Отговори
# 240
  • Бургас
Честит Рожден на Yulinga    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 241
  • София
Днес май ще ни се размине срещата Sad.
Говорих преди малко с Борели и се разбрахме ако се оправи времето да се чуем пак и да решим какво ще правим.

Мартеа,мерси за инфото за Его.Все някой ден ще го пробваме и него Wink

# 242
  • София
Честит рожден ден на Юлинга  bouquet  bouquet  bouquet

# 243
Честит рожден ден на Юлинга!!!   bouquet

Сиска, аз не се притеснявам за бибата....Иса я смуче само когато заспива и докто спи е като залепена за нея baby_neutral....ако се опитам да я махна се събужда....а и задължително заспива с една в устата и една в ръката....
За отвиването  нямам думи...спи почти отвита....ето малко пози  при спане....
http://www.bgphoto.net/photos/2349/o632857905358750000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/2349/o632857905780468750.jpg

А шапка търпим само докато я снимам и то с посягане за да я махне
http://www.bgphoto.net/photos/2349/o632857912805000000.jpg

В събота ще правим кръщене на Иса на Бачковския манастир...а ето и бонбониерите от Гърция специално за церемонията...
http://www.bgphoto.net/photos/2349/o632857917674375000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/2349/o632857918718750000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/2349/o632857919183125000.jpg
(днес ви затрупах със снимки Blush)

# 244
ЧРД на Юлинга!

Мами, при нас са едни жеги, направооо...даже и нощем не разхлажда. Мари, естествено, спи зле, пие страшно много вода (новата й страст е неразливаемата чаша със сламка), а киселеенето пресичаме с висене в парка и ровене в пясъка, докато не го затворят в 20ч.

За бибата, махнахме я отдавна. Когато й спряха коликите 6-я месец почнах плавно да й ограничавам употребата, и тя постепенно сама се отказа, дори накрая й я давах да видя как ще реагира, тя я гледаше странно, опитваше и изплюваше с отвращение. У нас заспива на цица, в бавачката сама, като гушка едно мече. За мен бибата в никакъв случай не е полезна за зъбките, а и не харесам голямо дете с биба. Ако я бях оставила до сега обаче, съм сигурна, че щеше да ми е  много по-трудно да я махна. А и тук съм се нагледала на 4-5 годишни деца с биба, та се притеснявах от това.

# 245
Честит рожден ден Юлинга!Да си здрава и обичана мама и  жена!   bouquet

Валя,много хубави бе тез бонбониери!!! Heart EyesГоляма перфектционистка си!сватя LaughingА Иса е страхотна!
Сиска,и Дени ме изкефи как спи!Но е плътно до мама Wink
Гуш,за каква я нарочихте в крайна сметка Емичка,че тя много неща си вземала. Blush
И аз трябва да правя прощапулник,но ще изчакам да стане юнака по-стабилен, че да не се излагаме пред гостите! Whistling
Мацки,да сте ходили на почивка във Велинград и ако да- споделете впечатления!Мислим да отскочим за три дни с Данчо и да го "въведем" в летни веселби с мин.вода! Grinning

Днес времето и при нас е кофти,та повечко ще пописваме май!

# 246

newsm59Юлинга  newsm67

Валя страхотни са  Flutter, а на Бачковския с преспиване ли ще бъдете, много ми харесва това място, аз много често го посещавах, когато живеех в Пловдив.

Биберона не съм го ограничавала, напротив всяка вечер го пъхам в устата му с надеждата да млъкне и да се приспи, но уви, нашия сам го изхвърля и си бъбри или захапва лапичките на един тигър и за да не му е скучно си пуска и музика от музикалната играчка. Вече сериозно сме се замислили да го отделим в детската стая, въпреки че аз исках поне до 2 годинки да бъде при нас.

Дидка много пъти съм ходила там, в командировка, съвета ми е да си изберете хотел със собствен открит басейн и да е с мин. вода, да не разчитате на градските басейни.
моя фаворит за минерални бани е Хисаря с х-л Аугуста

# 247
    Не съм чела назад, включвам се само да кажа,че ще оперират Явор в Четвъртък. Този път мърдане няма! Ходихме при педа и той ни прати при специалист. По тревога тръгнахме за Варна да прегледат дребен. Докторът е специалист по обща, гръдна и детска хирургия. Потвърди подозренията на педиатъра ни за ингвинална херния и малко хидроцеле. Заради хернията не трябва да се чака, че може да стане някое приклещване. Ако беше само хидроцеле няма проблем, но в случая не става с чакане. Вторична херния не се прибирала. Ще лежим ( ако всичко мине поживо поздраво) 3 нощи и в Неделя трябва да ни изпишат. Операцията се прави под пълна упойка и тре 30 -40 мин. Не е никак сложна, което мен никак не ме успокоява обаче. След операцията трябва да го пазя от бягане ( как да стане не знам), падане, борене с деца и реване ( тук съвсем се чудя какво ще правя).

Сутринта ходихме да вземат кръв от Явор - венозна кръв! На деца под 3 год. венозна кръв се вземала само от педиатър в детско отделение. Не му се виждаха веничките на милото. Помолиха ме да изляза и докторката + 2 сестри го убодоха. После ми дадоха епруветката с топлата му кръв и ме помолиха да я занеса в лабораторията. Не ме питайте как  ми се подкосиха краката!

Следобед отивам да купувам мляко и каши,че едвали друго ще му дадат да яде 24 часа след операцията. Трябва да търся пижамки и куп други неща. Имам си ревлъо , иам си херния. Макар че не било съвсем сигурно да е от рева, било твърде вероятната причина.

Казах си мъката. Стискайте ни палци! Аз спрях моите ходения по физиотерапии и т.н. Дано да ми е здраво детето. Друго не искам!

# 248
  • Варна
Честит Рожден ден на Юлинга!  bouquet
Момичета, много съм разочарована. Да се домъкна с целият цирк до София и сега да стоим затворени в къщи заради дъжда.
На всичкото отгоре Иво се е залепил за мен и ако не виси на гърдата ми е в ръцете ми. Оставянето му в кошарата трае 2-3 мин и следват неистови писъци. Направо се замислям да си се прибирам. Язък ми за мерака. А аз се бях настроила за разходки и срещи из София. Както го дават цяла седмица дъждовно  Cry Cry Cry няма да ни огрее.
Може ли да си дам телефона на някоя от вас и да ми напишете и на мен СМС ще има ли среща, къде и кога.
За биберона - у дома аз съм биберона.
Валя, направо са страхотни тези бонбониери. Я кажи и бонбоните ли са толкова хубави, колкото са красиви кутийките.
Ант, миличка, стискам палци. Като са казали лекарите, че операцията е лека, сигурно е така. Стискай зъби, малкият сладур има нужда от теб и не трябва да те вижда разстроена. Дано всичко да мине бързо и Явор да го понесе по-леко. А за твоето лечение, ще се заемеш отново с него като се оправи детенце. Прегръщам те и се надявам скоро да се излекува малката душица. Hug

# 249
 smile3525Честит рожден ден,Юлинга! Само хубави хора сме в тая зодия,бе ей newsm03. Ант сигурно ще ти е много трудно,пожелавам ти да си много силна и да преодолеете това възможно най-леко!За бибата-голям проблем!Незнам как ще я отучваме тая биба.Още щом я види и надава вик "БАБА",и ако не му я дам започва рев,рев/"баба,баба"/.За това гледам да я крия през деня и като не я вижда не я търси.Иначе като заспива аз сама му я давам.когато се унесе я изплюва,но понякое време пак си я търси.Вчера го водихме на единия ни язовир и докато го усетя вече беше нахълтал във водата,незнам на плажа как ще го опазя аз се надявах,че ще го е страх и няма да ходи а то-бащичко Simple Smile.Бисерина честити ти ходещи крачета! Валя страхотни бонбониери.А,и да кажа на патерици,че ви благодаря много за поздравите за РД Hug,много сте мили!  bouquet

# 250
ant, с теб сме! Дано това е последното ви изпитание Praynig Милото детенце....и ти трябва да си силна!

Деспина, ама верно не случихте на време....Не знам до кога си в Софето, ама дано хванете и хубаво временце Sunglasses

Момичета, давайте заглавие за следващата тема, че тази е на привършване. Аз съм се обезмузила напоследък Tired

П.С. Имаме си нови стастики, но не се окончателни, защото все още не знаем всички едногодишни мерки и теглилки...

# 251
 ant   Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
ти сега трябва да си силна, да се мобилизираш и да си повтаряш, че всичко е за доброто на Яворчо.
Вземи някакви интересни играчки и книжки за да го забавляваш в леглото,
ще се справиш, вярвай в себе си и в добрия край!
Много целувки на малкия герой Heart Eyes

# 252
  • София
Ант,миличка,спокойно.Ще стискаме палци бебо всичко да мине леко PraynigЦелувки на теб и на Явор Heart Eyes

Деспина,ти в кой квартал беше?Нещо май съм пропуснала.Дано да се оправи времето,че направо е отвртително.Не се издържа с бебо в къщи,много е кисел-и той като времето.

Ние все пак успяхме да излезем-за кухнята.За късмет точно тогава спря да вали,стана топло даже,но като се прибрахме пак заваля SadЧувствам се като на тропиците Tired

За биберона какво да кажа и аз-няма спасение от него.Иска да е постоянно в устата му,но аз нямам намерение да го насилвам.Постепенно му го давам все по-малко,но пак по цяла нощ е с него.Аз го държа заради зъбите,че без биба е невъзможно направо Tired

Валя,бонбониерите са страхотни.Браво Grinning
Нашето кръщене ще е на 8 юли в Арбанаси,но за такива неща не съм се замисляла newsm78.

# 253
Ант, и аз стискам палци! Всичко да мине гладко и безпроблемно, като се приберете да пишеш!

Валя, чудни са бонбониерите. Аз недоразбрала - от Гърция  си ги поръчвала или така се наричат просто? Щото ако са от Гърция, не си поплюваш, и торта от Бургас, разстоянията май не значат нищо Grinning

Деспина, дано се оправи времето...

Аз днес подивях така, както отдавна не бях. Точно днес в тоя скапан дъжд Теа е мрънкава, сополива, мъчи я зъб - просто ми изпили главата с непрекъснато монотонно мрънкане, изпада в някакви истерии, тръшка се, каквато и игра да й предложа ме бута и се сърди, в един момент мислех, че ще експлоадирам. Ака 3 пъти... ей! тия кътници ще ни разкажат играта, а казват, че кучешките били истинския ад - остри и със задача да се наместят между другите зъби. Хем ми е мъчно, че не мога да й помогна, хем така се изнервих.... както и да е, да е жива и здрава, по-бързо да избиват, че да живнем малко.
И айде това време да се оправя най-сетне, имам чуството, че е ноември #Cussing out

# 254
  • Варна
Аз съм в Дружба 2.
Няма угодия - дъжда спря, ама народа спи като за световно Mr. Green.
Мартеа, съчувствам ти. На Иво още не са почнали да му никнат кътниците, ама като помня какво беше с първите 8 не ми се мисли. Sad

Общи условия

Активация на акаунт