СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 994
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 315
Някой пробвал ли е да влезе през РУО, за онези управления, които имат вход на страницата си? Примерно София-регион?
Скрит текст:
Редактирам се. Пробвах с входящ номер от НПМГ, излиза си първото класиране. Системата е ужасна. Така можеш да провериш всички входящи номера в София-регион примерно.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 17:08 от Анонимен

# 316
Благодаря на всички отзовали се. През деня нямам време да чета, налегнал ме е труд до полуда. Изтирясах като видях, че и бутонът липсва 😂😁😂 - сега възстанових кръвообращението.

# 317
Благодаря на всички отзовали се. През деня нямам време да чета, налегнал ме е труд до полуда. Изтирясах като видях, че и бутонът липсва 😂😁😂 - сега възстанових кръвообращението.

Споко, опънати нерви ще има доволно за всички, които сме на втори тур Smile

# 318
Като майка на бъдещ седмокласник ви следя от известно време 😊 виждам колко много усилия трябват и от децата, и от родителите за справяне с матурите... та в този ред на мисли, опитвам се да намеря Книга за ученика по математика за 7 кл. на изд. Архимед, но навсякъде е изчерпана.
Ще съм много благодарна, ако някой я има и реши да се отърве, срещу заплащане, разбира се.
Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук и моля евентуално да ме ориентирате къде да търся...
И последно -  поздравления за всички записани и късмет на чакащите!

# 319
Това, което виждам като изчерпано, е изданието по старата учебна програма.  Сигурна ли сте, че то е това, което ви трябва? Всъщност нямам представа дали има ново издание.

# 320
  • София
Има една антикварна книжарница в първия безистен на площад Славейков. Там потърсете
Има.голямо разнообразие от учебници , сборници и помагала.

# 321
Здравейте,
най-накрая и аз се престраших да се включа:smile: Чета ви от доста време, с вас страдах за "цитатите", с вас се вълнувах за пустата 24 задача, с вас чаках резултатите, във вашата компания дочаках класирането / даже два пъти /, че даже пропих и бЕло.......е, само череши не проядох.
 Стотици пъти ужасно ме засърбяваха ръцете да ви пиша, но, уви, липсата на регистрация ме спираше. После ме  хващаше яд на себе си, особено на 03.07.2018, когато моето наборче лъсна с грешен бал, а вие тук бяхте единствената мислеща, анализираща и отговаряща общност.
 Истината е , че инфарктните ситуации не успяха да ме накарат да се регистрирам, а ако не го бях направила и сега ...най-вероятно щях да си остана само от четящите... завинаги.  А не бих искала да ме гризе съвестта , че се възползвах от добронамереността и себераздаването / пр. Дидева / без дори да изкажа своята признателност и благодарност.   
  Огромни поздравления за публикуваните информации, насоките, прогнозите и за цялото отделено време, което  помогна на доста седмокласни родители!
 Браво!

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 22:03 от БГР

# 322
BGR1981, добре дошла в "общността" Bowtie

# 323
Дидева, малиии, нямат нужда от хакване. Но другите не сработват.

# 324
Изчезна раздела класиран еди къде си. Сега остава никъде да не ни класират:joy:

# 325
Пробвах няколко произволни. В четири РУО. Сработват. Вероятно някои деца не са подали заявление в тази област. Странното е, че резултатите от НВО са защитени и с ЕГН, а първо класиране не е.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 17:59 от Анонимен

# 326
Изчезна раздела класиран еди къде си. Сега остава никъде да не ни класират:joy:

Нали работят в него, нищо чудно няма. Явно не може раздела да е все на екран и да се попълват данните в него, щом го скриват.

Цитат на: Дидева в вт, 10 юли 2018, 17:53
Пробвах няколко произволни. Сработват. Вероятно някои деца не са подали заявление в тази област. Странното е, че резултатите от НВО са защитени и с ЕГН, а първо класиране не е.

Кое не сработва? Не зацепвам... Relaxed

# 327
  • София
Аз нарочно нищо не гледам!😎🙈🙉🙊

# 328
  • Варна
Като майка на бъдещ седмокласник ви следя от известно време 😊 виждам колко много усилия трябват и от децата, и от родителите за справяне с матурите... та в този ред на мисли, опитвам се да намеря Книга за ученика по математика за 7 кл. на изд. Архимед, но навсякъде е изчерпана.
Ще съм много благодарна, ако някой я има и реши да се отърве, срещу заплащане, разбира се.
Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук и моля евентуално да ме ориентирате къде да търся...
И последно -  поздравления за всички записани и късмет на чакащите!
Тук е налична https://www.book.store.bg/p168525/kniga-za-uchenika-po-matematik … ajna-alashka.html

# 329
След два три опита на някое, пуска ме в Прием, но има само нормативи, без класиране.

Общи условия

Активация на акаунт