СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 822
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 1 065
Охх,момичета,сега седим със сина ми и се чудим да тръгваме ли да се записваме днес в петък 13ти,малко съм суеверна и не знам,пък и сега се чух с две мами и те ще ходят в понеделник поради същата причина.Но така пък трябва да тръгнем на почивка  чак в понеделник,оххх,много съм объркана,вие как го мислите и вярвата ли?
Ние се записахме. Дата като дата, въобще не ми прави впечатление.
И терминът ми беше за петък 13-ти, там със сигурност нямаше как да връщам назад, за да оправям датата Laughing

Честито на всички, които са се записали, успех на другите, които продължават борбата!

# 1 066
  • софия
Охх,момичета,сега седим със сина ми и се чудим да тръгваме ли да се записваме днес в петък 13ти,малко съм суеверна и не знам,пък и сега се чух с две мами и те ще ходят в понеделник поради същата причина.Но така пък трябва да тръгнем на почивка  чак в понеделник,оххх,много съм объркана,вие как го мислите и вярвата ли?

Ние се записахме днес.Даже нямаше навалица(сигурно заради суеверието  Grinning

# 1 067
  • София
И аз вече записах младежа,нямаше никой.Дори взех и отпусното

# 1 068
И ние с дамата се записахме. В 22ро АЕ/ИЕ. Не ни искаха здравен картон, нито акт за раждане. Всичко стана много бързо. Попълних кратко заявление. Дадох свидетелствато и служебната бележка. С това великата сага приключи. Вцех отпусното. В 3-дневния срок на записване трябва да го предстявим в новото училище. В него си имаме и ЕГН Joy Успех на бъдещите осмокласници:four_leaf_clover:

# 1 069
Записахме се в 32 АЕ/НЕ.
Процедурата беше 5 минути. Взимат служебната бележка и свидетелството. Дадоха ни бележка за отписване от старото школо. Бележката за записване от старото училище можем да я занесем в понеделник или вторник от 8 до 18 ч.
На 12.09. 2018 г. от 17:30 ч. Родителска среща. Тогава да се носят снимки 2 бр. паспортен формат.
Учебници приблизително около 180 лв.
На 27, 28, 29 септември 2018 г. екскурзия 167 лв.в хотел "Айсберг".

# 1 070
Момичета, нещо се обърках. Сега записах младежа в 2 АЕГ. Стана бързо. Обяснихами, че няма нужда да ходя в старото училище на детето. Отписването ставало по електронен път. Чета Ви и виждам, че сте ходили до старото училище на детето. Трябва ли да ходя и там?

# 1 071
  • София
Дидева, благодаря за разяснението за смените. Ние забравихме да питаме на място, точно за това. Flushed
Видяхме познати лица Joy , които надлежно ни обясниха, че не се знаят класни ръководители и извънкласни занимания все още, също и организацията, като цяло, заради новото ръководство. Wink
Прогресивното си е прогресивно, бързо, ясно и точно мина всичко.
А като видяхме това на вратата, детето реши, че сме объркали кабинета за записване:

# 1 072
Момичета, нещо се обърках. Сега записах младежа в 2 АЕГ. Стана бързо. Обяснихами, че няма нужда да ходя в старото училище на детето. Отписването ставало по електронен път. Чета Ви и виждам, че сте ходили до старото училище на детето. Трябва ли да ходя и там?
Не, не е необходимо.
Аз се чудя кога и в останалите училища ще седнат да я прочетат тая наредба. Може би е добре и родителите да се активизират в тази посока.

# 1 073
  • Sofia, Bulgaria
Записахме се в 32 АЕ/НЕ.
Процедурата беше 5 минути. Взимат служебната бележка и свидетелството. Дадоха ни бележка за отписване от старото школо. Бележката за записване от старото училище можем да я занесем в понеделник или вторник от 8 до 18 ч.
На 12.09. 2018 г. от 17:30 ч. Родителска среща. Тогава да се носят снимки 2 бр. паспортен формат.
Учебници приблизително около 180 лв.
На 27, 28, 29 септември 2018 г. екскурзия 167 лв.в хотел "Айсберг".

Много полезно, благодаря и ние сме в тази паралелка /момче/.

# 1 074
  • София
За Прогресивното.
През първия учебен срок на учебната 2017-2018 г. първа смяна ще учат:
8а (математика с английски език), 8б (математика с немски език), 8в (физика), 8и (информатика) класове и целите випуски на 9ти и 11ти клас.
Втора смяна ще учат:
8г (химия), 8д (биология с английски език), 8е (биология с английски език), 8ж (география), 8з (химия, физика и биология с немски език) класове и целите випуски на 10ти и 12ти клас.
През втория срок класовете ще учат в противоположната смяна на тази, в която са учили първия срок.

През предходните години беше по същия начин. Поне откакто следя училището.

Леле, излъгах го, че са на една смяна Dizzy Face

# 1 075
Благодаря Дидева!!!!!!!

# 1 076
За Прогресивното.
Скрит текст:
През първия учебен срок на учебната 2017-2018 г. първа смяна ще учат:
8а (математика с английски език), 8б (математика с немски език), 8в (физика), 8и (информатика) класове и целите випуски на 9ти и 11ти клас.
Втора смяна ще учат:
8г (химия), 8д (биология с английски език), 8е (биология с английски език), 8ж (география), 8з (химия, физика и биология с немски език) класове и целите випуски на 10ти и 12ти клас.
През втория срок класовете ще учат в противоположната смяна на тази, в която са учили първия срок.

През предходните години беше по същия начин. Поне откакто следя училището.
[/spoiler]

Леле, излъгах го, че са на една смяна Dizzy Face

Ами сега
Ще го отписваш ли  Mr. Green

# 1 077
  • София
Аз не съм голям фен на училищните екскурзии, защото по правило са доста неизгодни. Освен това ми е много неприятно да се оказва натиск над децата - има деца от семейства, които не могат са си позволят такива разходи и  това може да доведе до проблеми в класа, вкл. и до разслояване на децата на касти според доходите на родителите.

Ние лично сме семейство, което пътува много. И когато става дума за пътуване в чужбина, предпочитам да дам пари за общото забавление на четирима ни, отколкото за училищна екскурзия само на едното ми дете. Лично мнение!
Клер, подписвам се под това! Hug
Ние пътуваме последните години 4х през годината, 2х от които с децата и не сме фенове на изцеждането на пари от децата за масовки. Знам, че родители, които не пътуват обикновено никъде или го правят рядко, поради една или друга причина, се жертват за децата си в тези екскурзии....

Та по темата -записахме се в 127СУ тази сутрин!  Hug
Имаме РС на 13.09.. Да носим 130лв за учебниците по АЕ и 30лв за консумативи за училището ни предупредиха.  Peace

# 1 078
  • София
С тия бележки за отписване още от миналата година ползват родителите за куриери на безмислена, да не я нарека незаконна, бумащина. Аз миналата година им се озъбих, но ми казаха - прав сте, така е, НО моля изпълнете куриерските си задължения, ако искате да Ви запишем.

# 1 079
  • София
Официално имам гимназист в 164 ГПИЕ, записахме се тази сутрин - 13-ти петък - чудесен ден да се приключи една "епоха" и да се започне нова. Отбелязвам, че господинът, който приемаше документите за записване беше изключително неинформиран - не знаеше коя смяна учат осмокласниците (аз знаех и му казах, за да информира един дядо преди мен), за класен ръководител и дума не можеше да става, за учебници, допълнителни занимания - абе не беше от там и беше за малко, така звучеше. Иска здравен картон (нашата лична лекарка ни разпечатва едни листове А4, носих такива от "време оно", подредени по години - не било това, изглеждало като книжка, на картон. Като знам личната колко ги обича такива - направо ме е страх да ида да си поискам да ми препише всичкото това инфо на картон, че на А4 не върши работа). Поисках си входящ номер, да знам, че сме записани - а, да, подаде ми една бележка от бюрото, само дето този вх.номер не беше написан върху документите, които оставих там, така че не виждам как доказва, че онези хартии му съответстват....нооо явно всичко е точно

И нашата ЛЛ за нищо на света няма да пише картон, какъвто вече две-три години се опитвам да й пробутам, почти изцяло написан предварително. Тя си принтира А4-то и ни го дава. Сега в срока за записване на приетите на първо класиране, преди да подадем за второ, младежът, като ходи при нея за друго, си взел такъв лист.
Дано в понеделник човекът, който ще приема документите, да не е същият. Не ми се ще първият ми контакт с новото училище да е панаир.

Общи условия

Активация на акаунт