Сватба 2018 - ХI част

• 44 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! От известно време имам едно чудене... Какво е мнението ви за балони в ресторанта като украса? (естествено не само) Имахте ли вие балони?  Колебая се, защото от една страна ми харесва, но пък от друга не искам да изглежда като детски рожден ден...

# 556
Здравейте! От известно време имам едно чудене... Какво е мнението ви за балони в ресторанта като украса? (естествено не само) Имахте ли вие балони?  Колебая се, защото от една страна ми харесва, но пък от друга не искам да изглежда като детски рожден ден...

Нашата агентка ни отказа с аргумента, че ако са по масите, ще пречат на хората да се виждат, а ако има деца, със сигурност ще ги искат, дърпат, пукат... Добре е да гледаш практично.

# 557
При нас имахме 50 по тавана в зоната за танци заради децата.  А то и възрастните се забавляваха с хелия в тях .

# 558
  • София
Ние имахме също балони с хелий на дансинга, имахме също сърце от балони зад нашата маса и детски балони на детската маса. Ама аз обожавам балони и не си представях сватбата без тях. Grinning

# 559
Не искам да са по масите. Може би в центъра където е дансинга. За мен няма лошо да се забавляват децата с тях, тъкмо да не ангажират родителите си и да могат и те да се забавляват. Ако решим да имаме едва ли ще се обърна към агенцията за балони.

# 560
Wastedsunset  ,сладките изглеждат супер,комплименти за кумата.
Булчински хоро и ние няма да имаме.И балони в украсата също,предвид че при всяко пукане ще подскачам като заек Grin

# 561
Wastedsunset  ,сладките изглеждат супер,комплименти за кумата.
Булчински хоро и ние няма да имаме.И балони в украсата също,предвид че при всяко пукане ще подскачам като заек Grin
Ще ѝ предам комплиментите. Simple Smile Иначе ние нямахме балони в украсата, само закичихме колата с едни младоженски, които купих от Джъмбо. Харесвам ги много, но са ми някак за рожден ден или абитуриентска, не чак толкова за сватба.

# 562
Мили дами, опитвам се (за една бъдеща булка) да намеря обреден дом в Сопот, но нещо Google все ме препраща към Карлово. В Сопот има ли Обреден дом и някой дали случаааайно знае дали не се сключват в Карлово браковете и затова да няма? Sweat Smile Благодаря предварително! Flowers Four Leaf Clover

По актуалната тема: обичам балони за украса, тържествени са ми, особено ако са нежни и в цвета на сватбата. Аз имах идея да сложим такива като маркери на местата, където имаме табели за посоката, в която са: маси, welcome drink и прочее. Идеята ми беше да приличат малко като на пинчетата на картата. Но... не останаха сили и за това. Grinning

# 563
  • София, България
Ох и аз видях на wasted на кумата сладките, ама съвсем забравих да пиша. Перфектни са! Много е талантлива кумата! Simple Smile Добре че си нямам такава приятелка, че 200 кила ще стана Joy

Да, може би беше важно да се уточни каква точно украса има впредвид. Ако са за украса по масите на мен лично наистина ми е като детски рожден ден. Ако са само като лек акцент по тавата над дансинга или тематичен тип “надуваеми младоженци” или зад масата сърце, букви, тематичен балон, или пък само над вратата на входа, според мен е готино. Simple Smile Важното е да не го правите мнооого шарено. Макар че ако на вас, младоженците, си ви харесва, защо не!

За Сопот не мога да помогна... Confused

Хър Мяуджести, готови ли сте, алоу! Simple Smile Хайде, че и за вас не остана време. Joy

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 23:12 от Purple_Peanut

# 564
  • София
И за мен не остана време.
Мъжът заминава с малкия на море.
Но освен медицинските остана само да измисля песента за първия танц. Мъжът ми е страшно дърво в това отношение, а аз искам песента освен добра мелодия да има и прекрасен текст. И не мога да я измисля.
Май това ще е най-големият ми проблем в организацията на събитието.

# 565
  • София, България
Българска ли държите да е? Нашата беше “Thousand years” Simple Smile

# 566
  • София
Не, не държим да е българска.
По-скоро държим да е от златните години на рока или поне да е далеч от модерно диско или както там го наричат, да няма нищо общо с фолклор и чалга, както и с всякакви руски и славянски ритми.

На мен например много ми харесва I believe in love на Оскар Бентън, но като заслушах текста, се оказа неподходяща.

# 567
Оооо, и аз забравих да отбележа сладките, страхотни са наистина, голям талант! Simple Smile

За песен в този стил на мен ми харесва тази, която избрах за кумовете ни - Metallica - Nothing else matters

# 568
Импулс - Ако ти си отидеш за миг
Орлин Горанов - Светът е за двама
Тони Димитрова и Борис Гуджунов - За кой ли път
Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing
Deep Purple - Soldier Of Fortune
Rainbow - Catch The Rainbow
Scorpions - You and I
The Beatles - And I Love Her
Whitesnake - Is This Love
Foreigner - I Want To Know What Love Is
KISS - Forever
David Gray - This Year's Love
Bryan Adams - тук има поне 5 варианта
Chris De Burgh - The Lady In Red
Eric Clapton - Wonderful Tonight
Liverpool Express - You Are My Love - в България не е особено популярна, но е УНИКАЛНА!
Michael Bolton - Said I Loved You... But I Lied
Richard Marx - Right Here Waiting
Andrea Bocelli - Vivo Per Lei
Frank Sinatra - Strangers In The Night

Съжалявам, олях се, но съм меломан. Grinning

# 569
wastedsunset, не съжалявай, страхоооотен подбор!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт