Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Искам да похваля автобронзиращия концентрат на SunDance - придава чудесен равномерен тен, който позволява надграждане, стои много естествено и всеки ме пита дали съм ходила на море Simple Smile Съвсем не стои оранжево, много съм доволна. Взех 2 броя от намалението през юни, определено ще поддържам в наличност. Харесвам и слънцезащитата им под форма на спрей с фактор 30 и аромат на кокос - нося си я в чантата и се пръскам 10-на минути преди да излезя от вкъщи/офиса, миналото лято също бях доволна от слънцезащитните продукти на SunDance.
Много ми е любопитна маската Garnier Hair Food с банан, тези дни ще мина през Ремедиум да я взема, там е намалена на 08.45лв. Вчера взех и новата спирала Eye Catching на Bourjois, но още не съм я отворила, ще изчакам да приключа със започнатите спирали. Сенките от колекцията също ми допаднаха, но ще пропусна засега.
Как стоиш без да я отваряш😁 Аз каквото и да купя ,и да имам още за ползване,всичко отварям 😂 дразнят ме като за затворени😂

# 226
Момичета може ли да ми препоръчате очна линия с твърда четчица, която е хубаво наситено черна и е на достъпна цена разбира се...
Флормар ето тази
Наситено черна ,търкам я с пръсти,не мърда.

# 227
Може ли да качите снимки преди и след на тези две спирали на Есенс? И мен не заинтригувахте,от принцесса изобщо не съм доволна,рони се размазва се... и така спрях да ползвам есенс.Засвга съм пробвала ГР-ефект 0 , Лореал Бейби ролл- страхотна! (най-добрата която съм ползвала),Лаш сенсейшънъл-хубава е, Биг шот-става,Орифлейм- 5в1- не я харесах,мн трудно се сваля,Авон-нв стават.Сега исках Тотал темп. обаче,хвалена е и макс фактор,оф незнам,ще кача снимки на миглите ми ,искам да са повдигнати и обемни,иии да разделя,да не стои така,сякаш съм сложила 10пласта+да не се размазва и рони.

# 228
След хубавите мнения за спиралите Есенс, се засилих да си взема, но като видях, че не са опаковани или поне лепенка да има там, където се отварят, просто се отказах. Как си купувате така спирали? Като гледам, че даже и тези с лепенки половината са разкъсани и отваряни. Толкова ли не могат поне в едно целофанче да ги опаковат, както са например спиралите на Голдън Роуз.

# 229
Влизам да похваля Bioderma sebium измивния гел (синя опаковка). Наистина регулира омазняването, както обещава. Малката опаковка от 50мл. е 4,60лв. Също така съм доволна и от слънцезащитата на Eucerin oil control spf30. Около 25лв е кремчето.  Матира за дълго време. С помпичка е, една стига за цялото лице.

# 230
sensitive***, в някои магазини на ДМ слагат лепенки с тяхна марка, но не във всички. Заинтригувах се и аз от тези спирали Simple Smile Досега само една спирала на Есенс ми е харесвала, но вече не се продава. Повечето, които съм пробвала са давали доста естествени мигли, като тушът не е издържал цял ден.

# 231
Аз искам да похваля хайлайтъра на catrice.

И ползвали ли сте го или някое друго хубаво олио за лице?

# 232

Това олио го имам,непоносимо мирише,и ми прави бели пъпчици.Иначе сравнително бързо попива,нооо не бих го повторила 😡даже го ползвах 3,4пъти само.

# 233

Това олио го имам,непоносимо мирише,и ми прави бели пъпчици.Иначе сравнително бързо попива,нооо не бих го повторила 😡даже го ползвах 3,4пъти само.

Малее, много кофти. Мерси за отговора Simple Smile

# 234
  • София
И на мен не ми понесе олиото на Лореал. 
С комбинирана кожа съм, може би заради това ..

# 235
  • В къЩи.
Момичета, хвалехте ФДТ на Катрис,но не си с помням кой точно.
Колебая се между тези :
https://remedium.bg/make-up/catrice-hd-liquid-coverage-foundation-24h-020.html
https://remedium.bg/make-up/catrice-made-to-stay-24h-005-30ml.html
Със смесена кожа съм,имам нужда от силно покритие. Притеснението ми е да не пресушава кожата,защото повечето ФДТ ми пресушават брадичката и става направо на лишей.

# 236
Имам впечатления само от първия.
Адски сух и врязвящ се в линиите. Стои брашняно и тежко, от далече си личи, че си с фдт. Покритието го определям като средно към пълно.  И аромата за мен е ужасен.

# 237
  • Across the Multiverse
И втория го дават матиращ, дълготраен и силнопокривен, така че предполагам и той няма да стои по-естествено. Аз съм ползвала 2 други на Катрис, от които съм доволна, но моята кожа е смесена с мазни участъци (а не сухи), така че няма да ти ги препоръчвам.

# 238
Момичета, посъветвайте ме за измивен гел за кожа, склонна към омазняване от ДМ. Утре ще ходя и ми се ще да съм подготвена. Blush

# 239
Много харесвам мицеларния гел на Балеа. С омазняваща се Т-зона съм, не премива и не ми изсушава.

Общи условия

Активация на акаунт