Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
За пореден път сигурно ще препоръчам контуриращата палитра на Аура.
Скрит текст:
Моята свърши и реших да разнообразя и взех дуото за контур на LLums, него няма да го повторя за съжаление. Използвам си го, но цвета не ми допада, а блендването ми е мъчително. Някой път в бързината съм като с две петна от ляво и дясно, с Аура това го нямаше.
Скрит текст:
Светлия цвят между другото не е никакъв хайлайтър, а пудра.

# 376
  • на земята
Здравейте,бихте ли ми препоръчали руж ,който сте ползвали и сте доволни или перли?
Благодаря

# 377
  • София
Ружовете на на Макс Фактор и на Llums са много хубави.  Peace

# 378
Аз така и не харесах тази контуриращата на Катрис, не се блендва лесно. Като най- добър бюджетен вариант избрах Wet n Wild. Поръчала съм тяхната, само трябва да отида да я взема от офиса на куриера Grinning Много хвалена е.

# 379
На Aura да не е спряна палитрата за контуриране, сега разгледах каталога им (бях си взела от ивис актуалната им брошура) и не я виждам там.

# 380
  • на земята
Аз така и не харесах тази контуриращата на Катрис, не се блендва лесно. Като най- добър бюджетен вариант избрах Wet n Wild. Поръчала съм тяхната, само трябва да отида да я взема от офиса на куриера Grinning Много хвалена е.
Може ли снимка?Или линк?

# 381

Ето я. И двата цвята ги има в бг, но за съжаление разбрах, че марката я нямало вече във физическите магазини?! Така поне ми писаха във фб страницата. Могат да се намерят продуктите им само онлайн.
Иначе аз ползвам от няколко месеца само контуриращия стик на Мейбълин, тъй като се справях трудно с прахообразните от дрогерията. Препоръчвам определено. Много добре се блендва, цвят всичко е окей, освен трайността. След няколко часа поизчезва, трябва да се сет-не с нещо определено! С гъбичка се получава съвсем леко, а за по- наситен цвят- четка.

# 382
  • Бургас
Здравейте,бихте ли ми препоръчали руж ,който сте ползвали и сте доволни или перли?
Благодаря
Аз съм доволна от Римел и Буржоа, ефекта е като на перлите. А перли имам само на Ейвън, не мога да сравнявам с други .

# 383
  • Бургас
Аз мога да похваля Есенс , Лумс и Катрис доволна съм и от ружовете им  и от хайлайтрите.

# 384
  • Across the Multiverse
Свършва ми палитрата за контуриране Catrice Prime and Fine. Много съм доволна от нея и ще си я взема пак след време, но за момента ми се иска да разнообразя малко. Да ми препоръчате подобен продукт, от който сте доволни на горе-долу същата цена (ок. 10 лв.) ?
П.П. Май са развалили сухия шампоан на Балеа  newsm78 Първо, че взимам този за кестенява коса, а остава бяло и второ, че не се маха напълно, дори след разресване  Shocked Пръскам от максимално разстояние и разклащам добре преди това ...
Разнасяй го с пръсти преди разресването.
О, не просто го разнасям, голямо търкане пада, докато спре да се белее.
Кой цвят е палитрата ти ( няколко вида са), аз се чудя дали да си взема от нея, но не мога да преценя за коя съм.
2 са само. Моята е 10-ката (Ashy Radiance), която на теория е по-сивкавия и светъл вариант, въпреки че и тя изглежда доста тъмничка и си иска блендване, а другата е 020- Warm Harmony - по-топла и тъмна. Аз съм със светла кожа с розов подтон и ми е добре 010, другата не съм я пробвала.

Аз стик за контуриране не искам, особено за летните месеци. Записвам си за палитрата на Аура. Тя къде се предлага и на каква цена е (горе-долу) ? Тези на Wet n Wild също изглеждат добре, но ми се иска „ръка да пипне“ преди да купя. Мерси на всички за отговорите.
Аз мога да похваля Есенс , Лумс и Катрис доволна съм и от ружовете им  и от хайлайтрите.
+ 1 за Есенс и Катрис

# 385
  • Бургас
Аура има в Лили.

# 386
Ползвам двойката руж&бронзант и руж&хайлайтър на Лумс. Лесно се разнасят, даже когато се отплесвам и слагам повечко... Grinning

# 387
  • на земята
Ползвам двойката руж&бронзант и руж&хайлайтър на Лумс. Лесно се разнасят, даже когато се отплесвам и слагам повечко... Grinning
Може ли снимка?От Лили ги купувате?

# 388
Може ли снимка?От Лили ги купувате?

Да, взех ги на промоция от Лили наскоро. Даже купих последното дуо руж&хайлайтър... Joy
Скрит текст:

# 389
Има ли вече каталози в Лили? Някой ходил наскоро?

Общи условия

Активация на акаунт