Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 211
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
За този ФДТ на Катрис ли става на въпрос? ---> https://www.catrice.eu/bg/lice/fon-do-ten/detaili/catrice-cosmet … undation-010.html

Аз съм хвърлила око на Римел - Match perfection, но от мостричките в Дм всички цветове ми се струват тъмни за мен... Препоръчаха ми Калърстей на Ревлон. В момента ползвам ББ крема на Миша, No. 21 Light Beige, и въпреки че в началото изглежда тъмен, в един момент се адаптира към кожата ми. Чудя се междувремнно дали да се възползвам от промоцията на Римел и просто да взема най-най-светлия... Grinning

# 361
Като стана дума за пудри, пудрата на Флормар в розовите кутийки вече не се ли произвежда? Никъде не мога да я намеря.

# 362
Май ще я пробвам и аз Римелската пудра. Толкова хвалби няма да са случайни Grinning

# 363
  • София
Момичета, продукти на "Авиа" продават ли се в Лили или ДМ?
Търся крем за лице и шампоан.
Скрит текст:

# 364
Не, търси ги в аптеките.

# 365
Продукти на Авиа има из аптеките, поне в тези които са близки до дома ми и работата ми ги има. Мисля също, че съм ги мяркала и в Елитис, но не съм много сигурна. За ДМ и Лили нямам поглед относно коментираната марка.

# 366
Виждала съм шампоана в Елитис преди, но не знам сега дали ги има.

# 367
Шампоаните ги има със сигурност в Елитис, но кремовете на Авия - не.

# 368
  • Бургас
Момичета някоя има ли отзиви за Шампоаните на Лореал Елсев,които са на промоция в ДМ в момента?

# 369
Здравейте,някоя от вас пробвала ли е вече новата четка на Катрис за нанасяне на фон дьо тен?Мнения?
https://www.dodis.bg/catrice-the-dewy-routine-chetka-za-fon-do-ten-i-osnova.html
Също така ме интересуват и червилата на Мейбълин,Колор сенсейшън.Не останах с ясна представа каква формула са...май не са мат.
https://www.kanbkam.com/ae/en/maybelline-color-sensational-lipst … ease-42g-12010626

# 370
  • В къЩи.

Хвърлила съм око точно на тази палитра от извесно време именно заради цветовете,тъй като ми изглеждат използваеми всички.Струват ми се много правилно подбрани.А още повече и с такива хубави отзиви,няма как да пропусна.Да попитам база за сенки нанасяте ли?

Не,не ползвам база за сенки. Нанасям от ФДТ навсякъде,по целия клепач от светлите сенки от палитрата и после каквито други съм решила да ползвам.

С база сигурно ще е още по-добър ефекта,но аз и така съм супер доволна.

# 371
  • Across the Multiverse
Свършва ми палитрата за контуриране Catrice Prime and Fine. Много съм доволна от нея и ще си я взема пак след време, но за момента ми се иска да разнообразя малко. Да ми препоръчате подобен продукт, от който сте доволни на горе-долу същата цена (ок. 10 лв.) ?

П.П. Май са развалили сухия шампоан на Балеа  newsm78 Първо, че взимам този за кестенява коса, а остава бяло и второ, че не се маха напълно, дори след разресване  Shocked Пръскам от максимално разстояние и разклащам добре преди това ...

# 372
  • София
Разнасяй го с пръсти преди разресването.

# 373
Свършва ми палитрата за контуриране Catrice Prime and Fine. Много съм доволна от нея и ще си я взема пак след време, но за момента ми се иска да разнообразя малко. Да ми препоръчате подобен продукт, от който сте доволни на горе-долу същата цена (ок. 10 лв.) ?

П.П. Май са развалили сухия шампоан на Балеа  newsm78 Първо, че взимам този за кестенява коса, а остава бяло и второ, че не се маха напълно, дори след разресване  Shocked Пръскам от максимално разстояние и разклащам добре преди това ...

Кой цвят е палитрата ти ( няколко вида са), аз се чудя дали да си взема от нея, но не мога да преценя за коя съм.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт