Отговори
# 225
  • Bristol
Ох тези биби, болната тема  Rolling Eyes Моята непрекъснато се буди нощем да търси бибата си. Обаче преди 2 вечери за наша изненада заспа без и спа спокойно цяла нощ! Затова с тати прибрахме бибероните и вече НЯМА Crazy Две нощи спа без, както и вчера и днес през деня без Mr. Green Снощи заспа ужасно трудно, но няма връщане назад. Щом сме се хванали на хорото ще го играем до край. Да видим как ще е тази вечер.

# 226
Ei i az nqmam kirilica, samo da kaja nie sandvi4 pakame na zal4eta.Ni6to ne pasiram.
Koga 6te si pravim sre6ta?

# 227
  • София
Днес се чухме с Борели.В Младост е и утре мислим да ходим към Патиланци.
Младостки мами,хайде да се видим утре.След 2 часа ще сме в парка до Патиланци сигурно,казвайте на вас кога ви е удобно да направим една срещичка Grinning

# 228
Аз съм за, но утре ще ходя на фризиор от 16!След това мога, но ще се бавя поне 2 часа.Ако може за сряда newsm78

# 229
Ние излизаме към 5, в 2 заспиваме вкъщи, но ако не е ужасно топло времето, мога да я пробвам навън да спи, въпреки че след това е голям киселяк. Накратко - след 4:30-5 сме сигурни, преди това - 50/50. Ще следя какво ще се разберете и ще кажа по-късно какво-що.

# 230
а да, и не знам Кроче ще успее ли да влезе до утре, но тя обикновено излиза също след 4-5, нали е на работа. Но то ако е хубаво времето нищо не пречи да откараме до по-късно навън.

# 231
За мене сряда е най-добре, че утре няма да мога!

# 232
  • Му Кинд Оф Плаце
Ъф, малък лигльо още не е заспал-като сомнанбули се сменяме, едвам издържам да не стана от майките, които не искам да бъда, а така ме сърби ръката  Crossing Arms
Ант, Ками, Иви, стискам ви палци  Hug
Ф яде, яде всичко, включително филия с масло, надробена на парчета, сам си я изяжда, че и обръща чинията с надежда да открие още една отдолу. Ама напоследък не е приятел, минал е на лятно часово време и спи през деня, за да ни затормозява нощите. Днес майка ми изумена ме гледаше как го разбуждам в 17 ч  Mr. Green, е, пак заспа и сега берем плодовете на този сън  Confused
Днес заваля и тук дъжд, даже май още вали

# 233
За мене сряда е най-добре, че утре няма да мога!

в сряда пък май Ками не можеше....
А Борели само утре ли  е тук?

# 234
  • София
Да,аз в сряда не мога,на ваксина сме,пък след 5 часа ми е късно.Обикновено татито се прибира към 17.30-18.00 и гледам да се приберем дотогава.
Ако искате да се разберем за 16.30, ние ще ви оставим по някое време,пък Борели и Надин може да останат.
А ние с Борели сигурно по-рано ще отидем,ще ни кажете ли къде е това заведение,за което говорите/Его ли беше,или се лъжа newsm78/.
Не знам Борели докога е в Младост.Утре ще каже Wink

# 235
  • Бургас
и ние през деня сме без биба, но заспижаме с нея. По някое време я плюе и после си я търси. Тая биба не ме притенява толкоз, но е като вършачка през ноща и все отвита. Аз завивам ли завивам ама тя пак.... В спално чувалче ме е страх да я сложа щото ще се омотае.
е, момичета, и моя ден дойде. От днес съм на работа. Тази седмица втора смяна. Simple Smile

# 236
Честит рожден ден, Yulinga! Много, много здраве, щастие и либоффф!   bouquet

Аз все пак си я избягвам бибата...Страх лозе пази, пък и поне няма да се мъчим и от нея да се отучваме Wink

А отвиването и на нас ни е проблем. Дени нощем се върти много, в такива странни пози сме го намирали да спи (ето една прясна ТУК)...спи отвит. Щом го завия, след 5 мин се е отвил. До скоро спеше в спално чувалче и ми беше спокойно, но сега вече му е топло с него.

# 237
  • София
YULINGA, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet

Ема не ползва биба, отвива се и тя, разбира се...

В неделя като бяхме в Пловдив направихме най-накрая прощапулника...Ема си избра първо моя стар телефон, после една фибичка и накрая портмонето на свекърва ми. За съжаление нямаме снимки, защото тати снима клипче с фотоапарата и накрая не остана памет за снимки...Смешното беше, че тя тръгна подир питката (свекървами направи 2 - една мъничка за търкаляне и една голяма) и като я настигна клекна и започна да си чопли сусамените зрънца и така си седеше няколко минути, а ние я чакаме да избере нещо от масата  Laughing

# 238
ЧРД, Юлинга!
Искам да честитя и на всички, които пропуснах!
Всичко най-хубаво пожелавам!

Днес времето пак ще ни обърка плановете май...
Ками, за Его:
като тръгнеш от средата на паркчето при Патиланци в посока Хит (отдясно ти остават 2те у-ща) стигаш до спирката на 305, където се намира Търговски център Мания. Зад този търговски център има един висок блок. "Его" се намира на практика в него (не мога да се сетя дали не беше в малка пристройка всъщност, но при всички положения е в "подножието" на блока), а хубавото му е малката полянка с маси отпред, заградена с жив плет. Лошото е, че тя функционира само при хубаво време, днес не ми се вярва да изкарат маси.

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 10:38 от martea

# 239
  • Пловдив
Ха добро утро и от нас!

Онзи ден Преско направи сам 3-4 крачки и то по тревата.Тъкмо се зарадвахме с татито, че вече и ние сме в кюпа,той си намери друг начин за да стигне до желаното нещо-навежда се напред,протяга ръце и се опира в земята.Това е когато сме навън,иначе вкъщи направо си размазва коленете на пода. Така че все още не го броя за проходил мързеланкото!

На мен пък ми е супер нервно,щото до понеделник трябва да напиша един реферат, а изобщо не напредвам,татито съвсем е абдикирал заради световното,поне времето е на моя страна...

Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт