Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 299
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Имате ли представа кой е моливът за устни в 11.43 мин? Би трябвало да е дрогериен продукт, повечето в клипа са такива, но паузирах няколко пъти и все не мога да разбера марката.

# 136
Nyx Cosmetics - Brow Sculpt in Med Beige / Ash Brown

# 137
  • Стара Загора
Buxom Undressed True Nude Lip Foundation

Пише го в описанието под клипа.

Подобни цветове имат Фломар например.

# 138
Да, моя грешка. Не погледнах за коя секунда точно питаш.

# 139
# 140
  • София
Благодаря Simple Smile
Много ми хареса. Хем може да се ползва като база, хем може и самостоятелно.
П.П. Хм, то пък било щатска марка.

# 141
Ползвала съм вода за уста на Алверде, харесвам я, има мек вкус, и ще мина пак да си взема, щом е намалена сега.

# 142
Аз съм ползвала пастата за зъби на алверде и е доста хубава, но има флуор. Видях, че и във водата има, а на мен не ми допада.

# 143
водата за уста на алверде бях купувала отдавна, направи бързо мухълче около гърлото на бутилката си и не съм повтаряла покупката; отделно не много ми хареса

# 144
Искам да похваля автобронзиращия концентрат на SunDance - придава чудесен равномерен тен, който позволява надграждане, стои много естествено и всеки ме пита дали съм ходила на море Simple Smile Съвсем не стои оранжево, много съм доволна. Взех 2 броя от намалението през юни, определено ще поддържам в наличност. Харесвам и слънцезащитата им под форма на спрей с фактор 30 и аромат на кокос - нося си я в чантата и се пръскам 10-на минути преди да излезя от вкъщи/офиса, миналото лято също бях доволна от слънцезащитните продукти на SunDance.
Много ми е любопитна маската Garnier Hair Food с банан, тези дни ще мина през Ремедиум да я взема, там е намалена на 08.45лв. Вчера взех и новата спирала Eye Catching на Bourjois, но още не съм я отворила, ще изчакам да приключа със започнатите спирали. Сенките от колекцията също ми допаднаха, но ще пропусна засега.

# 145
Относно моливите за очи - аз използвам на Импала, защото само те имат нюанс като за мен. Иначе съм страшно доволна от продуктите на Есенс като цяло. Съотношението им цена-качество е добро.

# 146
https://www.dm.de/balea-bodysorbet-golden-shine-p4010355492807.html
Много хубав аромат с нежни частици.

# 147
  • София
И на мен частиците ми харесват, не са прекалено очевидни, което за мен е голям плюс, ароматът първоначално ми идва силен, после става добре, обаче като хидратация ми идва малко слабо.

# 148
Искам да похваля автобронзиращия концентрат на SunDance - придава чудесен равномерен тен, който позволява надграждане, стои много естествено и всеки ме пита дали съм ходила на море Simple Smile Съвсем не стои оранжево, много съм доволна. Взех 2 броя от намалението през юни, определено ще поддържам в наличност. Харесвам и слънцезащитата им под форма на спрей с фактор 30 и аромат на кокос - нося си я в чантата и се пръскам 10-на минути преди да излезя от вкъщи/офиса, миналото лято също бях доволна от слънцезащитните продукти на SunDance.
Много ми е любопитна маската Garnier Hair Food с банан, тези дни ще мина през Ремедиум да я взема, там е намалена на 08.45лв. Вчера взех и новата спирала Eye Catching на Bourjois, но още не съм я отворила, ще изчакам да приключа със започнатите спирали. Сенките от колекцията също ми допаднаха, но ще пропусна засега.

Може  ли снимка на автобронзанта? Simple Smile

# 149
И на мен частиците ми харесват, не са прекалено очевидни, което за мен е голям плюс, ароматът първоначално ми идва силен, после става добре, обаче като хидратация ми идва малко слабо.

Така е , права си, не е силна хидратацията.

Общи условия

Активация на акаунт