СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 869
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте , на всички някой знае ли ако запиша детето си на 2 класиране и след като обявят 3-то да видя свободните места и  да си изтегля документите може ли така

# 976
  • София, Младост 2
Да - така се прави, записване на второ класиране, виждате какви места се обявяват за трето и ако прецените да участвате, изтегляте обратно документите (т.е. отписвате детето от мястото, където сте го записали на второ класиране) и участвате в трето класиране. Мястото ви на второ класиране НЕ се пази. Като цяло е риск, особено ако сте сред най-масовите балове, защото просто няма никаква яснота къде ще попадне детето (може да е пак там, където е било преди, може напред, но може и на по-неблагоприятна позиция).

И да успокоя тези, които се притесняват как ще реагират в училището, където сте го записали на второ класиране, когато идете да изтеглите документите, защото сте решили да участвате в трето (аз много се тревожих и затова отидохме заедно с таткото) - не са особено щастливи и може да чуете някое подмятане, но като цяло няма проблем, знаят си процедурата и в повечето случаи просто не им дреме за вас.

# 977
Здравейте , на всички някой знае ли ако запиша детето си на 2 класиране и след като обявят 3-то да видя свободните места и  да си изтегля документите може ли така
Доколкото прочетох от по- осведомените мами, за трето класиране се прави следното :
1 Записваме детето от второ класиране
2 Изчакваме свободните места и преценяваме риска
3 Изтегляме документите и подаваме новите желания според свободните места и след това стискаме палци ☺

# 978
Много Ви благодаря

# 979
  • София
Здравейте, как става така, че точно по време на излизане на някое класирането се затрувам с работа и после няма изчитане  Joy
Честито на всички, които са доволни и утре (петък-13-ти) поемат към бъдещото си училише с наръч документи и ммного очаквания! Дано всички са попаднали на съученици, учители, атмосфера, каквито са им най-на сърце.
На рискуващите - стискам палци и ви се възхищавам! Вихрогонче, когато е толкова изстрадано е най-сладко, да знаеш! Много късмет в предстоящите дни! (ще се запишете ли в сегащното училище все пак - по традиционната схема - записваш се, виждаш свободните места, изтегляш документите?)
Мишо се придвижи към по-предното желание и ще учи в испанската ИЕ/ФЕ. Не му стигна за 73 с 2,5т, но така е трябвало да стане. Утре отиваме да се записваме.
Солидна форумна агитка се заформи в това училище, като се преброим в следващата тема ще станат ясни мащабите на форумното нашествие Joy  Но има ли някой точно в тази паралелка? Някой като нас, който си е бил навил на пръста френски, ама само да не е във френската Joy 

# 980
А когато детето ти е с нисък бал момче 296 заслужава ли си да се пробва на 3-то класиране или то е за по- високите балове сега сме приети в 18 СУ

# 981
Днес от работа не можах да ви следя.
Честито Второ второ класиране, пак успяха да опънат нервите на всички.
Браво на децата, които се пребориха и много, много късмет на рискуващите. Ще стискам палци 🍀

# 982
А майките на нашите съученици - къде сте? Я бързо в темата за 2 АЕГ:)
Ооо,къде е таз тема?

# 983
Малко се чете в тоз' форум значи. Joy

http://www.bg-mamma.com/?topic=726168.540

# 984
Интересува ме има ли отделна тема за приетите в 164 Мигел Де Сервантес..нещо не мога да намеря такава...дали аз нещж не мога да се оправя....Благодаря предварително за насоките...😑

# 985
Аз да споделя малко опит за трето класиране. С големия син играхме и го приеха. На второ място бяхме написали паралелката, от която се беше отписал на второ класиране. По-малко вероятно е някой с по-висок бал да иска да се запише в нея, а тези с по-нисък - няма да могат.

# 986
Интересува ме има ли отделна тема за приетите в 164 Мигел Де Сервантес..нещо не мога да намеря такава...дали аз нещж не мога да се оправя....Благодаря предварително за насоките...😑
Вече си писал/а там?

# 987
Ич даже не се и чете😂
Таз тема е единствената, дето ползУвам.
Дидева, ти си боК😘

# 988
  • край голямата локва
Аз да споделя малко опит за трето класиране. С големия син играхме и го приеха. На второ място бяхме написали паралелката, от която се беше отписал на второ класиране. По-малко вероятно е някой с по-висок бал да иска да се запише в нея, а тези с по-нисък - няма да могат.
Май не е съвсем така. newsm78
Първо се обявяват незаетите места, след това всеки преценява ще рискува ли и ще си изтегли ли документите. Освободените тогава места не са включени в трето класиране и  остават за септември.
Така че, това може да проработи , ако не сте се записали на второ. Така мястото ще се разиграва в трето. Иначе вариантът е да кандидатствате пак за него, но на четвърто. Рискът е по- малък ако има останало свободно място от второ в същата паралелка.

# 989
Това ли е? Писах в една дето е отпреди няколко години....в смисъл друга няма...сегашна?? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт