Сватба 2018 - ХI част

• 44 287
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
https://youtu.be/bHMHsCWGlj4
Това беше песента за нашия първи танц и към нея имахме клипче с наши снимки и превод на песента, защото гостите ни, надали знаеха испански 😁

# 631
За моята зодия е верен хороскопа,близнаци.
Ние също сега сме в търсене на песен държим да е българска, има една ,на която и двамата много харесва смисъла на текста,мисля че става за танц...но ще видим.

# 632
здравейте прекрасни момичета, мисля в неделя да се поразходим до Пловдив, да разгледаме за халки, имате ли представа златарските ателиета дали работят в неделя?

# 633
  • София
За моята зодия е верен хороскопа,близнаци.
Ние също сега сме в търсене на песен държим да е българска, има една ,на която и двамата много харесва смисъла на текста,мисля че става за танц...но ще видим.

Ще споделиш ли коя е?

# 634
Малко странен избор... Веселин Маринов-Да се събудиш до мен.Текста много ни хареса.Ако някоя от вас се сеща ще се радвам да споделите и други.Искаме и в самата песен да се пее за любов.

# 635
И на мен ми е смешен Веско Маринов, но тази песен наистина има много красив и прочувствен текст.
И ние заложихме на българските песни за първи сватбен блус и за заключителния танц със гостите.

Аз много харесвам "Океан" на Остава:

Искаш ли да съм капитан
В твоя океан
Ще разбера ако те е срам

говоря като хулиан.
Ако се чувстваш като мен,
точно като мен,
може би имаме проблем
някой ден ще разберем.
Искам много повече от това,
дали любовта е океан.
Искам много повече от това.
Защото ти си океан,
ти си океан.
Моля те да не бъда сам.
Говоря като хулиган
Искам повече от любовта,
повече от любовта ти.
Ако искаш ми подай ръка
смея се като хулиган.
Искам много повече от това
дали любовта е океан.
лалалалалалалалалала
лалалалалалала
Защото ти си океан,
ти си океан.
Моля те да не бъда сам
говоря като хулиган
Искам твоето дете
да бъде като мен.
Ако искаш ми подай ръка
смея се като хулиган.
дали любовта е океан.
Защото ти си океан.
Защото ти си океан.
Защото ти си океан.
Защото ти си океан.
Защото ти си океан.
Защото ти си океан
Обичам те дори да те е срам.
Смея се като хулиган

# 636
  • Варна
Малко странен избор... Веселин Маринов-Да се събудиш до мен.Текста много ни хареса.
Това беше нашата песен. На хубавото не можеш да кажеш лошо, колкото и В. Маринов да го свързват с песни от рода на Родната полиция има хубави неща човекът. Аз го харесвам като цяло, а песента си е страхотна за повода.

# 637
Малко странен избор... Веселин Маринов-Да се събудиш до мен.Текста много ни хареса.Ако някоя от вас се сеща ще се радвам да споделите и други.Искаме и в самата песен да се пее за любов.
Веско може да е малко нелеп, но има няколко песни, които са в десетката. Тази е една от тях! Simple Smile

Аз лично обожавам "Двама" на Мария Нейкова, страшно красива и дълбока песен, но рева всеки път, когато я чуя, затова и не се спряхме на нея за сватбен танц, макар че ни беше вариант.

# 638
  • София
чух я тази песен на Веселин Маринов. текстът е добър, но яко ми избива на чалга.
не ми харесва.

# 639
  • Варна
Eee, Веселин Маринов пък няма нищо общо с чалгата, никога не е пял чалга Laughing Иначе приемам, че не харесва на всеки, разбира се, ама чалга... Яко се мешат понятията ми се струва.

# 640
Ама как?! Веско даже е бивш рокаджия Simple Smile))))

# 641
  • София
има едно характерно вибрато ли е, какво е, което ми навява на чалга.

# 642
  • Варна
На мен това, за което говориш ми навява на стила Стари градски песни Laughing

# 643
  • Beyond the stars
"Миг като вечност" е с много силен текст, но се асоциира с чалга и изпълнението на Ивана. А е прекрасен стих на Георги Константинов и я има в прекрасно изпълнение на Тодор Върбанов.

# 644
Мисля, че вече съм казвала, нашата песен е "Огън от любов" на Васил Найденов и Силвия Кацарова. Дори не се замислихме.

Общи условия

Активация на акаунт