Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 293
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Като сте на тема спирали, взех една на Орифлейм, която се сваля само с вода и съм очарована. При свалянето и не ставам като панда, и не се чудя с какъв продукт да я търкам. На миглите стои също много добре.

Темата за спирали за мигли ми е любима!  Grinning Имам 5-6 които чакат ред. От доста време ползвам на Макс Фактор трансформиращата. Тя няма свършване. Лесно се сваля, а миглите стават страхотни.

# 166
Тези антибактериални гелчета на Балеа имам спомен, че идваха доста по-скъпи от всички подобни продукти на други марки и затова не купих. Поправете ме ако греша.
Така е, 2-3 пъти по-скъпи са от други подобни продукти на пазара, но имат хубав аромат, не като някои евтини, които миришат брутално на спирт, та понякога се прежалвам Simple Smile

# 167
  • софия
За спирала признавам за момента Максфактор 2000 калории, на гелчетата съм им хвърлила око но чакакм и двата продукта да ги намалят.

# 168
От цялото дегримиране, най-много мразя свалянето на спиралата, а пък на водоустойчиви и т.н. продукти от този тип въобще не им разбирам идеята и никога не ползвам.

Много често чета, че трудно сваляте спиралите и честно ми е малко чудно. Аз нямам такива проблеми със спиралите, а наслоявам доста на миглите т.к. не обичам само подчертаване и оформяне, харесвам по "драматични" мигли и наслоявам до желания ефект, така, че после имам доста за сваляне.
Спирала най лесно свалям с масла, в момента ползвам бадемово или екстра върджин зехтин. Бадемовото е няколко идеи по леко. Капвам в ръката и нансям директно на лицето и очите и разтърквам, не силово, а възможно по нежно, спиралата се разтваря за секунди, без да раздразва очите/поне моите не ги дразни/ и без да ми свали и миглите ведно със спиралата. После обирам с  мека салфетка мазнотията и чернилката или каквото е останало от нея и след това ползвам тампон с мицеларна вода за дообиране и доизчистване. И нямам ефект "панда". Ако директно влизам под душа, тогава ползвам мицеларния гел на Балеа, който напоследък не намирам, а за мен е уникален, единствения продукт, който като излезна от банята не съм с чернилки под очите, защото е свалил всичко и на всичко отгоре е нежен и не изсушава. Имам още малко от последната опаковка, която си купих и го търся и няма и няма. Ако някой го е мяркал, нека свирне.
ПП  Водоустойчиви спирали и продукти не ползвам. За тях не знам дали маслата ще свършат работа.

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 16:28 от Джаста Праста

# 169
Gigito, не съм попадала на такава от физически магазин.

# 170
  • София
Бихте ли препоръчали шампоан за мазна коса и чувствителен скалп. Много неприятна комбинация, та ако има доволни от някой конкретен ще съм благодарна.

# 171
  • Бургас
Момичета, да ми споделите, от коя спирала сте доволни? Използвала съм само розовата, много съм доволна, но търся мнение и за другите. Някои ми грабнаха погледа, но искам мнение.

И за тези душ гелчета, нещо...

# 172
  • Стара Загора
Аз харесвам I love extreme черната и съм купувала няколко пъти, и сега съм с нея. False lashes с цикламеното не ми допадна, отворът беше по-голям и не можеше да обира ненужното количество спирала. Volume stylist в лилавата опаковка в началото ми харесваше, самата спирала е по-суха, но след известно време вече не ми харесваше толкова. Volume hero при мен придава много обикновен вид на миглите, все едно нямам почти нищо на тях. Оранжевата lash princess май не беше лоша.
Иначе показаните душ-гелчета ги нямаме в България.

# 173
Момичета, а какво ново за слънцезащита? Все пак лятото може и да реши да дойде за повече от няколко часа... Yum

# 174
Момичета, да ми споделите, от коя спирала сте доволни?

В момента имам и ползвам лилавата "принцеса"(май така и казават), но нещо не мога да се справя с извитата и четка, преполагам проблема е в мен, защото четох добри отзиви за нея сякаш. Другата е "рок енд дол"(не я виждам на снимката горе), тя си ми харесва, дава добър обем, четката е малко странна, една такава като рошава, с по къси от едната страна и по дълги от другата страна иглички, прилича на наваляно от дъжд таралежче Laughing. Но всичко е до мигли, предпочитания и т.н., та не смея да препоръчам.

MiMoMi, прегледай  темата за слънцезащитата.

# 175
Не съм ползвала спирала на Есенс, но някой беше хвалил някоя принцеса.

Тези душ гелове и лосиони ме заинтригуваха, къде се продават и някой ползвал ли ги е?

# 176
  • Бургас
Тези душ гелове и лосиони ме заинтригуваха, къде се продават и някой ползвал ли ги е?

Снимките са от магазин Реал в Германия.
И понеже се зарекох, че няма да си купувам козметика, едвам се удържам. И на мен много ми харесаха опаковките и ароматите и май ще се изкуша.

# 177
  • София
От есенските спирали най-хвалената е оранжевата принцеса. Аз май съм единствената, която не можа чак толкова да се хареса с нея, но в никакъв случай не е лоша спирала.

# 178
  • Бургас
На мен ми намигнаха тази в червената опаковка и в цикламената. Лъскавите.

# 179
...
Снимките са от магазин Реал в Германия.
...
Собствена марка или чужд продукт? Реал не се славят с качество , а с дискаунт. Козметика от там не взимам освен сапун за кухнята, ако нямам  .

Общи условия

Активация на акаунт