят рецептата както трябва - динята се инжектира с мастика с голямта спринцовка, като на 1кг диня се падат 100г мастика (да се знае! Stuck Out Tongue Winking Eye ) оставя се в хладилник за 6 часа и чаак тогава може да се консумира, дамм

А каква е рецептата за същото, но за чичото на седмокластника... Ако е удобно, нали

# 193
  • София
А каква е рецептата за същото, но за чичото на седмокластника... Ако е удобно, нали
мастиката се удвоява, времето в хладилника се намалява на половина, че чичове сърце не трае, диня в хладилник да чака...
хора, яко спамим

# 194
Облаци, облаци, с градушка и много мента.

Общи условия

Активация на акаунт