Перилни препарати и омекотители – 54

• 72 741
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Малко офф , но моля за препоръка за нещо,което мога да използвам за ароматизиране на дрехите в гардероба ?
Това дали ще е ок :
Скрит текст:

# 601
  • София
Е, как да си отсипе някой в магазина и да го разреди?! Има камери. Пък и от двете опаковки, които купих, да си е отсипал. Не вярвам продавачките да си играят да си отсипват от всяко шише и да разреждат. Не съм го купила от пазара или от уличен търговец, все пак. А и с други продукти на марката никога не съм имала проблем.

# 602
Абе Лисе...чистите изпрани дрехи не се нуждаят от ароматизиране. Виж ако гардероба е стар...по-добре него сменете Grinning

# 603
Тете,така е,обаче наскоро пръсках в нас с Райд и тем-подобни и да ти кажа май носа ми се бъгна и не усещам нищо  Joy Joy Joy

# 604
Проветрявай и пак ги изпери...Stuck Out Tongue Winking Eye

Отсипи от скипа малко в съдинка и м гардероба...

# 605
Малко офф , но моля за препоръка за нещо,което мога да използвам за ароматизиране на дрехите в гардероба ?
Това дали ще е ок :
Скрит текст:
Защо просто не купиш един-два приятно ухаещи за теб сапуна и не ги оставиш отворени вътре?

# 606
Проветрявай и пак ги изпери...Stuck Out Tongue Winking Eye
Май,май така ще стане  Crazy

# 607
И Скипа...отсипи мъничко...да мирише ..

# 608
  • Сливен
Не е по темата ,но пералнята ми-10 годишна Канди Грандо започна да си намаля сама времето за пране,а не изписва грешка след като свърши.Програма 2ч я намали с 15 мин,програма 1ч -с 10 мин.Програма плакнене няма промяна.
Пиша тук защото си мисля,че някой имаше такава.

# 609
Пели,Тета ,благодаря за идеите  bouquet

# 610
  • София
Аз пък забелязах, че моята Miele понякога намалява времето, а понякога го увеличава.

# 611
Мисля,че зависи от количеството дрехи. Thinking
Но пък ,когато дава грешка не е ок.

# 612
Здравейте,

От доста време не съм следила темата, но определено ми липсваше  Confused

Влизам с въпрос : Скоро обсъждали ли сте детайлно марките прахове, за да се върна да прочета, че ми предстои да си взимам прах за бяло и се чудя кой да е Rolling Eyes

# 613
Така е в темата за пералните много често се коментира,че според количеството дрехи и температура времето за пране може може както да намалее..така и да се увеличи.

Мисля,че зависи от количеството дрехи. Thinking
Но пък ,когато дава грешка не е ок.

# 614
  • Сливен
Може ли линк към темата за пералните?

Общи условия

Активация на акаунт