Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Across the Multiverse
До вчера бяха старите каталози още.

# 391
Ползвам двойката руж&бронзант и руж&хайлайтър на Лумс. Лесно се разнасят, даже когато се отплесвам и слагам повечко... Grinning
Може ли снимка?От Лили ги купувате?

Да, взех ги на промоция от Лили наскоро. Даже купих последното дуо руж&хайлайтър... Joy
Скрит текст:

На лумс бронзанта с ружа 2в1 на каква цена е

# 392
До вчера бяха старите каталози още.
Аха, значи утре или вдругиден трябва вече да има новите.

# 393
  • на земята
mims3,много благодаря.
Утре отивам да потърся дано има да си купя,хареса ми.

# 394
  • София
Лили изкарват новите каталози на 1 во число, иначе се разпространяват по пощите и метростанциите.

# 395
При нас не е така. Отивала съм ден-два  преди 1-ви, за да си купя нещо на промоция от изтичащия месец и ми дават каталог за следващия.

# 396
Ползвам двойката руж&бронзант и руж&хайлайтър на Лумс. Лесно се разнасят, даже когато се отплесвам и слагам повечко... Grinning

Да, взех ги на промоция от Лили наскоро. Даже купих последното дуо руж&хайлайтър... Joy
Скрит текст:

Взех го на промоция на 5,99 лв., а на редовна цена пише, че е 8,99 лв.

mims3,много благодаря.

За нищо, *лаленце*! Дано ти свършат работа! Покрай една блогърка открих дуото с хайлайтъра и след това си харесах другото дуо с бронзант.

# 397
Скрит текст:

Скрит текст:

mims3,много благодаря.

За нищо, *лаленце*! Дано ти свършат работа! Покрай една блогърка открих дуото с хайлайтъра и след това си харесах другото дуо с бронзант.

Юли ли е бил на промоция ( в брошурата съм го изтървала нещо)

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 18:52 от bubanka

# 398
Скрит текст:

Скрит текст:

mims3,много благодаря.

dani-ela-80, не, май месец бяха на промоция.

# 399
Здравейте,бихте ли ми препоръчали руж ,който сте ползвали и сте доволни или перли?
Благодаря

Ползвам перлите на Орифлейм на Джордани Голд и съм доволни. Често ги пускат и на промоция.

# 400
Скрит текст:

Скрит текст:

mims3,много благодаря.

dani-ela-80, не, май месец бяха на промоция.

Благодаря, че до две бях засилила сестра ми да ходи до лили да ми го взема.

# 401
Здравейте, търся нещо изравняващо леко тона за комбинирана кожа. За момента ползвам само малко коректор под очите и не знам с кое да го допълня пудра, бб или сс крем.  Дали можете да препоръчате нещо?

# 402
Бб крема на Гарниер за мазна кожа е много приятен.

# 403
За ружове съм доволна от перлите на Джордани Голд - бронзиращите и розовите. Харесвам ги, но понеже съм много много бяла и при малко невнимание ставам с две петна о двете страни. Grinning Creme puff на Max Factor са прекрасни, но на редовна цена ми идват малко в повече, въпреки че руж купувам веднъж годишно, примерно. Иначе са страшно красиви, лесно се блендват и наистина са като кремообразни (не напълно, но са по-меки от стандартните). Имам руж на Лореал от старите им квадратни опаковки le blush, също много ми харесва. Не е тебеширен и се слива дибре с кожата.

За контурирането и бронзирането, установих, че имам само и единствено продукти на Аура за тази цел - палитрата им, Contour me! бронзанта, който е доста оранжев и "чинията", която е много сполучлива за затопляне на тена. Реално и от трите съм много доволна, лесно се работи с тях и помеже са приятно пигментирани са много лесни за забързаните сутрини.
Скрит текст:
Казвам го, защото имам на Kat Von D контуриращата Shade and light и тя е убийствено пигментирана и просто се иска внимание, лека ръка и не ми е много любима за сутрини, в които много бързам. Има голям шанс да заприличам на опържена само по бузите, пък иначе сирене.
За мен Аура е супер. Сега ми се иска да опитам някой кремообразен контур и мисля за този на Мейбълин, но ще видим дали ще се наканя.

Момичета, исках да попитам имате ли впечетления от фон дьотени на Lumene и техния CC крем. Питам конкретно за Blur фон дьо тена и Glow фон дьо тена. Със суха кожа съм, склонна към обриви и образуване на пъпчоци, запушване на пори.
Скрит текст:

П. П. Извинете за дългия пост. Sad

# 404
Къде се предлага козметика на Лумене?

Общи условия

Активация на акаунт