Сватба 2018 - ХI част

• 44 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Ох и аз видях на wasted на кумата сладките, ама съвсем забравих да пиша. Перфектни са! Много е талантлива кумата! Simple Smile Добре че си нямам такава приятелка, че 200 кила ще стана Joy

Да, може би беше важно да се уточни каква точно украса има впредвид. Ако са за украса по масите на мен лично наистина ми е като детски рожден ден. Ако са само като лек акцент по тавата над дансинга или тематичен тип “надуваеми младоженци” или зад масата сърце, букви, тематичен балон, или пък само над вратата на входа, според мен е готино. Simple Smile Важното е да не го правите мнооого шарено. Макар че ако на вас, младоженците, си ви харесва, защо не!

За Сопот не мога да помогна... Confused

Хър Мяуджести, готови ли сте, алоу! Simple Smile Хайде, че и за вас не остана време. Joy

Да да в никакъв случай по масите. Като лек акцент, просто нещо допълнително към останалата украса. А за шареното определено няма да са в цветовете на дъгата 😁 Може би в перлено бяло и нещо от сорта на капучино, понеже мислим това да е цвета на сватбата.

# 571
  • София
Импулс - Ако ти си отидеш за миг
Орлин Горанов - Светът е за двама
Тони Димитрова и Борис Гуджунов - За кой ли път
Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing
Deep Purple - Soldier Of Fortune
Rainbow - Catch The Rainbow
Scorpions - You and I
The Beatles - And I Love Her
Whitesnake - Is This Love
Foreigner - I Want To Know What Love Is
KISS - Forever
David Gray - This Year's Love
Bryan Adams - тук има поне 5 варианта
Chris De Burgh - The Lady In Red
Eric Clapton - Wonderful Tonight
Liverpool Express - You Are My Love - в България не е особено популярна, но е УНИКАЛНА!
Michael Bolton - Said I Loved You... But I Lied
Richard Marx - Right Here Waiting
Andrea Bocelli - Vivo Per Lei
Frank Sinatra - Strangers In The Night

Съжалявам, олях се, но съм меломан. Grinning

Страхотен подбор.
Утре ще ги чуя дума по дума.
Дано намеря нашата песен.

Няма да ти се обидя, ако продължиш да се оливаш. Като изключим Тони Димитрова и Борис Годжунов няма песен, която да не ми харесва.

# 572
Wonderful Tonight и Can't Help Falling in Love са супер за такъв повод Simple Smile)) ще се включа и аз, ако не досаждам:

Someone to Love - Queen, или Crazy Little Thing Called Love ако не държите да е балада. Малкото лудо нещо е супер избор за суинг, впрочем.

Love Conquers All - Deep Purple

Blackmore's Night - Be Mine Tonight

Forever - Kiss

Eternal Flame във всичките й варианти

Into My Arms - Nick Cave and the Bad Seeds

I Just Called to Say I Love You - Stevie Wonder

A Little Prayer на Арита Франклин

Нead Over Feet - Alanis Morissette

Spoiled - Joss Stone, ако харесвате и блус.

# 573
  • София
Обожавам Джос Стоун. Както и Суперхеви.
Търся балада, защото няма по-дървен човек в танците от моя мъж.

Благодаря на всички за идеите. Колкото повече, толкова повече. Simple Smile

# 574
Тя има и чудесен кавър на It's a Man's World, в такъв случай. Wink

Ако не си харесаш никоя, казвай, още ще измислим.

# 575
Момичета, здравейте ! 10 дни след сватбата имам време да ви разкажа подробно как мина деня ! Предния ден беше адски натоварен, бях изпаднала в паника и бях под стрес ! Чистихме и надувахме балони до 23 часа вечерта, даже и не вечеряхме. След като си легнахме, аз реших да стана в 1:30 през ноща да броя отново гостите, които всеки път изкарвах различна бройка, и в крайна сметка се оказа, че бях преброила трима човека по-малко ! И тогава шаш и паника 😂 веднага писах на управителя на ресторанта, а той пък веднага ми отговори и за това нямаше проблеми. Сутринта станах в 6 часа, защото фризьора ми беше от 7:30, отивам при фризьорката и гледам дръго момиче направено до половината 🤔 направо полудях, но запазих външно самообладание. Седнах на стола в 8 часа и вече имах 30 мин закъснение. При гримьорката трябваше да бъда в 9:30 отидох в 10, фотографа и видеооператора бяха бесни и те .... и от там нататък, благодарение на Деси Димитрова (гримьорката), която беше изключително бърза и страхотна в работата си, графика тръгна по план ! Отидохме с фотографа и видеооператора към апартамента на майка ми, там все още нищо не беше оправено, ама майната му. Имах самостоятелна фотосесия, на която буквално ме разчекнаха 😂! Стана 12:50 и вече мъжа ми трябваше да идва да ме вземе, а те още ме снимат... чух клаксоните и когато започнаха да се качват по стълбите с оркестъра, след като чух ударите по тъпана си мислех, че сърцето ми спря за миг, а след това щеше да изскочи, емоцията е ненадмината, страхотна е. Качиха се горе и щяха да счупят на майка ми вратата, когато влезе мъжа ми и ме видя, се разплака, не го очаквах, но той плака като малко дете от което ми стана доста мило. Взеха ме, играхме хоро пред блока и тръгнахме към местността, където ни беше фотосесията. Мина всичко, щяхме да закъснеем за църквата, но успяхме да сме на време. После беше гражданския ни изнесен ритуал и започна купона ! Всичко беше страхотно, много благодаря на целия екип от професионалисти, които направиха деня ни страхотен !!! ❤❤❤ благодаря и на вас момичета за съветите и препоръките, ще продължа да ви следя и когато имаме още снимки ще ви покажа !!! ❤❤❤

# 576
Гласувам за Strangers in the night! Simple Smile Чуднооо!
Момичета вие имахте ли/ще имате ли маса за децата, на която да седнат и примерно да ...рисуват? Чудя се има ли смисъл да направя нещо обособено за 5 малчугана, които родителите им мислят да доведат и тъй като са на по 3-4 друго не ми хрумва освен едни флумастери и книжки Confused Не зная тъпо ли е, за това чакам вашето мнение Simple Smile

# 577
Ние имахме 6 деца между 2г и 8г, ако не се лъжа, не сме имали такава маса, но децата цяла вечер бяха на дансинга, скачаха и танцуваха заедно с нас, много се забавляваха. Simple Smile

# 578
  • София
Ние имахме детска маса с балони, книжки за оцветяване и неща за рисуване, както и шишинца за сапунени мехури. Мисля, че и на децата и на родителите много се хареса идеята. Иначе децата си имаха места и до родителите. Това беше като маса за забавление така да се каже. Grinning

# 579
Алооу, подготвяме се, да.
Получих си салфетките. Пак не е точен цветът. И започвам адски да се изнервям. Решихме да правим табелки с имената за масите. Една приятелка се нае, и има доста оригинални идеи, само не знам как ще ги осъществи, защото ще падне голяма играчка.
Агентката пък като чу, че ще ги прави друг човек, каза да направела същата приятелка и табелките с номерата за масите. Трябва да се видим с хиляда човека да се уточняват хиляда неща.
И аз започнах със сватбените сънища. Пфффф. Нервно ми е много.

# 580
Аз много харесвам Bon Jovi и Scorpions нищо, че станаха супер масови за избор на песен за първи танц. Always и Bed of roses са страхотни.  You and I на Scorpions също. А тази баладата на Axel Rudi Pell - Oceans of time я обожавам. Simple Smile

# 581
Аз много харесвам Ед Шийрън и повечето му песни, за това се спряхме на него.
Аз не мога да повярвам, че остава месец и половина само до сватбата, времето лети, щом 4-5 месеца минаха неусетно, представям си останалото как ще се изпари. За момента нямам предсватбена треска, ама като знам как се развълнувах и почти не мигнах вечерта, след като решихме, че ще се женим този септември, няма да ми се размине преди сватбата със сигурност. А така ми се иска да мога да легна и да заспя като пън, но така или иначе адреналина от всичко, което се случва със сигурност те държи бодър, дори да не си мигнал предната вечер, предполагам. Laughing
Балони няма да имаме, аз също ненавиждам звука на пукащи се балони, винаги съм мразела игри свързани с пукането им и изобщо много ме стряска това.
Закачалките, които поръчах днес трябва да пристигнат, нямам търпение да ги видя и на живо, на снимката много ми харесаха. Да видим дали и на годеника ми ще му допаднат.
Някой знае ли, освен от Алиекспрес, от къде бих могла да закупя сатенени халати за шаферките, които да не струват по 30-40 и нагоре лева. Обиколих евтините магазини, които знам за бельо във Варна и нямат халати изобщо.

# 582
ZZ Top - Gimme All Your Lovin' (хубавото при нея е, че може да се разчупи по всякакви начини като свирене на въздушна китара и прочее)
Leonard Cohen - Dance Me Till the End of Love (тази беше нашия първи танц)
Elvis Presley - Love Me Tender (какво по-златно от Краля на рока)
Blackmore's Night - Be Mine Tonight (предложение на Роузи) Heart

# 583
Нашата беше на
Frank Sinatra – My Funny Valentine,по избор на ММ,аз нямах претенции само да не е някоя изтрещяла Grinning

# 584
  • София
слушам всички предложения и пращам тези,които ми харесват на мъжа. той ще ги чуе чак довечера.

да добавя и аз една песен, за която се сетих - Защо ме обичаш на ФСБ

Общи условия

Активация на акаунт