Перилни препарати и омекотители – 54

• 73 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
На мен този за цветно ми изпира белите дрехи по-добре от този за бяло Simple Smile

# 106
Днес съм съсипала нова тениска на сина ми. Бяла е, на яката от вътрешната страна има тъмно син кант. Е, изпрах я на ръка с прах за бяло. Резултата е оцветено около синия кант към бялото. Никога не съм имала такъв гаф. Какво да направя?

# 107
Хм...минах инцидентно днес през Кауфланд....имаше големи торби прах Персил 60 пранета за 20 лева...
В брошурата не го виждам. Нямам идея и само в нашия К ли е това или навсякъде...Thinking

Всъщност не е много изгодно. Преди беше 15 лв някъде. ..за 60 пранета.

# 108
  • София
Днес съм съсипала нова тениска на сина ми. Бяла е, на яката от вътрешната страна има тъмно син кант. Е, изпрах я на ръка с прах за бяло. Резултата е оцветено около синия кант към бялото. Никога не съм имала такъв гаф. Какво да направя?
Не си я съсипала ти - дрехата е некачествена - не е обработен белия плат, а е следвало да бъде, щом има и други цветове. Пробвай с вениш за цветно - накисни за около 2-3 часа в леген и после изпери на ръка, като търкаш оцветеното. Би трябвало да се оправи. Аз съм оправяла така рокля от 2 цвята, единия от които бял, но може би зависи и от материите. Нищо не губиш да пробваш.

# 109
Най-сетне купих ДМ за бяло. Много съм доволна от изпирането, но...
Дрехите ми миришат на химикал. Не,че праха не е химия, но аз очаквам да има лек или никакъв аромат, но не и това. Ще ме принуди да ползвам омекотител.

# 110
Само докато са мокри...простри ги на слънчице и ще миришат хубаво като изсъхнат.

# 111
  • оттам, откъдето започва България
Най-сетне купих ДМ за бяло. Много съм доволна от изпирането, но...
Дрехите ми миришат на химикал. Не,че праха не е химия, но аз очаквам да има лек или никакъв аромат, но не и това. Ще ме принуди да ползвам омекотител.

Омекотител ползвам само когато пера с праха за бяло пране на ДМ /към момента за мен си остава №1 за бяло пране/, но съвсем малко омекотител слагам, да не утежнява прането и да не е натрапчив ароматът.

# 112
Защо не намирам Омо на прах? Вчера ходих в кауфланд и имаше само течен. Да не го
Спират нещо този на прах. Тъкмо щях да нарамвам за щатите някое и друго пакетче......

# 113
Скъп е и явно не върви и залежава. Много рядко е на промоция....веднъж или два пъти в годината само.

# 114
  • Русе
Скъп е и явно не върви и залежава. Много рядко е на промоция....веднъж или два пъти в годината само.
Е, не е вярно. От началото на годината до сега е бил 2 пъти на промо в Кауфланд, но големите пакети по 4 кг.
vici75, провери в ДМ и Билла. Там има по 2 кг.

# 115
В сравнение с Ариел и Персил рядко го пускат.

# 116
Ясно, благодаря ви. Viki и аз съм от Русе, в Била ще влизам днес и ще погледна специално 😊 иначе го видях тоя от 4кг, но е май за бяло. А и голяма разфасовка. Миналата година си взех малки торбички. Пак беше за бяло. Но поне не толкова много.

# 117
И аз търся от доста време на промоция прах Омо за цветно, но не пускат. Ако има, то е само за бяло и течен. Явно ако намеря ще си го взема на редовна цена.

# 118
  • София
Аз от 4 опаковки насам съм влюбена в капсулите на ДМ. Комбинирам ги с омекотител, според настроението ми или според промоцията в момента. Дрехите винаги са идеално изпрани и ухаят много добре и дълго време след изпирането.
Да питам дали има някакъв омекотител с аромат на марсилски сапун или само прахове за пране?

# 119
ММ ми купи 2бр Первол за черно пране Rolling Eyes ужасен боклук.
Не бих си купила отново.

Общи условия

Активация на акаунт