СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 037
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Май няма толкова рано да се появи класирането. Всички записани и подали заявление трябва да се нацъкат в системата ръчно. От листингите на хартия до онлайн трансформирането им си е доста цъкане. А докато мине и през контролиращите на контролиращите процеса, чак на 12-ти ще е.

# 286
  • София
И дъщеря ми трябва да продължи с английския, но и аз смятам, че тази година трябва да се отдаде на новия език, а от 9-ти клас да започне курс за С1. Но се чудя къде. Досега не съм проучвала школите. Приятели са доволни от Британика. Някакви съвети?

# 287
И аз така с английския. Ще почва нов език, конския - мисля, че е сериозно предизвикателство. Но пък от друга страна, не ми се иска да прекъсва английски за цяла година. По-скоро се оглеждам за вариант да го поддържа. Мнения и съвети преимам всякакви

# 288
  • Варна
Санака, аз съм много доволна от Британика, но впечатленията ми са от Варна, клон Севастопол. Все пак би трябвало да има еднакво ниво навсякъде  . Синът ми също завърши В2 тази година и трябва да продължи с С1, но по разбираеми причини (избра АЕ за първи език), вместо на курс, в лятото преди 10 кл ще се яви директно на САЕ.  За Британика - мега съм доволна. Ходи от 1 клас. В пети поради постижения му предложиха да прескочи ниво. Много писане на творчески есета или такива на социални теми, много говорене, презентации. Харесва ми, че работят с децата и в посока осъзнаване на силни и слаби страни, лидерско отношение, каучинг. Покрай Британика участва и в СISV. Абе който иска, може да гребе с пълни шепи от там. Изкарал е и 2 от 3 нива на academic writing, явявал се е на всички сертификати с изкл на FCE тази година, защото аз го възпрях и винаги ги е взимал с макс брой щитчета, PET - with merits. Покрай задължителната литература там изчете много стойностни, разбира се адаптирани книги. Последно завършиха с Vanity Fair . Въобще, страхотни са тези хора там.

# 289
  • Sofia
И от мене глас за Аво, но впечатления само от клона на Графа.
Аз пък съм в размисли да записва ли курс за сертификат тази година или да го оставя да се потопи в немския. Работата е там, че ако си смени желанието да учи руски като втори и избере английския догодина, този сертификат увисва...Та май по-разумно е да почива и тази година.
Доста амбициозно да учи и английски тази година. Simple Smile
Виж дали ще има физическото време. Преди.... кхм.. n-броя години всеки ден се пишеха по 10 листа с думи и уроци за домашно. Нямаше време да кихнеш.

# 290
  • София
Курс за САЕ и в Престиж има страхотен. Ана Иванова- изключителна!

# 291
  • На планетата Земя
bubabuba666, започнете немския, нека самото дете усети как ще се чувства, ще запомня ли бързо и лесно, ще има ли трудности. И в течение на годината може да се включи нещо поддържащо на английски, ако остава глава/капацитет за това.

Аз не съм доволна от Британика, София, клон Редута, но впечатленията ми са от предучилищна/начална училищна група.

# 292
За курсовете по английски аз съм привърженик на обучението в Британски съвет и International house. Дъщеря ми е посещавала и двете школи и сме много доволни - и от методиката, и от преподавателите, които са чужденци.

# 293
  • София
И дъщеря ми трябва да продължи с английския, но и аз смятам, че тази година трябва да се отдаде на новия език, а от 9-ти клас да започне курс за С1. Но се чудя къде. Досега не съм проучвала школите. Приятели са доволни от Британика. Някакви съвети?

Дъщеря ми учи английски от втори клас в Британика и сме много доволни от преподаването. Става въпрос за офиса в Младост, София. Това беше най-близката школа по английски, но се оказа и добра.

# 294
И от мене глас за Аво, но впечатления само от клона на Графа.
Аз пък съм в размисли да записва ли курс за сертификат тази година или да го оставя да се потопи в немския. Работата е там, че ако си смени желанието да учи руски като втори и избере английския догодина, този сертификат увисва...Та май по-разумно е да почива и тази година.

Още един глас за АВО, клон Дондуков
Дъщеря ми е с прекрасни впечатления от преподавателите, а аз от резултатите.
Любими учители Рабаджийска, Рут Мур и Джани

# 295
  • София
Момичета, мерси за мненията за школите! Hug Manzhelka, хареса ми това, което сподели за Британика. Търся обучение, което да не е тясно концентрирано върху определен формат за сертификат, а с повече упражнения върху активното използване на езика - писмено и говоримо. Британският съвет също е опция, върху която ще мисля. За International house не бях чувала. Фукла, мерси! Удобно ще й е като локация до Испанската, та ще го проуча и него.

Да си похваля и голямото гардже - излезе класирането в СУ. Имам си юристка! Grinning

# 296
Изобщо не мисля, че след като ще изучава немски детето ми
ще забрави английския който владее . Няма да го записвам по школи .
Няма нуужда . Чете на английски, говори го,пее го , всичко разбира . Английския е от елеметарните езици .
Искам да се съсредоточи върху немския който ще изучава и където е приет на първо желание , първо класиране и на първо място в списъка . Вече е започнал да се интересува и вчера на успоредките когато е правил набирания ми разказа как е имало германски момчета и той си е общувал с тях с две-три изречения
които убийте ме , не мога да повторя . Само ми е кеф , като го гледам колко умно, абциозно и здраво стъпило на земята  козирогче е .

# 297
  • Sofia
... Да си похваля и голямото гардже - излезе класирането в СУ. Имам си юристка! Grinning 

Браво на дъщеря ти! Flowers Hibiscus  Приета е Право в СУ, така ли? Честито да ви е и много радостни моменти имайте!

# 298
  • София
Английски - наесен - при мен! Сериозно. Минутки за реклама! 😁

# 299
Момичета, мерси за мненията за школите! Hug Manzhelka, хареса ми това, което сподели за Британика. Търся обучение, което да не е тясно концентрирано върху определен формат за сертификат, а с повече упражнения върху активното използване на езика - писмено и говоримо. Британският съвет също е опция, върху която ще мисля. За International house не бях чувала. Фукла, мерси! Удобно ще й е като локация до Испанската, та ще го проуча и него.

Да си похваля и голямото гардже - излезе класирането в СУ. Имам си юристка! Grinning
Браво и честито на гарджето и неговата майка!:)

Общи условия

Активация на акаунт