Сватба 2018 - ХI част

• 44 251
  • 739
  •   2
Отговори
# 675
Хър аз съм за първия или втория . Най ми харесаха . Моят беше с рози и хортензия не ми хареса как ми го беше направила, но пък издържа доста , а в деня на сватбата беше голяма жега . Ина на твоя от долу това с листата и мен ме питаха дали искам правил букета по плътен така ама аз не исках зелено и отказах. Аз харесвам песните на Слави, но на сватбата нямаше нито една негова. Никой не си го поръча Grinning

О моя никой не ме пита какво искам,казах какъв цвят цветя искам,показах няколко снимки как искам да изглежда горе долу и това беше.Видях го чак в деня на сватбата при фризьора и леко се разочаровах,представях си го по голям и по хубав Grinning

# 676
Роузи, много са красиви, но аз държа моят да е от истински цветя. Ще си го изсуша после.

# 677
Хър, аз гласувам също за втория. (може би най -много се доближава до моята цветова гама и за това). Моят сме говорили с флористката задължително да има далии (те са тези цветенцата в наситено бордо и доколкот разбрах са сезонни за този период на годината), казала съм че искам и декоративни тиквички или шишарки в букета. Надявам се да стане красив и не особено традиционен Simple Smile
Момичета всички букети, които показахте са разхошни!

# 678
  • София
Веселин Маринов ми е харесал само веднъж, когато в някакво предаване по ТВ пя рок.
Иначе не мога да го дишам. Като чуя такъв стил пеене и песни и получавам позиви за  Sick

Хър, не мога да отворя нито един от линковете. Sad

Жълтият букет на Вълшебство ми хареса най-много от тези, които видях.

Аз няма да имам букет и нямам и такива терзания.

# 679
Змия, може би, защото не си си инсталирала Printerest, не можеш да ги отвориш. Аз също обожавам жълти рози и редовно получавам такива от любимия със или без повод. Просто като види жълта роза и се сеща, че това е цветето за мен. Даже обмислям дали да не оставя настрана темата на сватбата и все пак да ми е от жълти рози букета, примерно с някакъв бордо акцент.Дето се вика, сватбеният ми букет да си личи, че е моят, а не просто някакъв.

# 680
  • Варна
Ето го моят букет, 45 лв във Варна

# 681
Marisa, много е нежен! Кой ти го прави?

Иначе, Хър, щом обичаш жълти рози, защо не нещо такова:

Скрит текст:

Аз обожавам всякакви цветя, в моята украса на ресторанта имаше доста еустоми. Обаче за сватбен букет розата остава класика, а и щом ще го сушиш после, това е най-доброто решение. Моя си го гледам всеки ден и си го харесвам. Simple Smile

# 682
Роузи, много са красиви, но аз държа моят да е от истински цветя. Ще си го изсуша после.

# 683
  • Варна

Тони от Цветно бижу Wink

# 684

Тони от Цветно бижу Wink
Точно тя мислех, че е. Simple Smile И на мен ми беше Тони, много съм доволна.

# 685
Момичета имам едно въпросче относно сватбената торта Simple Smile....една и съща торта ли ще разрязвате ритуално и ще се сервира на гостите... или различни?

# 686
Ние разрязвахме голяма торта на три етажа.Нарязаха за всички гости даже най-горния етаж остана и си го взехме вкъщи след сватбата.

# 687
Ние също ще сме с една торта Simple Smile

# 688
  • Beyond the stars
Ние преценихме, че доста скъпо ни излиза толкова голяма торта и за гостите бяха друг вид десерти.
А тази за рязане беше на три етажа, от които само най-горния, който рязахме дефакто беше истински, другите бяха стрипор вътре, с фондан и украса отвън  Mr. Green Mr. Green Та беше към 8 парчета сватбената ни торта  Blush
Голямо ядене на торти после - то кумска, то сватбена, то от моминско  Laughing

# 689
И нашата торта  ще е от две части, една декорирана за разрязване от нас и друга, която ще се нареже и сервира на гостите. Най- вероятно няма да е бутафорна тази, която ще режем ние, но няма как да се направят сто парчета, защото просто самата торта няма да си понесе тежестта и ще се смачка, за това обикновено се прави втора за сервиране.
Ние минахме дегустацията, салатата и предястието ги избрахме от раз, за основните ние харесахме три и ще поразпитаме гостите за предпочитания, за да направим после списък.

Общи условия

Активация на акаунт