Сватба 2018 - ХI част

• 44 272
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • WonderLand
Момичета, а нямате ли си Ваша песен, пък било то и по-различен стил от това, което социума е приел за редно? "Песента" която ние ще използваме всъщност ще е микс от няколко наши любими, като само първата ще е бавна, а след това ще има части от малко (много) по- груби стилове. На скоро бяхме на сватба, където първия сватбен танц беше върху grind - core песен, защото младоженците си обичаха самата песен. Получи се страхотно, защото имаха и лека хореография.

# 646
  • Beyond the stars
Нашата песен за първи сватбен танц беше Promise на Usher и Romero Santos .. основно заради бачатата.
По принцип - "нашата" песен цял живот си е Ела Ела на Слави Трифонов (все пак се запознахме на един 8.12 преди милион години Laughing), отделно през цялото време около сватбата и сега си усилвахме и пеехме Perfect в колата. Специалният ми поздрав за него беше на Мишо Белчев - От много много отдалеч, а неговия за мен (даже го пя) - Have you ever really loved a woman ? .
Та сега не ни е много ясно коя точно е нашата сватбена песен  Grinning Grinning

# 647
С моя мъж ни се води "наша" ето тази:

https://www.youtube.com/watch?v=_xvfM8H30Ks

Мислехме да е тя, но в крайна сметка избрахме песен на любимия и на двама ни италиански. :Р

# 648
Хихии, колко сме различни хората. Simple Smile
А на нашата сватба Славито е от забранените изпълнители.
И то не че няма да го преживея, ако случайно пуснат една негова песен, но напоследък ди-джеите буквално влизат в серия с него и поне за половин час пускат да се върти някой от албумите му, което за мен е повече от досадно.

# 649
И то не че няма да го преживея, ако случайно пуснат една негова песен, но напоследък ди-джеите буквално влизат в серия с него и поне за половин час пускат да се върти някой от албумите му, което за мен е повече от досадно.

Слави ни е болна тема на нас Grinning Мъжа ми го обожава, за него не е чалга, а народен гений, аз пък не мога да го понасям Grinning Казах му, че ще се примиря на 1, максимум 2 песни на Слави, той пък си иска серията Слави и сега тепърва ще го умуваме, като започнем да обсъждаме повече и с DJ нещата Grinning

# 650
Аз Слави хем не го понасям, хем харесвам някои песни. Но в бенда му са доста талантливи музикантите (за разлика от него). Grinning На нашата сватба пуснаха 3-4 стари песни на Слави, но ги предпочитам ги в пъти пред гери-никол, тита, дара, криско и подобни.

# 651
Аз Слави хем не го понасям, хем харесвам някои песни. Но в бенда му са доста талантливи музикантите (за разлика от него). Grinning На нашата сватба пуснаха 3-4 стари песни на Слави, но ги предпочитам ги в пъти пред гери-никол, тита, дара, криско и подобни.

Все едно аз съм го писала Grinning Самият Слави не мога да го понасям, но пък старите му песни винаги са ме вдигали от стола, както и 90% от хората, които познавам. А аз тия Тити, Крисковци и прочие съм ги сложила в черен списък за сватбата. Хич не ми се ще по някое време да чуя за някоя газела или дисплей Grinning

# 652
  • Beyond the stars
Аз държах на "Един приятел" - много ми е любима и добре си поплакахме на нея  Blush

# 653
dchalova , явно е по часовник. От 2 седмици имам малко дете вкъщи, което при всяко мое "Не", тъй като аз с решенията нямам проблем, започва да агресира срещу това, а до преди 5 секунди му е било все тая какво ще кажа. Все едно последно иска да е сигурен, че с подписа нищо не се променя между нас Grinning Чудя се да се смея ли, да плача ли. Не разбира, че си имам своя криза, че сватбата е на моята глава само, а и на работа по закон юли и август месец е ужас, че и неговата да понасям Triumph

Слави и аз не го харесвам, а баща ми ще стане и си тръгне на повече от 2 песни, така че поне с това нямаме казус Simple Smile
Ние избрахме  Por una cabeza Simple Smile

# 654
Мисля, че вече съм казвала, нашата песен е "Огън от любов" на Васил Найденов и Силвия Кацарова. Дори не се замислихме.
Това е другият вариант,но по-скоро си мисля ,че ще си остане Веско за изненада на всички Grinning

# 655
  • Варна
И аз сложих Слави в забранения списък. Просто не мога да му понасям и гласа дори. Иначе има някои народни песни, които са хубави. И съм забранила да ме поздравяват с него. А относто Криско и т.н. - направих списък с разрешени песни, защото има поколение на сватбата, което ги слуша - 12-15 годишните. Все пак имат и 1-2 хубави. На Тита ми харесва първата песен - Вуду -текстът е приличен, а видеоклипът е за една сватба, доста тематичен.  Всеки известен певец има поне 1-2 наистина хубави песни /дори и Веско Маринов, ама и него трудно го търпя/. Другата забранена е Деспасито Laughing

# 656
  • София
Ние помолихме гостите да потвърдят присъствието си с изпращането на една песен от всеки човек, с която ни поздравяват. Целта е тези песни задължително да бъдат пуснати на сватбата.
Още в поканите писахме, че чалга и славянска музика не се приемат.

Всякакви елементи като Слави и останалите споменати, включително Веселин Маринов, са абсолютно забранени. Както и хорА.

# 657
Олеее хора, изобщо още не сме стигнали до избор на песен.
Ние също не искаме да има чалга, дж-ят каза, че ще се постарае максимално да се съобрази с това. Въпреки, че сме му позволили след 12, ако много настояват гостите - "може малко", само да не са разни кючеци и маанета Simple Smile

# 658
То и аз се чудя на музикантите на Ку-ку бенд как го изтрайват Дългия с некадърното му пеене. Иначе даже с Маестрото имаме доста общи любими групи. Човекът обича Чикаго, Тото, все силно музикантски групи, а покрай Слави се налага да правят и откровено чалгарски парчета. И хич не говоря за чалгата на Горан Брегович.

Сега съм на вълнА избор на букет. Не знах, че в нашия град излизат почти 100 лв. сватбените букети. Сега се чудя да слагаме ли елементи в бордо в него, или да си е чисто бял...Много ми се искаха божури в букета, но сега изобщо не им е сезона и дори да се намерят, ще са много скъпи. Пфуу, не знам защо така хич не обичам червени цветя. На мен ми дай жълти или бели рози. Ама жълтото в случая няма да се върже с нищо. Цветето за украса на кучето ще е цикламено-розово.

Гледах в принтерест и си харесах тези от хиляди и хиляди варианти като изключих тези с божурите и с лек компромис към бордото. Вие какво ще кажете?
https://www.pinterest.com/pin/794252084259158917/
https://www.pinterest.com/pin/794252084259152532/
https://www.pinterest.com/pin/794252084259152491/
https://www.pinterest.com/pin/794252084259152611/

Вашите букети от какви цветя и цветове бяха?

# 659
Хър, от тези на мен вторият сякаш най-много ми допада Simple Smile
Много са скъпи сватбените букети и във Варна, не знам и аз защо.... :/ Когато купувах букета за подписването на моята приятелка, на която бях кума, ми обясниха, че е заради многото цветя, които се слагат вътре...И все пак... :/ В крайна сметка бях много доволна от това, което направиха обаче - много красив беше станал букетът, с розови божури и бели розички по спомен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт