ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 11

• 22 182
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:
Humble: Сивите си клетки изтерзах до изнемога
Накрая осъзнах:
Поезия да пиша аз не мога

# 571
Дона беше си го написала на профила на фейсбук една вечер и си беше сложила снимка на която плаче. После като си пишеха казваше нещо от сорта, че за никой няма значение ако умре. Това си бяха нейни чувства несвързани с него и ми стана мъчно.
Милата Sad

Скрит текст:
Перла:
Дъждът отмива спомени, любови, рани...
Дъждът е топъл, ту студен,
внезапно почнал - с урагани
или пък кротнал се от дни.
Понякога е чакано спасение
друг път е просто - дъжд!
Дона:
Скрит текст:
Просто дъжд! Но не е просто!
Раната отмива, но белегът остава.
Споменът е там - за цял живот.
Няпомня ти, че ще останеш сам.

Перла, все по портивно и неудобно ми е да чета. Дали защото знам за кои хора става дума, дали защото не е измислица...дали защото съм несъгласна с ужасно много неща. това, коеот Моски написа - че постоянно изтъква, че е на 45 години, че е "стар" и че се опитва да защити тов,а че е влюбен(сякаш някой му го забранява) - побърква ме!
Вбеси ме начинът, по който разбра жена му и как той очакваше от нея тя да е щастлива от факта, че той е влюбен в друга. Какъв егоизъм!!!!!
Все по-трудно ми е да чета книгата.

Humble -
Скрит текст:
а трябва ли да можеш? Поезията днес кажи ми кой цени?

# 572
Скрит текст:
Humble: Сивите си клетки изтерзах до изнемога
Накрая осъзнах:
Поезия да пиша аз не мога
JoyJoyJoy

Дона, ще ти става все по-неудобно, повярвай ми....Написах го вчера, че ако не знаех кои са хората нямаше да изпитвам неудобството, което изпитвах докато четях.

# 573
Дона, Майче, същите неща ме тормозят и мен. Ако не остана съвсем безмълвна, предпочитам да коментирам книгата, когато я приключа /явно аз ще съм последна Simple Smile /

Доне, не ме карай да продължавам да се излагам, днес заради теб се пробвах - не се получава Simple Smile
Скрит текст:
Никой не остава сам, освен ако не иска. Самотата е избор. Hug

# 574
Аз се опитвам напълно да се абстрахирам от факта, че това са реални хора и че знам за кого е писана.

# 575
И аз искам да я коментирам, когато я свърша, обаче не издържам и почвам да пиша

# 576
Зайко, и получава ли ти се? Защото при мен не винаги Simple Smile

# 577
Изобщо не можах да се абстрахирам от това, че знам за кого е писана. По-скоро сега, след като я прочетох, опитвам да намеря рационални доводи да се самоубедя, че всичко е само измислица. Но дори и фактите да са измислени, настроението и образите на героите са истински и няма как да преодолея усещането, че някой е взел нечия друга душа и я е показал на всички.

Зайко, в тоя момент, а и като цяло на мен през повечето време ми е доста мъчно за нея и ми се иска да я гушна. Не я съжалявам, просто виждам много самота и жажда за любов. Обаче заедно с това е много прозорлива, "чете" добре хората срещу себе си, решителна е и е готова да се бори и да не прави компромиси, когато не намира това, което иска. 
Имаше един момент накрая, когато тя му каза образно как се чувства след срещите с него и той също беше някак много силен и стискащ за гърлото. Ама като стигнете дотам, ще го коментираме Simple Smile

# 578
Зайко, в книгата има цитиран същия статус, но тя е писана преди няколко години. Hе знам как да коментирам, моето мнение е, че и двамата са много чувствителни и раними души. Иначе цялата истори си я е една кратка авантюра, нищо повече.

# 579
За мен удивителното е, че тя ми създава усещането едновременно за много чувствителна и ранима душа и заедно с това за изключителна вътрешна сила, направо я виждам непоклатима като скала във времето.

П.п. Ох, Злати, като ти видя в подписа как я подмята и ми става едно мило и хубаво Simple Smile

# 580
Moски, съгласна съм с теб и аз имам такова усещане.

Аз пък хем ми мило, хем ми става лошо от повторението, като гледахме репортажа може наистина да са я повтаряли няколко пъти сцената Joy

Преди малко срещнах този сладур:
Скрит текст:

# 581
Признавам си, че дори моето коткофобско сърце леко се размекна при вида на тази снимка Grinning

На мен ми става много смешно като се сетя как на репортажа ги даваха как им даваха указания - Велислав кима леко отегчено (кой знае за кой път му повтарят какво трябва да направи), а Диана се киска като ученичка Grinning

# 582
Мхм, много е смешно, любопитно ми е какво точно им казват, че Велислав е така отегчен и леко напрегнат, а на Диана и е така смешно вече, че не се сдържа Joy

# 583
Добре, че сте подхванали някаква забавна тема. Стигнах до 196 стр и ми се прирева. А го раздавам хард дама. Cry Няма да пиша какво има там, защото някои не са стигнали. Диана много ми напомня на Зорница обаче. И тая книга трябва да я продават заедно с рецепта за успокоителни. В общи линии, това с голотията ми е най-малко скандалното и най-малкия проблем.
Майче, казват им тука трябва да го играеш много влюбен, отчаян и напорист. А той Знам, знам. Много са сладки.  Kissing Heart

# 584
Идвам само да помрънкам, че не сме виждали отдавна котката на Диана. Confounded

Общи условия

Активация на акаунт