СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 933
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 960
Моля, който повдигна въпроса да посочи конкретния пример в статистиката. Нещо не се връзва.
56 СОУ "Константин Иречек".
Гимназиален курс има в 2 паралелки, и при двете има скок.

Икономическо развитие - от 92 на 147 (+55)
Чужди езици - от 111 на 145 (+34)

1-во класиране
2-ро класиране

Освен да е онова, което казаха нагоре - тази цифра да не показва минималния бал на детето с най-нисък бал в паралелката, а на детето с най-нисък бал, прието на 2-ро класиране. Но пък силно се съмнявам дете да бал 147 да се затича за паралелка с бал под 100.

Аз си сипах ракия, може пък да ми покаже пътя към истината...

ico_3, не си сам, има още един татко в темата, не че има значение, и сам да си, пак си добре дошъл (особено ако си почитател на алкохола) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 961
  • София
Някой попита за следващата ни тема тук - дали е само за 8. клас вече или не! Моля ви, не ни отписвайте нас - които ще продължим с надежда към рисковото трето класиране! Включете ни някак в заглавието, да ни е на късмет и на нас Flowers Four Leaf Clover  На всички приети на второ класиране на желаното място - честито! Flowers Hibiscus  Чета ви и се радвам заедно с вас! Съгласна съм с предложението в първия пост на темата да се сложи списък кое дете къде ще учи догодина, но ние просто още не знаем изобщо къде ще учим... Relaxed
С вас сме ще стискаме палци

# 962
Като гледам прецакала си се с избора.
Може да се откажеш и да се надяваш на 3то.
Ако не стане, един трактор 🚜 подкуп и се бориш за над планов прием.
Мама е виновна. Тя така ги подреди. Аз исках в Прогресивното. Disappointed Relieved
Ей, няма един свестен ревящ емотикон в тоя форум. Joy

# 963
Desem, какъв надпланов ... моята паралелка Цветарство май няма да я бъде  Rolling Eyes

# 964
Като гледам прецакала си се с избора.
Може да се откажеш и да се надяваш на 3то.
Ако не стане, един трактор 🚜 подкуп и се бориш за над планов прием.
Мама е виновна. Тя така ги подреди. Аз исках в Прогресивното. Disappointed Relieved
Ей, няма един свестен ревящ емотикон в тоя форум. Joy
Как да няма - моят ревящ Sob  : sob :

# 965
  • София
Desem, какъв надпланов ... моята паралелка Цветарство май няма да я бъде  Rolling Eyes
А и твоето няма да е ефтино - едно парцелче, и няколко оранжерийки
Ох, липсва ми онези търкалящите се 🤣
Почнах с глупостите, а нищо не съм пила още, а поводи има...
...аз като тъмнокожите братя - празнувам от 10 дни, постоянно нещо черпя в работата: я за излязъл резултат, класиране от точки, за първо-първо, за второ първо (нищо че беше почти 100% сигурно че няма да се запише) , класиране след заявление, записване за едното, утре трябва да приключа вече с записването на второто Joy

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 20:27 от Desem

# 966
  • София
Някой попита за следващата ни тема тук - дали е само за 8. клас вече или не! Моля ви, не ни отписвайте нас - които ще продължим с надежда към рисковото трето класиране! Включете ни някак в заглавието, да ни е на късмет и на нас Flowers Four Leaf Clover  На всички приети на второ класиране на желаното място - честито! Flowers Hibiscus  Чета ви и се радвам заедно с вас! Съгласна съм с предложението в първия пост на темата да се сложи списък кое дете къде ще учи догодина, но ние просто още не знаем изобщо къде ще учим... Relaxed

Стискам палци на всички, които ще отидат на трето класиране.
Много се възхищавам на рисковите "играчи", може би защото не аз не съм такава. Но да рискуваш с идеята това да е добре за детето ти е наистина за уважение. Flowers Hibiscus

# 967
  • София
Като говорим за 3 класиране.
Преглеждах миналогодишните балове в едно училище.
Сравнявах бала на едно познато дете от миналата година. На трето е влизало в желаната паралелка и доскоро се чудех защо не са изчакали, е вече знам (не знам дали аз бих)
Та на същото това трето класиране е успяло дете класирало се на националния кръг на олимпиада по химия. Явно много е искало и му се е случило.
Та пожелавам на всички които знаят какво искат да им се случи Hands V
Успех!

... за Прогресивното говоря, ако някой не се е сетил Joy

# 968
  • София, Младост 2
Аз ще поръся късметлийски прах за чакащите трето класиране - риск е, но понякога се отплаща с голям късмет (моят завършил тази година абитуриент влезе в Първа АЕГ на трето класиране, пожелавам ви успех като неговия!)

Бях готова да повторим нервите с трето класиране и тази година, но девойката ще става французойка - ФЕГ с испански и математика, доволна е и в понеделник ще ходим да я записваме Simple Smile И се оглеждам за учителка по френски, защото този език не е сред моите 4 - а предполагам, че ще й стане сериозен зор в някой момент и ще е успокоително да имаме кой да й помогне при необходимост.

# 969
  • София
Ох,в паника съм.На някой от 1-во СОУ да са му искали 2 снимки при записването? Аз намерих вкъщи само 1 налична.Също и здравния картон веднага ли го искат? Благодаря

# 970
Сравнявах бала на едно познато дете от миналата година...
Къде го има публикуван?

# 971
Ох,в паника съм.На някой от 1-во СОУ да са му искали 2 снимки при записването? Аз намерих вкъщи само 1 налична.Също и здравния картон веднага ли го искат? Благодаря
Спокойно. Ще ви запишат и без двете. АКо се опънат, насреща съм да кажа какво да им поискаш. Simple Smile

# 972
Hedra, теб те помня от тогавашната седмокласна тема. Помня те като рискувала и спечелила 👍
Кога мина това време, божеееее....
На всички класирани на първо и второ класиране по желание, близко до душите и аурата им, честито!
За рисковите играчи на трето класиране - успех и много късмет!

# 973
  • София
Дидева,благодаря,дано ни запишат утре.Останалите неща мога и по-нататък да ги занеса Hug

# 974
Здравейте,
Честито и от мен на всички деца, мами и татковци, за които сагата (тази кампания си беше направо психо с елементи на хорър Joy) приключи.

На тези, които ще чакат своя шанс пожелавам целия късмет на света. Сигурна съм, че накрая всичко ще се подреди повече от добре

Общи условия

Активация на акаунт