Сватба 2018 - ХI част

• 44 254
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София, България
Първият и вторият букет най- ми харесват... Relaxed
Моят беше светло лилаво и кремаво... увехна на втория час... но аз имах доста проблеми с цветарката и букета от предишната вечер.

Слави и при нас беше категорично забранен. Не е липсвал на никой... страте му песни са добри, но влизането във фаза Слави и КуКу бенд хич не ми допада! Има много стойностни песни, който достойно го заместват. Simple Smile

# 661
Ако не успееш да намериш божури,направи го само с бели цветя и панделка в цвят бордо.Моя имаше сини акценти,но и панделката беше синя.Честно да ви кажа,не си харесах букета,стори ми се малък , а и тая зеленина под формата на листа от нещо не знам как се казва,извита навътре към букета също не ме впечатли много,но пък бях оставила момичето с украса да се занимава така че,нормално.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 662
Хър, на мен първият най-много ми допада. Розите са си класика. Simple Smile Моят беше с рози и някакви изкуствени лилави цветя и сега като е сух, те си останаха лилави, а розите си запазиха формата (те май са единствените цветя, които и сухи са красиви).

Показвала съм го преди, но ето пак:

Скрит текст:

Ина е права - ако не обичаш червени цветя, бели с панделка в бордо ще са перфектни. Бели рози или пък... калии? Simple Smile

# 663
Калиите са май нежни цветя и мисля че няма да издържат,а и жълтото вътре в тях мноооого цапа

wastedsunset страхотен е букета!

# 664
  • Beyond the stars
За втория гласувам, ама си падам по драмата и ми е точно такъв  Blush
Аз държах да няма микрофони и т.н. и да са голи дръжки надолу и .. да е жълт  Grinning

https://---shortener8712-jDQsrK

# 665
  • WonderLand
Моя букет ще си го правя сама. Имаме страхотни хризантеми на двора и много ми се искаше да е от тях, защото са с много хубави големи и плътни цветове. Ако не са цъфнали до тогава ще обиколя цветарските магазини и ще си купя цветя, а после сама ще го сглобя.

# 666
Аз много харесах ето този:
Скрит текст:
За това и розово и синьо ще е темата на сватбата и аранжировките и букета ще са подобни, аз само искам малко повече рози.
Тази тема стана такава хубава музико-тека Laughing
Ние днес ще ходим на дегустация за менюто.

# 667
Хър, и аз гласувам за първия.
Ето го и моето букетче

И аз много харесвам божурите, а юли месец няма такива. Затова като акцент имах няколко божурести рози в букета. Тях ги има целогодишно. Исках да е цветен и свеж летен букет. Не толкова булчински.
А ето и цветята по масите:

# 668
Скъпи са, защото те само за изработката искат 20 лв, а отделно и за всяко от цветята, колкото там струва.

Вторият наистина е много интересен с тези цветове, но не знам дали ще намерят червени калии и то тъмно червени. И вярно, че го има моментът с цапането.

Уейстед, твоя букет много ми харесва.
Фъстъче, а на твоя сините цветя истински ли бяха?

# 669
има едно характерно вибрато ли е, какво е, което ми навява на чалга.

Този стил не е чалга, а естрада. И обратното чалга изпълнителите в последно време копират естрадата. За това така ви изглежда на всички по-млади.
Хубави песни има човека, не може да му се отрече. Само да не го гледаш.

# 670
Хър, и аз гласувам за първия букет - нежен, класически и изчистен. Моят букет съм избрала да бъде с бели,светло кремави,светло розови рози,бяла еустома,кичеста бяла хризантема,гипсофила. За  цена ми казаха около 80 лв.

# 671
Доколкото знам, Веско Маринов по едно време беше ходил да учи пеене в Германия и в едно старо интервю беше споменал, че е взел за пример немските шлагерни певци. Стилът му доста напомня за тях. Ехх, ще излезе сега че съм му люта фенка и на около 60-70  години Wink

# 672
То и аз се чудя на музикантите на Ку-ку бенд как го изтрайват Дългия с некадърното му пеене. Иначе даже с Маестрото имаме доста общи любими групи. Човекът обича Чикаго, Тото, все силно музикантски групи, а покрай Слави се налага да правят и откровено чалгарски парчета. И хич не говоря за чалгата на Горан Брегович.

Сега съм на вълнА избор на букет. Не знах, че в нашия град излизат почти 100 лв. сватбените букети. Сега се чудя да слагаме ли елементи в бордо в него, или да си е чисто бял...Много ми се искаха божури в букета, но сега изобщо не им е сезона и дори да се намерят, ще са много скъпи. Пфуу, не знам защо така хич не обичам червени цветя. На мен ми дай жълти или бели рози. Ама жълтото в случая няма да се върже с нищо. Цветето за украса на кучето ще е цикламено-розово.

Гледах в принтерест и си харесах тези от хиляди и хиляди варианти като изключих тези с божурите и с лек компромис към бордото. Вие какво ще кажете?
https://www.pinterest.com/pin/794252084259158917/
https://www.pinterest.com/pin/794252084259152532/
https://www.pinterest.com/pin/794252084259152491/
https://www.pinterest.com/pin/794252084259152611/

Вашите букети от какви цветя и цветове бяха?
На мен този последният много ми хареса.

# 673
Хър аз съм за първия или втория . Най ми харесаха . Моят беше с рози и хортензия не ми хареса как ми го беше направила, но пък издържа доста , а в деня на сватбата беше голяма жега . Ина на твоя от долу това с листата и мен ме питаха дали искам правил букета по плътен така ама аз не исках зелено и отказах. Аз харесвам песните на Слави, но на сватбата нямаше нито една негова. Никой не си го поръча Grinning

# 674
Хър, с риск да досадя, ще препоръчам жената, която прави моя хартиен букет. Поне ще ти остане за спомен после. Simple Smile

Ето някои неща от магазина й, а работи и с индивидуални идеи. Един булчински и два малки букета ми излязоха 80 лв.

Общи условия

Активация на акаунт