СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 045
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ех, Санака, не можа да я разубедиш, а Joy Честито да му е на детето, нека има повече умни и амбициозни деца в тази специалност. От мен пожелавам да обича правото и както казваше един голям юрист, мир на праха му, ако се налага - да го брани дори от закона. Успех!

# 301
  • Варна

Да си похваля и голямото гардже - излезе класирането в СУ. Имам си юристка! Grinning

Честито и много се радвам за девойката! Пожелавам й много хъс, късмет и стойностни преподаватели. Надявам се след година две да се похвалиш и че е сред лауреатите на межд състезания по право за студенти - мисля, че точно СУ всяка година печелят по няколко такива.

# 302
Санака Сан,поздравления за успехите и на голямото гардже!Ябълката не падала под крушата!Браво!!!
  Vasilena,като те чета за детето,браво и на него!На моят кандидат говорящ немски само топка и риба му е в ума.Даже Хамлет не ще да прочете  и то на български.

# 303
...Само ми е кеф , като го гледам колко умно, абциозно и здраво стъпило на земята  козирогче е ...
То  с това трябваше да почнеш Smirk само да те "успокоя", че като пораснат още малко и амбицията (и самоувереността) им става още по-голяма и... на мама почва да й идва лекинко нанагорно! Smiling Imp

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 15:46 от peneva_a

# 304
На сайта на РУО има обявен конкурс за временно изпълняващ длъжността Директор на СМГ. Естествено, информацията от форума от миналата седмица очевидно е вярна.

# 305
Пуснах преди около час и половина линка в темата за СМГ.
Аз случайно направих връзката преди време, търсейки други неща на сайта на РУО - София-град, но постепенно нещата изплуваха и тук, и във ФБ.

# 306
Дидева, имаш ли впечатления от господина? Какво да очакваме?

# 307
Изчезна ни бутонът Класиране от профила (в priem. mon. bg Simple Smile).
Моля тези, които участват във второ класиране, да споделят техният наличен ли е?

# 308
Нямам. Ще се цитирам от ФБ.
Вариантите са два. Или ще се докаже като енергичен, амбициозен и мислещ за училището човек с ясни виждания за неговото развитие и напредък, или ще кара в коловозите на РУО. Надявам се да е първото. Винаги може да разчита на нас, ако има проблеми с нормативната уредба.

# 309
  • София
Моля тези, които участват във второ класиране, да споделят техният наличен ли е?
Не, не е активен още от сутринта. Проверих, когато и други в темата писаха за това.

# 310
Ние сме на второ класиране и от сутринта бутонът не е наличен.

# 311

На всички е изчезнал.
В раздел Класиране, който е достъпен, само ако си го държал отворен в браузъра от преди това, Smiling Imp пише:
"Класирането е в процес на обработка. Моля, опитайте по-късно."

Сега ще се скъсам да рифрешвам през 10 минути. Unamused

# 312
  • Стара Загора
Няма го бутона по обяд проверявах.
Толкова съм спокойна, че няма накъде повече.  Искаше да учи немски -немски с френски е приета.  Тръгнахме да я записваме, пред входа на училището рече ще изчакам 2 ро класиране. Шанса й да мръдне нагоре е нищожен.

# 313
От сутринта липсва този бутон.

# 314
Писах по-рано през деня, че липсва бутона, потвърждавам го и сега.

Общи условия

Активация на акаунт