СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 833
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 1 050
Ако не бяхте вие, начело с Мин. Дидева и аз щях да съм от тези родители сега.
Шапка ви свалям:)
Hands V

# 1 051
  • Sofia, Bulgaria
Да ви попитам за записването в новото училище - трябва ли от новото училище да ни дадат някаква бележка,с която да отидем в старото и да си вземем отпусното,или направо можем да отидем в старото да си го вземем?Подготвила съм всички документи и само това ми е питанката......Записваме се в 32ро паралелката с АЕ/ИЕ,дали има други за там?

И ние сме в 32-ро с профил АЕ/НЕ. Поздравления!

# 1 052
  • София
evelin, това е процедурата.
Ако новото ви иска удостоверение за преместване.

Даа,ясно,направо отиваме към новото,пък ако ни искат,ще се връщаме.........Успех на всички,дано децата ни попаднат на прекрасни учители и прекрасни съученици....

И моят син е приет в 32-ро, но ще се записваме в понеделник. Може ли да споделиш какво са искали?

Дааа,ще пиша.....

Да ви попитам за записването в новото училище - трябва ли от новото училище да ни дадат някаква бележка,с която да отидем в старото и да си вземем отпусното,или направо можем да отидем в старото да си го вземем?Подготвила съм всички документи и само това ми е питанката......Записваме се в 32ро паралелката с АЕ/ИЕ,дали има други за там?

И ние сме в 32-ро с профил АЕ/НЕ. Поздравления!
И на вас!!!:smile:

# 1 053
  • Пловдив
Здравейте. Някой знае ли къде пише, че  трябва да се запишеш в училището, в което си класиран на второ класиране, а не можеш да се запишеш в училището, в което си приет на първо класиране. За една колежка питам. Без маитап. Сега реши, че иска да запише сина си в училището, в което е приет на първо класиране.

На колежката можеш да обясниш, че не може да избира. На мястото от първо класиране вече има друго дете.

# 1 054
  • София
Но пък се пие Joy Cocktail

# 1 055
Поздрав за надяващите се на трето класиране и за всички успели вече да намерят мястото си Flowers Hibiscus

https://www.youtube.com/watch?v=LKaXY4IdZ40

# 1 056
  • София
Записваме се в 32ро паралелката с АЕ/ИЕ,дали има други за там?
[/quote]

И моята девойка ще се записва там с А/И, не и се рискува за трето.
И аз реших да изчакам до понеделник, за да разбера трябват ли сега снимки,
мед. свидетелство и отпускно от старото училище...
Ако някой вече е минал процедурата, моля да сподели.

# 1 057
  • София
Като чета някои въпроси, на които се отговаря не един и два пъти, стигам до следните изводи:
1. Българинът не само не е информиран, ами е безхаберен и. Ми като имаш дете в седми клас, намери начин да се запознаеш точно с процедурата.
2. Изразът " мястото от първото класиране се ПАЗИ" изобщо не е верен и не бива да се използва. Хората си мислят, че могат да си избират, с изобщо не е така

Извинете ме, но дразнят такива въпроси. Респект за хората с повече търпение!

# 1 058
  • София
Охх,момичета,сега седим със сина ми и се чудим да тръгваме ли да се записваме днес в петък 13ти,малко съм суеверна и не знам,пък и сега се чух с две мами и те ще ходят в понеделник поради същата причина.Но така пък трябва да тръгнем на почивка  чак в понеделник,оххх,много съм объркана,вие как го мислите и вярвата ли?

# 1 059
  • София
Охх,момичета,сега седим със сина ми и се чудим да тръгваме ли да се записваме днес в петък 13ти,малко съм суеверна и не знам,пък и сега се чух с две мами и те ще ходят в понеделник поради същата причина.Но така пък трябва да тръгнем на почивка  чак в понеделник,оххх,много съм объркана,вие как го мислите и вярвата ли?

Не, не вярвам. Живея в апартамент 13 и съм много щастлива в него!

# 1 060
  • София
Абе процедурата не е никак елементарна. Моето дете има 7 различни бала за паралелките, за които кандидатства. Ако не бяха способностите ми за боравене с excel, споделените във форума xls файлове за минимални балове от миналата година, прехвърлените в същия тоз софтуер пдф-ски статистики на МОН и любезно предоставените пак тук статистики с натрупване, посмъртно нямаше да се справя да подредя паралелките, така че да постигнем максималното за бала, който има. Не завиждам на тези, които не разполагат с време и познания по excel.
Наистина повтарянето, че мястото се запазва, обърква хората.
Консултанти по цялата безумна процедура не са никак излишни.

# 1 061
  • тук-там
Записвай детето и отивайте на почивка! Simple Smile

# 1 062
И аз съм суеверна, но твърдо съм решила днес да го запиша. А и днес ми е свободен ден. Понеделнишки не давама пари, не започвам работа, не тръгвам на път.... и не записвам деца😂
Може пък фаталното число да ни е на късмет😜

# 1 063
Ами, аз националния консултант го подхвърлих на шега някъде из предходните теми, но явно отговорните за това лица не четат форума. Simple Smile
Между другото, РУО - Варна имаха публикуван график за информиране и консултиране на ученици и родители по организирането на дейностите по приемане на ученици в VIII клас още от началото на април. Не знам дали и колко хора са се възползвали от възможността.

# 1 064
  • София
Официално имам гимназист в 164 ГПИЕ, записахме се тази сутрин - 13-ти петък - чудесен ден да се приключи една "епоха" и да се започне нова. Отбелязвам, че господинът, който приемаше документите за записване беше изключително неинформиран - не знаеше коя смяна учат осмокласниците (аз знаех и му казах, за да информира един дядо преди мен), за класен ръководител и дума не можеше да става, за учебници, допълнителни занимания - абе не беше от там и беше за малко, така звучеше. Иска здравен картон (нашата лична лекарка ни разпечатва едни листове А4, носих такива от "време оно", подредени по години - не било това, изглеждало като книжка, на картон. Като знам личната колко ги обича такива - направо ме е страх да ида да си поискам да ми препише всичкото това инфо на картон, че на А4 не върши работа). Поисках си входящ номер, да знам, че сме записани - а, да, подаде ми една бележка от бюрото, само дето този вх.номер не беше написан върху документите, които оставих там, така че не виждам как доказва, че онези хартии му съответстват....нооо явно всичко е точно

Общи условия

Активация на акаунт