Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 242
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Червената в дебелата гилза...Big shot е страхотна спирала, голяма пухкава четка, извита, хубав туш, не се размазва, не се рони и я имам от доста време, няма свършване Simple Smile.
А тази Instant volume boost прави егати миглите.

# 181
  • Бургас
...
Снимките са от магазин Реал в Германия.
...
Собствена марка или чужд продукт? Реал не се славят с качество , а с дискаунт. Козметика от там не взимам освен сапун за кухнята, ако нямам  .

Мисля, че не е марка на Реал. Но не съм на 100%сигурна.

# 182
  • Бургас
Червената в дебелата гилза...Big shot е страхотна спирала, голяма пухкава четка, извита, хубав туш, не се размазва, не се рони и я имам от доста време, няма свършване Simple Smile.
Благодаря ти, много Муми! Май ще се сдобия с тях. Не, че в шкафа нямам спирали, тамън 4 чистак нови, неотваряни, но нищо. Искам ги.

# 183
  • София
Офф ти па, къде си тръгнала с твойте четири спирали да ми се вайкаш, чакай да се прибера да преброя мойте.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 184
На мен много, много любима ми е зелената принцеса на Есенс. Супер удобна четка, трайна, но се маха лесно и постигаш видим ефект с първото мацване.

След дълго и не съвсем задоволително търсене на мицеларна вода, по препоръка във форума си взех почистващото олио за лице на Palmer's. Много ми харесва - поддържа добър баланс на зоните, които имат тенденция към омазняване, мирише страхотно и досега е единственото, с което мога да почистя спирала директно под душа, без да остави следи отнея за доизчистване.

За шампоан за мазна коса и чувствителен скалп препоръчвам на Balea Ultra Sensitive. Наистина чудесен, не утежнява, не омазнява допълнително и косата е жизнена.

# 185
На мен много, много любима ми е зелената принцеса на Есенс. Супер удобна четка, трайна, но се маха лесно и постигаш видим ефект с първото мацване.

След дълго и не съвсем задоволително търсене на мицеларна вода, по препоръка във форума си взех почистващото олио за лице на Palmer's. Много ми харесва - поддържа добър баланс на зоните, които имат тенденция към омазняване, мирише страхотно и досега е единственото, с което мога да почистя спирала директно под душа, без да остави следи отнея за доизчистване.

За шампоан за мазна коса и чувствителен скалп препоръчвам на Balea Ultra Sensitive. Наистина чудесен, не утежнява, не омазнява допълнително и косата е жизнена.
И аз препоръчвам шампоана на Балеа.От месец го ползвам и съм впечетлена.Косата ми е бързо омазняваща се и с чувствителен скалп.

# 186
От есенските спирали най-хвалената е оранжевата принцеса. Аз май съм единствената, която не можа чак толкова да се хареса с нея, но в никакъв случай не е лоша спирала.
Аз също си закупих оранжевата след много положителните отзиви във форума и като по-бюджетен вариант. Ами на моите мигли стои ужасно, най-вероятно няма да я ползвам. Хем си знам, че не съм за такива четки и пак се лъжа да купувам по отзиви.
От на есенс бях възхитена от рок енд дол оранжевата и рок анд дол цикламената, но те май ги спряха от производство.

# 187
Като сте на тема спирали, взех една на Орифлейм, която се сваля само с вода и съм очарована. При свалянето и не ставам като панда, и не се чудя с какъв продукт да я търкам. На миглите стои също много добре.
Може ли снимка на спиралата. Преди време приятелка-гримьорка ми каза, че е една от най-добрите, които е ползвала, но опаковката беше изтъркана и нямаше как да видим коя точно е. Мисля че беше черна със скокена капачка, но до там...

# 188

Mumy, не се сдържах и си купих тази Big shot, после ще дам отзив.

Купих я от Елитис, не беше опакована, нямаше предпазно фолио, но не изглеждаше ползвана, гърлото и като цяло шишенцето изглеждаше чисто и ново, надявам се и да не е често отваряна. Ама каквото-такова. Беше една-едничка на стелажа. Аз я отворих, защото така и така бях решила да я взема, стига да не се окажеше омазана и ползвана. Ако нямаше да я вземам нямаше да я отворя, разбира се.

# 189
Искам да похваля автобронзиращия концентрат на SunDance - придава чудесен равномерен тен, който позволява надграждане, стои много естествено и всеки ме пита дали съм ходила на море Simple Smile Съвсем не стои оранжево, много съм доволна.

Crystal Noir,  би ли споделила снимка на този автобронзант, моля.

# 190
Вече сподели
gumjandi ето го:
https://www.dm.de/sundance-selbstbraeuner-konzentrat-p4010355505323.html
Смесва се с крема за лице/лосиона за тяло.

# 191
Момичета може ли да ми препоръчате очна линия с твърда четчица, която е хубаво наситено черна и е на достъпна цена разбира се...

# 192

Благодаря! Не го видях в нашия DM. Дали се предлага в България?

# 193
gretacvetina вече са показали снимката Simple Smile Да, предлага се в България, моя взех от софийски ДМ, би трябвало да е наличен във всички филиали.

# 194
Благодаря! Ще потърся по-упорито. Yum

Общи условия

Активация на акаунт