Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 220
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
А прави ли нещо тази вода?

# 346
И аз не разбрах какъв е смисъла на тази вода Relaxed

Иначе минах пред Дм да разгледам и си взех някой неща от промоциите този месец - течен сапун, маски за лице, ФДТ на Римел и кърпички за очила. Много съм доволна от кърпичките за очила - има 52 вътре и са на цена 1,50.
Дори мисля да си взема още.

# 347
Ами, почиствала наслагванията/отлаганията по ютията. Аз не ползвам(то и ютия толкова ползвам), но свеки да, та за нея попитах. Мъж ми казва, че и дестилирана вода от аптеката върши същата работа.

И да не е чист спам, купих някаква освежаваща пудра на Есенс, прасковена май се води, за освежаване на тена на лицето, но засега нямам впечатления от нея.

# 348
Препоръчайте прилична матираща бюджетна пудра ?

# 349
Бялата на Есенс, тя е всъщност прозрачна. Доволна съм от нея.

Момичетата тук хвалеха и шайн килъра на Аура, май беше.

# 350
Имам тази ,но имам чувството ,че белвам too much

# 351
  • Across the Multiverse
И аз същата щях да препоръчам, но не знам до колко се води бюджетна (10 лв. е, коеото за мен е ок за нещо, което се ползва супер дълго време). На мен ми белее само ако прекаля с количеството и то първите 5 минути.

# 352
Римел stay matte от години я ползвам и не съм намерила по- добра. Струва около 11 лв.

# 353
Не съм открила нищо по- хубаво от тази горната на Катрис! Матира, запечатва много добре грима, като го прави и водоустойчив, не изсушава сухите кожи. На тренировки съм задължително с нея, фон дьо тена е непокътнат!!!

# 354
А на цяло лице ли я нанасяте или само в Т зоната?

# 355
пудрата на аура вижте също,спомням си че имаше мн доволни

# 356
  • софия
Римел stay matte от години я ползвам и не съм намерила по- добра. Струва около 11 лв.

Подкрепям даже ми харесва повече от матшращата на Клиник

# 357
Здравейте, някой мисли ли да се възползва от промоцията на Катрис със сенките? Аз много се чудя дали са качествени цветовете...

Не съм запозната с промоцията,но имам тази палитра https://remedium.bg/make-up/catrice-modern-matt-eyeshadow-palette-010.html от няколко месеца.От тогава не съм посягала към други сенки. Нанасят се лесно,пигментирани са,издържат ми цял ден,а и цветовете са много "мой" . За пръв път ползвам всички цветове в една палитра,по принцип ползвам 1 или 2 цвят само.
Хвърлила съм око точно на тази палитра от извесно време именно заради цветовете,тъй като ми изглеждат използваеми всички.Струват ми се много правилно подбрани.А още повече и с такива хубави отзиви,няма как да пропусна.Да попитам база за сенки нанасяте ли?

# 358
Аз винаги нанасям пудрата на цялото лице.
А иначе имам и тази на Аура с блестящите частички- ами за мен е едно нищо. Дори и когато кожата ми беше суха и дехидратирана, сега е по- скоро нормална към мазна. Нищо не прави на лицето ми сякаш, а тези частици много ме дразнят, понеже са няколко на брой по цялото лице Grinning Иначе обожавам истински озаряващи пудри.
Стей мейт и на мен ми харесва, но не заради матиращите си качества, а понеже прикрива пори- мори и просто допълва работата на фдт. Доскоро не оставях без нея, но сега се теносвам и  нямам представа какъв цвят да си взема Grinning
Искам да похваля и фон дьо тена на Катрис с пипетката. Страхотен е! Това е фон дьо тена, който така търсих. Много е близък до ДУ. Наистина е като втора кожа и съм като фотошопната не само на снимки, ами и на живо Grinning  Но нямам бръчки и големи пори, ексфолирам кожата редовно. Много е течен, но покривен и засъхва на кожата. Много лекичък стои. На някои по- сухи местенца изглежда зле, доста "cakey", но това лесно може да бъде избегнато като се смеси с някой крем, гледам само в него да няма масла. Издръжлив е, като след осмия час вече леко прозира.

# 359
....Искам да похваля и фон дьо тена на Катрис с пипетката.....
И аз му бях хвърлила око ,но не намерих моя цвят в неговата гама и сега си карам с Римел стей мат - муса.
Благодаря на всички за препоръките за пудрата !

Бърз въпрос за продуктите на INSIGHT - от къде мога да ги закупя ? Има ли ги в Лили или ДМ ? Търсих в Елитис - отговориха ми ,че не във всеки филиал имат едни и същи продукти и в нашия град няма !?

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 10:18 от Обичах

Общи условия

Активация на акаунт