Перилни препарати и омекотители – 54

• 73 729
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Вчера намерих някакаква лимитирана серия на Персил, излиза изгодно, 17 цента на пране. Днес мисля да пусна чаршафите с него.

Скрит текст:

Това са капсули и то от стария им вариант--само с гел.

Изобщо не съм в час с капсулите, пера предимно с прахове. Взех ги, защото пишеше, че са лимитирана серия за тест. А и цената им беше изгодна.
Не знам доволна ли съм, защото прах спално бельо с тях. Трябва да пробвам върху замърсени дрехи.

# 76
  • София
Добре, цветно на 60 (не спално бельо и кърпи, ами нормални си дрехи - ризи, рокли, панталони) не се ли съсипва?
Аз много си пазя дрехите и ме е страх високите температури да не ги захабят? Нормалните дрехи на повече от 40 не съм прала и определено от както минах на прах прах изчезна миризмата.

Скрит текст:
Сто процента.... Перях с Ариел капсули, пералнята ми е чисто нова Аристон... много интересно как на всички им се умирисват пералните, а не перат само и единствено със Савекс.

Скрит текст:
И моите бяха така докато не минах на прах прах, не течен и капсули. От течния препарат се вмирисват пералните.
Скрит текст:

Момичета, може ли да дадете съвет, прането ми не мирише хубаво като го извадя от пералнята от известно време. Сменях различни препарати, но все същото (пилзвам само течни и не слагам омекотител). Дрехите миришат на спарено и застояло. Има ли начин да дезинфекцирам пералнята? Мислех да я пусна на 90градуса празна, само с Вениш примерно?
Вмирисват се от нискокачествените течни. Ако са хибави няма да се вмирише нищо. Отдава ползвам течни и капсули - нищо не ми се е вмирисало.
Не на всички - моята не се е умирисала. И аз пера с ариел, както и с персил, скип и т.н. На капсулите им трябва минум 40гр. и пак не винаги се разтварят на толкова, затова ги ползвам само на 60гр., за по-ниските - гел. След приключване вадя прането възможно най-бързо и оставям вратата отворена, не само открехната леко, а доста отворена. Отделно редовно я почиствам.
Скапва се. За такова  цветно пране ползвам 40гр. и гел. Капсули - когато пера хавлии, кърпи и др. на 60гр. Ползвала съм капсули на 40 гр. и понякога обвивката я намирам в маншона отпред, т.е. не се е разтворила добре, затова избягвам да ги ползвам на такива градуси.   Понякога са се разтворили напълно. Може би когато е била дългата програма около 3ч.

# 77
Pipi, я кажи откъде ги купи тези капсулки от лимитираната серия? Аз около Нова година си взех такива лимитирани с прах и гел /1,99 Е беше торбичката/. Само с гел съм вземала от преди години, още си ползвам чат-пат, но видя ли евтино, не пропускам да си взема.

# 78
vion, от Кауфланд ги взех, бяха на промоция.

# 79
Да похваля дезинфектанта за пране на HEITMANN!
Мноого свеж аромат имат дрехите.
Харесва ми повече от Импресан/само да не са едно и също нещо/,но не мисля че са,защото Импресан не ми харесваше.
Или са променили формулата и опаковката...

# 80
Мнения за него и къде може да се намери, да не е турско. Абц парфюм бебе

# 81
Сигурно и друг е питал преди мен, но не намерих мнение по въпроса. Има ли в Лидл нещо читаво за бяло и устойчиво цветно? Някой останал доволен?

# 82
Сигурно и друг е питал преди мен, но не намерих мнение по въпроса. Има ли в Лидл нещо читаво за бяло и устойчиво цветно? Някой останал доволен?

Няма. Имаше прах, но го спряха.
От течните концентрата бива, но той не става пък за бяло.

# 83
  • Русе
Не разбрах въпроса, но АВС са точно турски препарати.

# 84
  • София
Здравейте,
Основно и аз пера с прах, но ми трябва някакъв течен за цветно. Кой бихте препоръчали - Ариел, Персил или Омо?

# 85
Персил.

# 86
Имам питане относно знак за пране - F в кръг, което значи че трябва да се Почиства се с въглеводороди и метанови съединения.
Моля някой знаещ да ми каже какво точно значи това и как да си пера панталона Simple Smile
Мерси

# 87
Не разбрах въпроса, но АВС са точно турски препарати.
къде мога да го намеря абц омекотител за бебе парфюм

# 88
Анджелина, построй си правилно изречението. Close
Нищо не ти се разбира. Извинявай, че го казвам.

Не разбрах какво търсиш, но провери в магазините паралелен внос, ако е нещо чужбинско .... и онлайн.

# 89

Гес, какви са ти впечатленията от Persil Sauber & Glatt? Надявам се да не кажеш, че е маркетингов трик Grinning

Общи условия

Активация на акаунт