СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 920
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 345
Остави, че второ класиране се джурка, ами джуркат и записаните Joy

# 346
  • София
Тц-тц! Една вечер да изляза с момичетата и вие тука сте го ударили на уволнение - никой не пие. Бива ли такова нещо? Ще урочасате децата! Я бързо по едно преди лягане! Аз моето съм си го взела вече, така че мога да припадам Joy

# 347
  • София
Лоренца, който се минал, минал се.
Детето за това не се записа! JoyJoy

# 348
Облачна, търпя те още ден и половина Joy
Белинда, водиш ни значи, ама само малко:), и ся си на Бокачо вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 349
  • София
Белинда, и аз Wink
тихичко да не чуят работещите рошавелковци.

# 350
Ще пробвам утре в работно време и ще пиша, много благодаря 🤗

b][/b]
Еее, писали сме по едно и също време 😕😕😕 все пак много благодаря!
Ако можете да отмените поръчката? От София съм и пари не искам, ще се радвам само да се ползва, защото ние не сме го отваряли 😁.

# 351
  • София
Облачна, търпя те още ден и половина Joy
Белинда, водиш ни значи, ама само малко:), и ся си на Бокачо вече Stuck Out Tongue Winking Eye

След слънчева 13 и любимец 13, освен да взема да стана 13-тата годеница на принца... Stuck Out Tongue Winking Eye

редактирам се, по-подходящо ще е Щастливец 13 Joy

# 352
Когато подавах за второ ги попитах изрично дали случайно няма по-рано.....но не! Точно ва 12ти щяло да излезне! Защо тогава проверявам ден и нощ..не знам...

# 353
Има ли някакъв шанс да се мине не с едно...а с поне 3-4 желания нагоре??? Чували ли сте за такива случаи...

# 354
  • 1st floor
Има ли някакъв шанс да се мине не с едно...а с поне 3-4 желания нагоре??? Чували ли сте за такива случаи...
Много ясно.  Peace Ако си приет по 10-то желание на първо класиране, но 7,8 и 9 са с по-висок минимален бал от 6-то, директно ще прехвърчиш на 6-то, ако ти стигне балът за него, без да е задължително да ти стига и за 7, 8 и 9-то. Такъв е и нашия случай.  Laughing Ако падне максималният бал с 4 точки, кацаме шест желания напред, ако падне със шест - преместваме се с цели 14 нагоре! Това, разбира се, ако някой от паралелките/училищата между тези желания не ни изненада с рязко спадане на минималния бал. Simple Smile

# 355
  • София
Дори 7, 8 и 9 да не са с по-висок минимален бал от 6то желание, ако вашият бал стига за 6-то, ще влезе по това желание, защото е по-напред.

# 356
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Няма ли да изпише всички, за които си класиран ?

# 357
(3) (Предишна ал. 2 - ДВ, бр. 77 от 2017 г.) Всеки ученик се класира само по едно желание за всеки етап на класиране.
(4) (Предишна ал. 3 - ДВ, бр. 77 от 2017 г.) След всеки етап на класиране ученикът, който се е записал и след това е изтеглил документите си, не запазва мястото си.

# 358
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Еее, това е много тъпо...  нещата винаги са направени така, че да нямаш много избор..

# 359
Изборът се осъществява с подредбата на желанията. После - закъдето ти стигне балът.

Общи условия

Активация на акаунт