Перилни препарати и омекотители – 54

• 72 770
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Този Персил не съм го пробвала. Аз взех от този с Ленор вътре. Възможно ли е от омекотителя да е кофти?

# 586
Възможно е за миризмата, ама за изпирането, не виждам защо Ленора да пречи на перилните качества.... Smirk
Иначе аз избягвам да взимам комбинирани с омекотител точно по тази причина - възможно е да не ми допадне миризмата или по-скоро комбинацията.

# 587
  • Бургас
В праховете няма омекотители.По-скоро е реклама с кой омекотител да комбинираш.

# 588
Няма омекотител вътре в този прах Персил със Силан, а само аромат на омекотителя...

# 589
  • София
Тогава не ми е ясно защо така се получи. Ще гледам да изхабя бързо опаковките и да взема нещо друго.

# 590
  • София
Fever Ray, аз ползвам прах Персил, не разбрах, че става дума за гел. За него не мога да дам мнение, последно съм взимала преди повече от две години.

# 591
 И Fever Ray говори за прах, мисля!?

# 592
Как ще разбереш, като не е написала? Тъкмо и аз щях да питам, защото „Персилът на промоция от Лили този месец“ е невероятно описание. Като че ли в Лили има само един вид Персил. Laughing

Дали харесвам или не харесвам течни, няма значение. Истината е, че не би трябвало гел да не се справя с елементарни замърсявания, за каквито говориш, Fever Ray. Колко дрехи слагаш? Колко перилен препарат?

# 593
  • София
За гела говоря. Моя е грешката, че не уточних. С праховете на Персил не съм имала проблем досега. С гелове се е случвало понякога да има същия ефект. Затова търся причината - дали е от партидата или от конкретния продукт.

# 594
Да не би просто някой да си е поотсипал и да го е разредил...как изобщо купувате течни, на мен винаги ми се е виждало, че всеки може да си отсипе от тия незапечатани шишета.

# 595
Е то по тази логика и вера да не си купуваме и препарати за почистване, и шампоани... Всичко може да се отвори и разреди.

# 596
  • София
  Дали има някъде промоция на прах за цветно Ариел или Омо? Прочетох, че в КК Омото е за бяло.

# 597
В Елитис Ариел на е 6,89 до 2 септември.

# 598
Аз искам да похваля Persil Sauber & Glatt. Питах за мнение Гес, но не получих отговор. Та, очарованието ми идва от това, че с не особено големи усилия отстрани петно от фрапе (макар и универсален като препарат), от бяла риза, което течния ариел (за бяло) не успя да изпере.

# 599
  • София
Онзи ден взех гел Персил за цветно. Знам, че течните не са много тачени в темата, но аз пера често на високи градуси и не ми пречи да редувам с прахове. Та за Персила - много ми допадна, изпира много добре средно замърсени дрехи и остава една много деликатна миризма на свежест.
Скрит текст:

Ох, много се изкушавам да го взема тоя Персил, нищо че е течен.  Ароматът не ми допадна от шишето като го видях за пръв път и оттогава не му обръщам внимание, но сега пак ми влезе мухата в главата... Simple Smile Всъщност, единственият течен, от който съм била истински доволна досега, е бил на Персил (миналогодишната лимитирана серия).

Общи условия

Активация на акаунт