СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 199
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 195
  • София
А, стига бе! Сефте Joy

# 196
  • София
Мандаринка, аз пък надниквам при бъдещите седмокласници и жал ми стана. Произведения, математика и писане кой, какво ще учи лятото. Надцакване яко... Широко ни е на нас.

Spirtko, зависи от дините Joy

# 197
Моля, давайте ми рецепти за нещо по-силно... Младите не разбират болката така, както чичовците.

# 198
Моля, давайте ми рецепти за нещо по-силно... Младите не разбират болката така, както чичовците.
Спиро, за дините отговарям аз, батка hahaha

# 199
  • София
Мандаринка, аз пък надниквам при бъдещите седмокласници и жал ми стана. Произведения, математика и писане кой, какво ще учи лятото. Надцакване яко... Широко ни е на нас.

Нищо е!
Я надникни в СМГ-темата. Там майките на  токущо влезлите 4токласници им търсят курсове за НВО. Joy

# 200

Нищо е!
Я надникни в СМГ-темата. Там майките на  токущо влезлите 4токласници им търсят курсове за НВО. Joy
Може ли линк? Че не намирам

# 201
# 202
Боже, изтрещяване навсякъде

# 203
  • София
Някой купон ли ще прави, че си казваме кой какво пие? Grinning Да не съм пропуснала нещо важно? Thinking
На анасоновите и аз не съм фен, както и на хмеловия чай /аз го знам като течен хляб/. От уискитата обичам само опушените Lagavulin, Laphroaig. Ако някой иска да ме черпи, да знае, де... Wink

# 204
  • София
Sanaka, едно време се правеха форумни срещи от разни теми. Като гледам, ако решим да направим такава на наборната, ползотворна ще е. Joy
Нищо не се знае, ние да си кажем!

# 205
  • София
Олеееее, такъв Lagavulin мъж ми беше купил веднъж и като сипа да го пробва, го накарах да го изнесе на терасата Joy Не можах да понеса смрадта! Как го пиете това?! Все едно Манго ми беше запалил гуми в средата на хола Satisfied

# 206
  • София
Боже, изтрещяване навсякъде

Аз наблюдавам все по-голямо изтрещяване на родителите с всяко следващо поколение. До 5-6 години очаквам в ПУК да решават интегрални уравнения. И до 20 години ще е пълно с психопати. Unamused

# 207
Ш' сА черпим лЕ? Търся седмокласник, който да представлявам.

# 208
  • София
Ааа, Белинда, само първия път ти изглежда странно. Екстра си е!

Облачна, аз отдавна пророкувах среща в Суходол. Joy

# 209
Някой купон ли ще прави, че си казваме кой какво пие? Grinning Да не съм пропуснала нещо важно? Thinking
На анасоновите и аз не съм фен, както и на хмеловия чай /аз го знам като течен хляб/. От уискитата обичам само опушените Lagavulin, Laphroaig. Ако някой иска да ме черпи, да знае, де... Wink
Ти не знаеш какво да харесваш. Имам една специална бутилка, за специални гости.

Плажното парти си върви за който иска. Моят мързеливец се специализира с коктейлите. Вече не иска да става лицево челюстен хирург, а барман. Кинти, мацки. Да го видя зимата какво ще пее.

Облачна, спрри тоя дъжд, че ми отиде сезона. На дините, Спиртния hahaha

Общи условия

Активация на акаунт